上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.2k

支持本地原創。

第二章 (酒吧獵艷 - 下)Mandy 執筆】

我同西裝友一齊向住殘廁方向行去, 入左殘廁之後, 我挨住咁坐響洗手盆個石檯面上望住個西裝友, 西裝友同我對望左一陣, 跟住就行埋黎攬住我條腰, 再開始響我條頸度錫住。

我昂高頭咪埋對眼, 比佢鍚左一陣, 我開口問佢, 「你有無老婆架…..? 西裝友停左一停, 「做咩問埋的咁嘅野? 我繼續咪埋雙眼咁講, 「無, 想知係咪個個男人都係一樣咁啫……

西裝友無理到我, 繼續沿住我條頸一路錫到落我胸前, 已經扯開我件衫揸緊我個胸, 攪左一陣, 跟住就開始要拉低我兩邊膊頭位件衫。

已經拉落到腰處, 黑色胸圍已盡現響佢眼前, 好快, 成件紅色戰衣已經比佢除低之後再放左響石檯面上。

西裝友開始為自己解緊領呔, 已經三點式嘅我正挺住雙胸咁, 一對媚眼正望住佢將身上的衫逐件咁除下, , 條野都算唔細咁喎, 睇落仲幾長實咁添, 我忍唔住, 一手就鏈落呢條差的就一手都握唔哂嘅陽物度。

我輕掃住佢胯下嘅四周, 西裝友亦開始伸手響我身上四處遊走, 胸罩已解, 底褲亦除, 呢個時候, 我地已經正肌膚緊貼住咁火辣地熱吻之中。

「噢啜死我嘞…. Lin 頭正被大力咁吸啜住, 手指又響我胯下係咁又插又挖住咁, 我亦禮尚往來, 手正握住佢條五吋六係咁搖動住, 突然, 我全身震左一震, 「唉洞內粒豆豆正比佢係咁撩住, 我擺動住下身, 胯下嘅門戶亦已盡濕一片。

我將隻腳閣左上石檯面上, 下身經已盡擘而開, 「比我, 快的比我…… 西裝友亦開始要提槍上馬, 我見佢要同我打真軍, 「咁大膽唔戴……. 西裝友淡淡然咁答我, 「妳都唔怕我使咩驚呀!

「呀吓, 好入…..瞄住長長嘅陰莖正一下一下咁插住我下面, 體內充實嘅感覺又再令我魂外九宵, 硬物正不斷磨擦住我陰道壁內每一吋嘅神經, 雙鋒亦正比西裝友係咁大力搓揉住。  

「唉我伸住脷咁邊舐住上唇邊呻吟住,突然, 西裝友好用力咁拑住我嘅下巴, 跟住就再好粗暴咁響我咀上正狂吻住, 我比佢錫到有的抖唔到氣, 短暫缺氧嘅感覺令我更見興奮。

粗獷嘅動作, 激烈嘅撫吻, 身上各種唔同嘅刺激令我發住不自控嘅呻吟叫聲, 每一下動作都頂到我嘅盡頭深處, 身上各處亦正比佢雙手不斷四圍咁遊走住。

身下嘅快感已經令我渾然忘卻一切, 我只知道好快我就會高潮將至,我攬實西裝友, 正盡情配合住佢嘅動作咁郁動住。

一陣暈眩感覺瞬間已響腦內出現,緊接住下身陰道之內正在一鬆一緊咁抽搐住, 高潮已經黎緊, 我正昂高個頭長長咁叫住出黎, 「啊……….…

西裝友繼續努力地抽插住我, 而我亦已經攰到挨住牆身, 正等待住山洪暴發嘅來臨, 西裝友可能飲左的酒嘅關係, 見佢好似有用唔完嘅精力咁, 終於, 響我第二次高潮再黎嘅同時, 一陣暖流亦驟然響我體內湧現住,已經中出左我嘞。

我地同時正索住氣, 一切都經已完結, 抖左一陣, 我同西裝友整理過後, 跟住就一齊步出殘廁之外, 西裝友問我, 「妳會行邊個方向? 我有氣無力咁答佢, 「行你嘅相反方向….

我正要走嘅時候, 西裝友響我身後再嗌住我, 「喂, 靚女, 我叫 Richard, 妳叫咩名呀?我放慢腳步, 跟住微微咁側住頭同佢笑左一笑, Jenny講完, 我背住佢揮一揮手, 跟住就繼續妸娜多姿咁踏上歸途之路。

手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

我 : 剛剛食飽左

網友回覆 : 您條佬餵飽左您

我 : 西裝友…………..
我 : 攻到我濕晒

網友回覆 : Jenny 幾時玩番場友誼波

我 : 好衰呀你又想................

網友回覆 : Jenny 我要您含我 JJ

我 : 點...........得架

網友回覆 : 我要食 Jenny 媽您對大包大蜆

我 : 呀........

網友回覆 : Jenny 永遠都叫到咁姣

我 : 係.............咩

(酒吧獵艷 - 完 待續 Pg. 3)

圖述

城市人灑脫嘅表面往往埋藏住內心一片寂寞和空虛

為左對 Jenny 姐同我嘅鼓勵. 各位可唔可以幫忙去第一頁度按一下推薦, 等我地可以攞到粒星星, 咁跟住的文亦會因此而寫得落力的嗎 !!!

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-30 01:16 AM 發表 查看引用來源
為左對 Jenny 姐同我嘅鼓勵. 各位可唔可以幫忙去第一頁度按一下推薦, 等我地可以攞到粒星星, 咁跟住的文亦會因此而寫得落力的嗎 !!!
寫得好好呀充分表現出Jenny媽嘅媚態:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
期待妳嘅下一篇創作:smile_o10::smile_o10::smile_o10:
加油

THX FOR SHARING.

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-30 01:05 AM 發表 查看引用來源
第一章 (下) 【Mandy 執筆】

我同西裝友一齊向住殘廁方向行去, 入左殘廁之後, 我挨住咁坐響洗手盆個石檯面上望住個西裝友, 西裝友同我對望左一陣, 跟住就行埋黎攬住我條腰, 再開始響我條頸度錫住。

我昂高頭咪 ...
寫得真實係好細緻

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 07:45 發表 查看引用來源
寫得真實係好細緻
同您真實差幾多呢,

珍妮媽哦,,,

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 09:47 AM 發表 查看引用來源

同您真實差幾多呢,

珍妮媽哦,,,

8成真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆