上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.2k

同Jenny媽上山打野戰..............:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

好似係週刊

愚人節快樂!

第四章 (車震 - 下)Mandy 執筆】

駛去一處僻靜陰暗角位, 私家車停左落黎, Peter 雙手仍搭住個軚盤, 但就笑住講, 「就響呢度!

Peter 較低個司機 sit , 跟住就開始伸手解開褲上嘅皮帶,已經攞左份野出黎,Peter 就開始挨低個身瞓響司機位上。

望住佢條四吋半, 我微微咁笑左一笑, 我開始伸手輕握住佢條野, 跟住我就開始向住司機位旁俯身, 脷尖已經掂住佢嘅頂肉, Peter 亦唔客氣咁伸手兜住我對波黎揸緊。

我一路打圈咁奶住佢嘅冠頂, 手亦不停咁樣輕輕上下搖動住, 我沿住冠頂一路奶到佢嘅莖邊, 條柱已經沾滿住我嘅口水, Peter 比我奶到下身間中扭左一扭。

已經上番冠頂, 我正面望住呢個柱頭, 我撥一撥秀髮, 張住嘅咀部亦要開始慢慢咁向下吞噬住呢條硬柱。

「唔 我有節奏咁一下一下咁含啜住, Peter 雙手亦響我身上係咁不停遊走住, 已經攝左入我條短裙內, 手指正響我屎忽位置方向, 正隔住我條底褲咁攝入我嘅胯下係咁卒住。

「唔 Peter 隻手正扯住我條底褲落黎, 我亦配合住佢將條底褲成條除左出黎, 佢開始有的心急, 正爬起身較緊我果邊嘅 sit 位。

已經較低左張櫈, Peter拍住我要我瞓響張櫈上面, 我照佢說話瞓左響張櫈度, Peter 開始爬住過黎, 兩腳已被佢擘開, 短裙亦已被翻起, 正要開始行動之際, 我淡淡然咁講, 「唔戴你唔怕咩…….

Peter 真係比我拋窒左咁, 見佢即時響車廂柜筒入面攞左個袋出黎, 跟住套上之後, 好快, 四條避震已經係咁郁動住。

Peter 正瘋狂地咁向我錫住, 揸住, 摸住同插住, 我比佢攪住同時, 我伸手攞住個電話開左個錄影模式, 跟住就舉高咁影住我地做緊嘅情況。

Peter : 妳做咩影野?

: 留個紀念…….

Peter 有的唔係咁想, 我影左一輪, 跟住就再轉做影相模式, 我用一按多張嘅模式係咁不斷影住, Peter 有的不滿, 正用手阻止我嘅繼續。

Peter : 唔撚好影好唔好

: 你怕呀…………

Peter : 總之就唔撚好影

: 咁我就唔再影啦……

放低手機後, Peter 繼續專心抽插住我, 避震終於都要停止震動, Peter 嘅身下, 避孕套內正滿載住一堆白液, Peter 除下避孕套後, 跟住打開車窗, 然後隨手就將滿載白液嘅避孕套拋出車外。

隨住一堆紙巾再拋出車外, 私家車就開始駛離大帽山上呢個陰暗處, 幾日之後, 我訛稱響某個途徑得到一的影片同照片轉交左比同事楚堯, 跟住, 楚堯好快亦要向 Peter 主動咁提出分手。

手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

: 今晚上左大帽山

網友回覆 :上山睇風景

: 車震

網友回覆 : 小心比人捉

: 捉我果個一定是你…………..

網友回覆 : Jenny 有無玩 69, 毒龍轉, 冰火

: 邊有咁多野玩

網友回覆 : Jenny 媽連房錢想慳

: 邊到係................

網友回覆 : Jenny 今晚著左咩衫

: 貼身紅色裙

網友回覆 : 一拉高就攪得

: ........

網友回覆 : Jenny 永遠都叫到咁姣

: .............

(車震 - 完 待續 Pg. 5)

圖述

從來有車階級嘅男性都廣受女性嘅歡迎

引用:
原帖由 farm1615 於 2014-3-29 10:51 AM 發表 查看引用來源
Thanks
引用:
原帖由 Sam0079 於 2014-3-29 09:49 PM 發表 支持
多謝
引用:
原帖由 孤雁 於 2014-3-29 10:00 PM 發表 一定支持~~推薦
感激
引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-29 10:02 PM 發表 支持邊個都好啦多謝
多謝 Jenny 姐
引用:
原帖由 honey69ricky 於 2014-3-29 10:29 PM 發表 支持!!!
感動
引用:
原帖由 philips331  於 2014-3-29 10:53 PM 發表 一定要黎支持下先......
好開心
引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-3-29 11:14 PM 發表 支持本地原創。
多謝呢位老朋友
引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2014-3-30 02:55 AM 發表 THX FOR SHARING.
謝過
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 09:47 AM 發表 同您真實差幾多呢,珍妮媽哦,,,
freepic1iman 兄, 好耐無見
引用:
原帖由 pns496 於 2014-3-31 01:32 AM 發表 已按推薦
請受小妹一拜, Thanks
引用:
原帖由 king57721  於 2014-3-31 06:10 PM 發表 非常精彩!
慚愧但多謝
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-3-29 06:19 PM 發表 雯雯,好耐冇見,冇搵你因為呢排好忙
最後呢件旦散, 咁熟, 唔使多講, 知你會識做架嘞 :smile_35:

仲有冇下集

哈哈.........師姐充分寫出Jenny媽嘅騷味:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
期待師姐下一章節:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆