上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.3k

攪左一輪, 濃漿正陸續地向住我噴灑住, 攪到我對手同成身都遍佈住白液, 我已經攰到攤左響張沙灘椅度, 我望下隔離, 哦, 居然都仲有件陳仔忍唔住咁擒緊個姣婆玲。

大戰過後, 成棚人正一絲不掛咁響大屋嘅花園度游水同你追我逐, 唔經唔覺已到黃昏時份, 一班人再浩浩蕩蕩咁揸車落西貢食埋海鮮之後, 就要結束今日嘅愉快周日。

的寶馬, 賓跑, 法拉同林寶架架都話要爭住送我番屋企, 唉, 唔使嘞, 我都係同姣婆玲去搭果架都係值成百幾個嘅, 仲有司機開門上落, 不過就要必八達通嘅 92 號巴士就算嘞。

番到屋企, 我已經攰到散哂咁滯, 一覺之後, 半夜紮醒之時, 手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在捽住

我 : 攰到想死…..

網友回覆 : Jenny 媽又做完運動

我 : 日頭做…..而家瞓緊

網友回覆 : Jenny 媽咁早就做早操

我 : 邊到係…………..
我 : 不過就一邊打字又伸在隻手入去我條睡裙到.......啦

網友回覆 : 講到人慶合合, 我又我捽緊个磨姑頭呀

我 : 好衰呀

網友回覆 : 又係舊同事

我 : 唔係……..係同區街坊…........

網友回覆 : 街坊福利會

我 : 當係啦…….好攰……..要瞓……..

網友回覆 : 珍妮媽永遠都咁照顧的街坊

我 : 係.............呀

(富家子- 完 待續)

圖述

懶理世濁眼光
, 只知我行我索, 一切今生無悔

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-4-18 08:46 AM 發表 查看引用來源
圖述

懶理世濁眼光, 只知我行我索, 一切今生無悔
妳成日死圖

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-18 08:55 AM 發表 查看引用來源
妳成日死圖
我都唔想, 不過無剷我文已算係好, 已經習慣 ~

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-4-18 09:07 AM 發表 查看引用來源
我都唔想, 不過無剷我文已算係好, 已經習慣 ~
我知

好期待新post,快啲!!快啲!!

支持原創

感謝師兄辛勞出文分享

引用:
原帖由 noah_poon 於 2014-4-18 01:46 PM 發表 查看引用來源

真係睇到慶合合

唔好俾佢停啊...............:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆