上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
460  344.3k

第六章 (裝機青年 - 下)Mandy 執筆】

眼前原本仲係驚驚青青嘅面孔,轉眼間, 突然變得狂性大發, 後生仔正跪響地下咁將瞓響梳化上嘅我緊緊咁責住同攬實, 面額正比佢狂錫住, 強壯嘅手正粗暴咁掀起我嘅短裙, 手正緊張地咁扯住我條底褲嘅幼繩邊。

我捉住扯住我底褲繩嘅手, 面上正露住驚惶失措嘅表情, 「呀, 好衰架, 咁大力整人….. 底褲正被強行扯下, 手正攝入我嘅胯下之處摸住, 「呀……..

一下媚叫, 更激發起後生仔嘅獸性, 狼吻更密集地向我面額, 頸項同咀唇進攻, 我作勢推住發狂中嘅佢, 再作狀假裝地抗拒, 「唔好咁啦, 唔可以架…..

獸性更被推到頂點, 後生仔居然真係強行將我邊拉邊拖住入到房內, 後生仔邊一手將我襟住向張床上, 另一隻手正為自己解下身上嘅障礙。

好快, 已經赤裸住嘅佢正亂手亂腳咁將我身上嘅戰衣同埋胸圍粗暴地除下, 被除清嘅我正扮驚咁缩到去床上牆邊捲住個身, 後生仔一手就捉住我隻腳, 跟住將我好大力咁拉番到床嘅中央。

我雙手護住胸前, 後生手再捉實我對手, 正用力分開咁襟住響我頭上兩邊, 已經俯身瘋狂地錫住我對胸肉, 乳頭正被大力吸啜之中。

我仍作狀扭住個身咁響度掙扎住,口中正發住誘人嘅求饒說話, 「唔好啦, 救命呀, 真係唔好咁呀….
突然, 後生仔好用力咁將我對手拗後拑實, 我正側住個身咁嗌痛, 後生仔兩隻大脾正撬開緊我雙腳。

一橫一直嘅 Y 字已開始逐漸接近, 望住佢身下果條硬到發紫嘅陽物, 我既驚且喜, 我再扮住驚恐嘅表情搖住頭, 「唔好呀, 唔好呀…..

「呀….. 已經插緊入黎, 我七情上面咁扮住痛苦嘅表情,下身正就住佢咁作住有限度嘅掙扎擺動, 呢種反應, 對於充滿住征服感嘅男性就最為受用, 後生仔呢刻就更見肉緊地咁抽插住我。

「呀 果然真係好似比人強姦緊咁嘅感覺, 我對手比佢好用力咁拑制住響身後, 身下亦壓得根本無可能擺脫得到佢嘅進攻, 好刺激, 真係好刺激。

長長嘅硬物正不斷響我身下衝刺住, 胸前亦正比佢係咁瘋狂地搓揉住,手指間中仲夾住我嘅乳頭係咁卒住黎鏈, 我正全程投入住, 眼角居然真係流住激動嘅眼淚出黎。

「唔好呀, ....你唔可以咁架….後生仔再次將我扭到轉番正面咁攻擊我, 我比佢責住, 雙手又再次比佢用力咁襟住響頭上兩邊, 兩團胸肉正被搖動得正不停係咁跳盪住, 後生仔繼續係咁姦緊床上嘅我。

下身抽插愈見加速, 高潮感覺眨時間湧現響我身上, 我張住咁, 長長嘅呻吟叫聲夾集住下身陰道壁內嘅抽搐, 同一時間, 後生仔亦將佢嘅體液注滿響我嘅陰道之內, 美事終於都要完結。

後生仔開始抽出已佈滿住白液嘅陰莖出黎, 我突然攬住後生仔, 跟住將佢襟番住響床上, 我爬到佢嘅身下, 正手握住佢充滿住白液嘅半軟陰莖, 我一口就吞噬住佢整條陽物, 正有節奏咁一下一下咁含啜住。

濃烈嘅腫臭味正充斥住響咀入面,莖邊嘅白液亦正響我咀入面不斷從口角咁流住出黎, 啜左一陣, 我突然再爬到後生仔身上, 跟住好快地咁一下就錫響佢咀上, 後生比我充滿住白液嘅咀錫到有的抗拒, 跟住好快就將我推開。

我用手臂抺下個咀, 正一面滿足咁望住呢個啱啱將我強姦左嘅後生仔, 真係好刺激, 好爽呀。

我同後生仔一齊入去浴室清理過後, 已經著番衫嘅佢, 正響銀包內攞左張卡片比我, 「以後妳仲有的咩需要按裝嘅, 妳記得一定要再搵我呀, 今次個電視牌唔收妳錢, 送嘅!

講完, 我同後生仔又再情深地一吻之後, 跟住後生仔就離開左我屋企。

我番返上床上, 手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

: 今朝食左個豐富早餐…..

網友回覆 : 同您條佬響床上食

: 後生仔, 裝放大器的…..

網友回覆 : Jenny 媽咁早就做早操

: 唔好笑我啦 C

網友回覆 : 講到人慶合合, 我又要幫 Jenny 裝散熱器
網友回覆 : 珍妮媽快的除低 d 衫囉, 比您對包散吓熱

: 好衰呀

網友回覆 : 睇到鳩硬

: ........

網友回覆 : 珍妮媽永遠都叫到咁姣

: .............

(裝機青年 - 完 待續 Pg. 7)

圖述

假日清晨的早上
, 最適合做著任何激烈的運動

Mandy充分表現Jenny嘅狂野一面…………寫得好!

引用:
原帖由 philips331 於 2014-4-3 10:27 PM 發表 查看引用來源
Mandy充分表現Jenny嘅狂野一面…………寫得好!

講得真好

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-3 10:41 PM 發表 查看引用來源
講得真好
都係Mandy寫得好,完全捉摸到Jenny淫慾嘅一面

其實想問問,內容係創作GA,定真有其事???

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-4-3 19:38 發表 查看引用來源
圖述

假日清晨的早上, 最適合做著任何激烈 ‘性’ 的運動
Mandy 您寫故事寫得很好,
現場感十足,
重表演出珍妮媽豪放嘅那一面,
還有佢內裡温柔嘅心。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-4 11:44 PM 發表 查看引用來源

Mandy 您寫故事寫得很好,
現場感十足,
重表演出珍妮媽豪放嘅那一面,
還有佢內裡温柔嘅心。

我有溫柔心咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆