上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.2k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 11:16 AM 發表 查看引用來源

因為我喜歡 :smile_o05:嘛, JENNY  :smile_o09:  :smile_o09:  :smile_o09:, 鍚鍚.

不如反鋪傾 :smile_o09:  :smile_o09:
OK

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 11:18 發表 查看引用來源
OK
C U AT YOUR PO

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 11:22 AM 發表 查看引用來源

C U AT YOUR PO
PUSH

已按推薦

第三章 (車震 - 上)Mandy 執筆】

午飯時間, 同事楚堯正哭訴住, 「個衰人呢排成日都鬼鬼祟祟咁, 收工 call 佢又話要 OT, 假期搵佢又成日推三推四咁, 都唔知佢究竟想點?

一班同事姊妹正向楚堯講住安慰說話, 但大家都有一個共同嘅想法, 就係佢條仔識左第二個女仔, 從來女性永遠都唔肯面對現實, 明知估計相距不遠, 偏偏仲係要為左呢的負心人, 而幫佢搵著唔同嘅借口黎掩飾已估到嘅真相。

呢晚, 我又整裝待發, 濃妝艷抹咁出去四圍咁泡, , 餐廳落地玻璃入面卡位果條仔咁面善嘅, , 佢咪係楚堯條仔 Peter , , 條仔對面仲坐住件幾靚嘅妹妹仔,唔使審, 呢件就係令到楚堯呢排成日喊苦喊忽嘅第三者啦。

Peter, 我要去一去洗手間先! 個女仔起身行左開去, 唔使一陣, Peter 對面再有另一個女性響佢面前卡位坐住, 「小姐…., 個位有人架喎…!

「哦, 對唔住……入黎坐低之前, 我已刻意將件戰衣胸口位置拉低左一的, Peter 由第一眼見到我嘅時候, 對眼就已經係咁注視住我胸前果條深深嘅乳溝。

卡位位置比較窄, 我起身時刻意將個身烏低, Peter 對眼簡直就發哂光咁係咁望住我條波隙, Peter 望一望廁所方向, 跟住就同我講, 「小姐, 請問妳係唔係一個人咁呢? 我又係媚住眼咁同佢講, 「係.........!

一個古古惑惑嘅笑容正響Peter 咀角出現, 「小姐…., 呢張係我嘅卡片, 我而家唔係太過方便, 不過一陣間唔知妳有無時間, 妳可唔可以打個電話比我咁呢? 我淡淡然咁笑左一笑, 「好呀…..

對面街咁啱又係有間餐廳, 我行左去對面間餐廳度之後, 跟住又係揀左個窗口位置咁坐低左, 我望到對面 Peter 條女已經番左埋位, 我攞佢比我果張卡片, 依住卡片上嘅電話號碼按住撥號。

Hi, 靚仔…….對面餐廳嘅 Peter 正揸住電話, 但就無發出任何聲響, 我再講,「你望吓對面餐廳….. 我向佢輕輕咁揮住手, Peter 已經望到我。

: 個女仔……幾靚女

Peter 無出到聲

: 有無同佢……上過床

Peter 依然一片沉默

: 咁有無……幫你含過呀

Peter 仍然一片死寂

: 如果佢無…..我可以…..
:  ….…幫你含…..……

Peter 正周身唔聚財咁, 隻手亦正輕輕初住下面
Peter 正伸住懶腰

: 點啫….
: 我下面……..濕哂嘞

Peter 望一望我個方向

: ………………

Peter 好似要埋單咁

Peter 同條女行左出餐廳之後, 跟住就企左響餐廳門口度同條女好似講緊野咁, 兩個人正指手劃腳住, 條女塊面好明顯係好唔開心, 講左一陣, 條女就轉身佛袖而去。

我亦飲埋杯涷飲後, 跟住埋單後就行左出餐廳之外, Peter 已經企左響餐廳門口度等緊我, Hi, 小姐, 我有揸車黎, 不如…..

車上, Peter 正一路揸住車, 雙眼亦不時瞄住坐響佢隔離嘅我, 胸前果條條深深嘅波隙, 私家車正向住大帽山方向駛去。

(車震 - 待續 Pg. 4)

圖述

花心的男性
, 總是一種只會以下身去思考的動物

非常精彩!

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-3-31 08:27 PM 發表 查看引用來源

大帽山頂博大霧:smile_30:
花心男性下體思考我反對,咁我呢?:smile_22:
⋯⋯係喎,我啲唔係花心,係多心。:smile_30:
那你認為女性用什麼地方思考

己推薦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆