上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.3k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-4-1 09:43 AM 發表 查看引用來源

其他女人我唔知,但都見有好多用雙眼,一合上,就唔諗喇。
而我接觸嘅⋯⋯多數用個心去感受,因為雙眼容易比人呃。

Jenny 你好,幸會。
幸會

引用:
原帖由 philips331 於 2014-4-1 10:44 PM 發表 查看引用來源
哈哈.........師姐充分寫出Jenny媽嘅騷味:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
期待師姐下一章節:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
次次車震完後D衫都亂晒

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-1 10:50 PM 發表 查看引用來源
次次車震完後D衫都亂晒
Jenny媽車震預左裙拉褲甩架啦............:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

第五章 (裝機青年 - 上)Mandy 執筆】

星期日, 晴天, 西貢某村屋內, 已經日上三竿, 半夜四點幾先番到屋企嘅我, 而家依然仲係衫都未換咁就仲響床上瞓緊, 好攰, 真係唔想郁住。

叮噹, 叮噹, 叮噹, 矇矓之間, 我比門鐘嘈醒左我, 「噓, 邊個晨咁早呀.…. 門鐘依然繼續, 我千唔願意咁行出房外走去開門,大門一開, 一個後生仔靚仔正捧住合野, 手正揸住張唔知係單定係咩嘅紙張。

「小姐, 早晨, 我係黎裝電視放大器嘅…. 裝放大器? 我諗左一陣, 係喎, 我好似真係兩個幾禮拜前前曾經係搵過人, 叫佢要同我屋企裝番個電視放大器喎。

我未瞓醒地用住一貫冷冷嘅語氣咁同佢講, 「呀哥仔….., 今日係星期幾呀…..? 而家係幾點鐘呀….? .我係幾時同你地公司落 order …..? 你唔好等到下一年先至走黎同我裝……!

後生仔比我問到口震震咁, 跟住見佢亂哂籠咁睇緊張單, 「唔意思, 小姐, 我只係 part time 黎咋, 公司方面嘅野我都唔係咁清楚…….

個後生仔已經騰哂鳳咁, 不過…….., 睇落呢個後生仔又幾好樣咁, 斯斯文文, 企企理理, 門外出便有架電單車亦似係佢揸黎咁。

「入黎啦…. 我缩開欄住度門嘅手, 後生仔就跟住我入到屋內, 我指一指電視機嘅方向, 跟住我就瞓左響梳化上翹起隻腳咁望住個後生仔做野。

後生仔檢查左一陣, 「小姐, 妳電視個入牆插牌都已經….. 後生仔擰轉頭同我講嘅時候, 望到仲係著住短裙戰衣梳化上嘅我, 正翹住隻腳咁身下正露住出黎嘅底褲位置。

後生仔吞左一下口水, 「小姐, 個電視插牌已經爛爛地, 使唔使一陣我幫妳換埋去….?

我望住佢微微咁點一點頭, 後生仔即時擰番轉頭繼續做野, 好快趣, 後生仔已經差唔多攪掂咁滯, 我呆呆咁望住佢個背影, 似乎佢都生得幾大隻咁。

已經攪掂哂, 後生仔正行緊埋黎, 「小姐, 得架嘞, 個放大器已經比左錢, 咁而家就只係收番個新換電視插牌嘅錢….. 我摸住個頭, 「我頭有的暈, 你可唔可以拉我起身先…..

後生仔又呆左一呆, 跟住見佢亦真係行埋黎想開始拉我隻手, 已經捉住我隻手, 後生仔正要拉起我嘅時候, 我反拉番住佢, 後生仔一個失去平衡, 正成個人咁責左落我個身上。

後生仔 : , 小姐…..

: 咩你咁狼架……

後生仔 : 唔係呀小姐, 係妳…..

: 係我咩啫…….

後生仔 : 小姐, 妳放開我先啦, …….

: 你想強姦我…….

後生仔 : 唔係呀, 小姐, 妳仲係放手先啦…..

: 我嗌….

後生仔 : (震哂) , 唔好呀…..

: 唔好都得, 不過……….

後生仔 : (好驚青) 不過點呀

我用好幽怨嘅眼神咁望住佢

: 答我一個問題……                      

後生仔點住頭

: 見到我嘅時候..…
: 有無諗過…..
: ….想同我做..…..

後生仔又呆左一呆, 跟住就吞左一啖口水, 正唔知點答至好

: 屌我好唔好…..

後生仔好驚, 而我就覺得好好玩
我伸手初住後生仔下面

: (媚住眼再嬌聲爹氣) 我想要呀…..

後生仔下面已經比我初到硬哂,正不斷透住大氣

: 點啫, 濕哂嘞…..
: 黎啦襟住我姦我啦…..

後生仔已開始把持不定

(裝機青年 - 待續)

圖述

即興的玩意永遠都是最令人回味的

支持 mandy

引用:
原帖由 afc0228 於 2014-4-2 02:04 PM 發表 查看引用來源
支持 mandy
十卜

正!讚好!

Jenny媽換電視插牌我都好熟手噃:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

Nice story

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆