上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.2k

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

Index

- 酒吧獵艷  (Pg. 1 & 2)
- 車震  (Pg. 3 & 4)
- 裝機青年 (Pg. 5 )
- 舊同事 (Pg. 7 & 8)
- 富家子 (Pg. 8 & 9)
- 單車情緣 (Pg. 10 )
- 會計部小雯 (Pg. 11 & 12)
- 離職 (Pg. 12 & 13)
- 停電 (Pg. 14 & 15)
- 人妻同事 (Pg. 16 - 19)
- 裝修佬呀 Sam (Pg. 20 - 21)
- 聖誕快樂 (Pg. 25 - 27)
- 色魔哥哥 (Pg. 27 - 28)
- 全文完結篇 (Pg. 29)

第一章 (酒吧獵艷 - 上)【Mandy 執筆】

公司內, 幾個男同事正圍住響埋一齊, 眾人正同時按住手機, 「喂, 個 Jenny 又回覆嘞, 你..又..知..我..大..波, 哈哈!」

「喂, 快的覆佢先, 我見妳成日話玩夾腸, 所以咪估妳大波囉!」 成班餓男正發住淫叫咁, 正響網上討論區內回覆緊一個叫 Jenny 嘅女網友。

“Jenny 成日有野食,好正呀”

“Jenny 今次有戴安全套嗎”

“Jenny 媽, 妳 happy 完有無比老公知架”

一眾餓男不遠之處, 我正靜靜咁同樣卒住手機, 正響同一個網上討論區內正作著回覆

“但係好攰”

“時有時無啦”

“我老公唔知”

滿足左一班餓男嘅提問之後, 我繼續埋首於工作之中, 餓男之一嘅志豪正行緊埋黎我地班女同事度。

「雪兒, 做咩今日咁靚女呀? 條裙仲著到咁短添, 係咪方便今晚比條仔可以….」 「你去死啦, 人地著咩關你鬼事呀, 成日響公司度講埋哂的衰野!」

志豪又撩第二個女同事, 「巧文, 點解呢排妳好似肥左的咁嘅, 嘿嘿, 緊係轉左唔戴剩食藥 (避孕藥) 定嘞!」 「你好煩呀, 行開啦, 黑人憎!」

跟住終於輪到我嘞, 「珍尼, 唔, 即係咁, 如果妳唔戴住呢副咁老土嘅粗框眼鏡, 的衫又可以著得性感少少, 個胸又大番的, 條裙就再短的, 咁或者…我都會當妳係一個女人咁看待嘅, 呵..呵..呵…!」

志豪終於走番埋位度, 成班女同事正有的不滿咁竊竊細語住, 我淡淡然咁同佢地講, 「算啦, 班友剩係識死剩把口啫, 量佢地都唔敢對我地做出的咩嘅!」

放工後, 我直接搭車番到屋企, 今晚, 我又打算要出外夜浦, 我先去浴室內沖番個涼, 我除左呢身番工套裝之後, 我再伸手解開呢條紮住個胸部位置嘅布帶。

布帶下嘅胸圍亦除埋之後, 外表本來睇黎平平無奇嘅胸部, 去除障礙物之後, 胸前一對 35 吋 C cup 嘅胸肉就即時就彈跳住出黎。

望住浴室入面全身鏡內倒影住嘅自己, 我正舞姿弄騷住, 我輕撥左一下長長嘅秀髮,  一對媚眼正作住唔同角度嘅眼神, 再摸下呢對我引以自豪嘅胸肉, 纖瘦嘅蠻腰, 標準呎吋嘅下圍, 雜亂而濃密嘅恥毛正佈滿響我呢個快樂泉源嘅上方位置四周。

欣賞完自己之後, 跟住我就要開始沖涼, 浴後, 我換上呢 set 黑色雷絲性感嘅內衣褲, 加埋一套我至深愛嘅紅色低胸連身短裙戰衣, 再襯上一對黑色半根尖頭皮鞋。

戴上副 con 後嘅我, 面上化左一個華麗嘅晚妝, 輕灑一篇香水之後, 再攞埋呢個黑色小皮包, 跟住我就要出門向住中環方向進發。

同日頭已經完全係兩個人嘅我, 今晚又係去我嘅至愛嘅酒吧度夜浦, 相熟酒保占美見我到黎, 「Hi, Jenny, 又係馬天尼加冰!」 我微笑住點一點頭, 酒吧正一片熱鬧住, 我邊飲住酒, 邊攞住部手機開住網上討論區內睇住。

“Jenny 姐, 我想舔遍妳全身“

“Jenny 平時有無用自慰器架“

“我想聞下妳下面陣味“

我冷冷咁笑左一笑, 跟住又再按住手機逐一回覆

“好衰.......架“

“都會有 WOO“

“你想聞褲陣味定我隻西味“

一眾餓男正響網上對我發洩住獸慾, 我來者不拒咁逐一回答住佢地, 一條西裝友正擺住杯酒行左埋黎我身邊處坐住, 「賞面可以請妳飲杯酒嗎?」

我媚住眼咁點一點頭, 跟住就好優雅咁攞起檯面杯酒同條西裝友乾杯, 一飲而盡之後, 我同條西裝友講, 「多謝你!」

西裝友正諗緊再要同我講的咩嘅時候, 我見佢包煙擺左響檯面, 我咋第遞手整跌佢包煙落地, 「哦, 唔好意思!」 西裝友好有風度咁同我講, 「唔緊要!」 見佢響我翹住嘅雙腳前面彎身執煙之際, 我慢慢咁放番隻腳落黎, 跟住…, 我再…, 慢慢咁擘開對腳。

西裝友正抬頭注視住我短裙入面胯下嘅內裡, 比佢望左一陣, 我再慢慢咁合番埋對腳, 西裝友坐番直個身後, 我再憂憂咁問住佢, 「見到咩顏色?」

西裝友面帶住淫笑咁同我講, 「就好似妳一樣, 外表火紅熱辣, 內裡深沉憂怨!」 我幾滿意佢嘅答案, 我媚住眼再同佢講, 「去隔離打個 round?」

西裝友笑住咁點頭, 跟住我地兩個即時起身, 就向住酒吧後門方向行去, 後門外附近, 正有一個公廁響不遠之處, 殘廁度門正打開住, 我望住殘廁方向同西裝友講, 「想唔想…」 西裝友攤開雙手答我, 「Why not….」

(酒吧獵艷 - 待續 Pg. 2)

圖述

每個人都總有佢嘅生活模式
, 但人前人後不盡相同嘅就大有人在

嗚謝啟事

再次多謝網友 ajenny 肯接納我嘅提議, 比我以佢為藍本咁寫左呢個新故事, 第一章共分為上下兩節,而亦希望 Jenny 姐能夠為呢個故事發展而再續寫落去, 如對 Jenny 姐或我支持的話, 就請按一下推薦以示對我地嘅鼓勵啦。

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-29 08:55 AM 發表 查看引用來源
嗚謝啟事

再次多謝網友 ajenny 肯接納我嘅提議, 比我以佢為藍本咁寫左呢個新故事, 第一章共分為上下兩節,而亦希望 Jenny 姐能夠為呢個故事發展而再續寫落去, 如對 Jenny 姐或我支持的話, 就請按一下推薦以示 ...
支持

支持  :smile_o12:

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-29 08:55 AM 發表 查看引用來源
嗚謝啟事

再次多謝網友 ajenny 肯接納我嘅提議, 比我以佢為藍本咁寫左呢個新故事, 第一章共分為上下兩節,而亦希望 Jenny 姐能夠為呢個故事發展而再續寫落去, 如對 Jenny 姐或我支持的話, 就請按一下推薦以示 ...
   一定支持~~推薦

引用:
原帖由 孤雁 於 2014-3-29 10:00 PM 發表 查看引用來源
   一定支持~~推薦
支持邊個都好啦多謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆