上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
143  344.3k

圖述

花心的男性
, 總是一種只會以下身去思考的動物

第四章 (車震 - 下)Mandy 執筆】

駛去一處僻靜陰暗角位, 私家車停左落黎, Peter 雙手仍搭住個軚盤, 但就笑住講, 「就響呢度!

Peter 較低個司機 sit , 跟住就開始伸手解開褲上嘅皮帶,已經攞左份野出黎,Peter 就開始挨低個身瞓響司機位上。

望住佢條四吋半, 我微微咁笑左一笑, 我開始伸手輕握住佢條野, 跟住我就開始向住司機位旁俯身, 脷尖已經掂住佢嘅頂肉, Peter 亦唔客氣咁伸手兜住我對波黎揸緊。

我一路打圈咁奶住佢嘅冠頂, 手亦不停咁樣輕輕上下搖動住, 我沿住冠頂一路奶到佢嘅莖邊, 條柱已經沾滿住我嘅口水, Peter 比我奶到下身間中扭左一扭。

已經上番冠頂, 我正面望住呢個柱頭, 我撥一撥秀髮, 張住嘅咀部亦要開始慢慢咁向下吞噬住呢條硬柱。

「唔 我有節奏咁一下一下咁含啜住, Peter 雙手亦響我身上係咁不停遊走住, 已經攝左入我條短裙內, 手指正響我屎忽位置方向, 正隔住我條底褲咁攝入我嘅胯下係咁卒住。

「唔 Peter 隻手正扯住我條底褲落黎, 我亦配合住佢將條底褲成條除左出黎, 佢開始有的心急, 正爬起身較緊我果邊嘅 sit 位。

已經較低左張櫈, Peter拍住我要我瞓響張櫈上面, 我照佢說話瞓左響張櫈度, Peter 開始爬住過黎, 兩腳已被佢擘開, 短裙亦已被翻起, 正要開始行動之際, 我淡淡然咁講, 「唔戴你唔怕咩…….

Peter 真係比我拋窒左咁, 見佢即時響車廂柜筒入面攞左個袋出黎, 跟住套上之後, 好快, 四條避震已經係咁郁動住。

Peter 正瘋狂地咁向我錫住, 揸住, 摸住同插住, 我比佢攪住同時, 我伸手攞住個電話開左個錄影模式, 跟住就舉高咁影住我地做緊嘅情況。

Peter : 妳做咩影野?

: 留個紀念…….

Peter 有的唔係咁想, 我影左一輪, 跟住就再轉做影相模式, 我用一按多張嘅模式係咁不斷影住, Peter 有的不滿, 正用手阻止我嘅繼續。

Peter : 唔撚好影好唔好

: 你怕呀…………

Peter : 總之就唔撚好影

: 咁我就唔再影啦……

放低手機後, Peter 繼續專心抽插住我, 避震終於都要停止震動, Peter 嘅身下, 避孕套內正滿載住一堆白液, Peter 除下避孕套後, 跟住打開車窗, 然後隨手就將滿載白液嘅避孕套拋出車外。

隨住一堆紙巾再拋出車外, 私家車就開始駛離大帽山上呢個陰暗處, 幾日之後, 我訛稱響某個途徑得到一的影片同照片轉交左比同事楚堯, 跟住, 楚堯好快亦要向 Peter 主動咁提出分手。

手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

: 今晚上左大帽山

網友回覆 :上山睇風景

: 車震

網友回覆 : 小心比人捉

: 捉我果個一定是你…………..

網友回覆 : Jenny 有無玩 69, 毒龍轉, 冰火

: 邊有咁多野玩

網友回覆 : Jenny 媽連房錢想慳

: 邊到係................

網友回覆 : Jenny 今晚著左咩衫

: 貼身紅色裙

網友回覆 : 一拉高就攪得

: ........

網友回覆 : Jenny 永遠都叫到咁姣

: .............

(車震 - 完 待續 Pg. 5)

圖述

從來有車階級嘅男性都廣受女性嘅歡迎

引用:
原帖由 farm1615 於 2014-3-29 10:51 AM 發表 查看引用來源
Thanks
引用:
原帖由 Sam0079 於 2014-3-29 09:49 PM 發表 支持
多謝
引用:
原帖由 孤雁 於 2014-3-29 10:00 PM 發表 一定支持~~推薦
感激
引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-29 10:02 PM 發表 支持邊個都好啦多謝
多謝 Jenny 姐
引用:
原帖由 honey69ricky 於 2014-3-29 10:29 PM 發表 支持!!!
感動
引用:
原帖由 philips331  於 2014-3-29 10:53 PM 發表 一定要黎支持下先......
好開心
引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-3-29 11:14 PM 發表 支持本地原創。
多謝呢位老朋友
引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2014-3-30 02:55 AM 發表 THX FOR SHARING.
謝過
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 09:47 AM 發表 同您真實差幾多呢,珍妮媽哦,,,
freepic1iman 兄, 好耐無見
引用:
原帖由 pns496 於 2014-3-31 01:32 AM 發表 已按推薦
請受小妹一拜, Thanks
引用:
原帖由 king57721  於 2014-3-31 06:10 PM 發表 非常精彩!
慚愧但多謝
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-3-29 06:19 PM 發表 雯雯,好耐冇見,冇搵你因為呢排好忙
最後呢件旦散, 咁熟, 唔使多講, 知你會識做架嘞 :smile_35:

第五章 (裝機青年 - 上)Mandy 執筆】

星期日, 晴天, 西貢某村屋內, 已經日上三竿, 半夜四點幾先番到屋企嘅我, 而家依然仲係衫都未換咁就仲響床上瞓緊, 好攰, 真係唔想郁住。

叮噹, 叮噹, 叮噹, 矇矓之間, 我比門鐘嘈醒左我, 「噓, 邊個晨咁早呀.…. 門鐘依然繼續, 我千唔願意咁行出房外走去開門,大門一開, 一個後生仔靚仔正捧住合野, 手正揸住張唔知係單定係咩嘅紙張。

「小姐, 早晨, 我係黎裝電視放大器嘅…. 裝放大器? 我諗左一陣, 係喎, 我好似真係兩個幾禮拜前前曾經係搵過人, 叫佢要同我屋企裝番個電視放大器喎。

我未瞓醒地用住一貫冷冷嘅語氣咁同佢講, 「呀哥仔….., 今日係星期幾呀…..? 而家係幾點鐘呀….? .我係幾時同你地公司落 order …..? 你唔好等到下一年先至走黎同我裝……!

後生仔比我問到口震震咁, 跟住見佢亂哂籠咁睇緊張單, 「唔意思, 小姐, 我只係 part time 黎咋, 公司方面嘅野我都唔係咁清楚…….

個後生仔已經騰哂鳳咁, 不過…….., 睇落呢個後生仔又幾好樣咁, 斯斯文文, 企企理理, 門外出便有架電單車亦似係佢揸黎咁。

「入黎啦…. 我缩開欄住度門嘅手, 後生仔就跟住我入到屋內, 我指一指電視機嘅方向, 跟住我就瞓左響梳化上翹起隻腳咁望住個後生仔做野。

後生仔檢查左一陣, 「小姐, 妳電視個入牆插牌都已經….. 後生仔擰轉頭同我講嘅時候, 望到仲係著住短裙戰衣梳化上嘅我, 正翹住隻腳咁身下正露住出黎嘅底褲位置。

後生仔吞左一下口水, 「小姐, 個電視插牌已經爛爛地, 使唔使一陣我幫妳換埋去….?

我望住佢微微咁點一點頭, 後生仔即時擰番轉頭繼續做野, 好快趣, 後生仔已經差唔多攪掂咁滯, 我呆呆咁望住佢個背影, 似乎佢都生得幾大隻咁。

已經攪掂哂, 後生仔正行緊埋黎, 「小姐, 得架嘞, 個放大器已經比左錢, 咁而家就只係收番個新換電視插牌嘅錢….. 我摸住個頭, 「我頭有的暈, 你可唔可以拉我起身先…..

後生仔又呆左一呆, 跟住見佢亦真係行埋黎想開始拉我隻手, 已經捉住我隻手, 後生仔正要拉起我嘅時候, 我反拉番住佢, 後生仔一個失去平衡, 正成個人咁責左落我個身上。

後生仔 : , 小姐…..

: 咩你咁狼架……

後生仔 : 唔係呀小姐, 係妳…..

: 係我咩啫…….

後生仔 : 小姐, 妳放開我先啦, …….

: 你想強姦我…….

後生仔 : 唔係呀, 小姐, 妳仲係放手先啦…..

: 我嗌….

後生仔 : (震哂) , 唔好呀…..

: 唔好都得, 不過……….

後生仔 : (好驚青) 不過點呀

我用好幽怨嘅眼神咁望住佢

: 答我一個問題……                      

後生仔點住頭

: 見到我嘅時候..…
: 有無諗過…..
: ….想同我做..…..

後生仔又呆左一呆, 跟住就吞左一啖口水, 正唔知點答至好

: 屌我好唔好…..

後生仔好驚, 而我就覺得好好玩
我伸手初住後生仔下面

: (媚住眼再嬌聲爹氣) 我想要呀…..

後生仔下面已經比我初到硬哂,正不斷透住大氣

: 點啫, 濕哂嘞…..
: 黎啦襟住我姦我啦…..

後生仔已開始把持不定

(裝機青年 - 待續)

圖述

即興的玩意永遠都是最令人回味的

第六章 (裝機青年 - 下)Mandy 執筆】

眼前原本仲係驚驚青青嘅面孔,轉眼間, 突然變得狂性大發, 後生仔正跪響地下咁將瞓響梳化上嘅我緊緊咁責住同攬實, 面額正比佢狂錫住, 強壯嘅手正粗暴咁掀起我嘅短裙, 手正緊張地咁扯住我條底褲嘅幼繩邊。

我捉住扯住我底褲繩嘅手, 面上正露住驚惶失措嘅表情, 「呀, 好衰架, 咁大力整人….. 底褲正被強行扯下, 手正攝入我嘅胯下之處摸住, 「呀……..

一下媚叫, 更激發起後生仔嘅獸性, 狼吻更密集地向我面額, 頸項同咀唇進攻, 我作勢推住發狂中嘅佢, 再作狀假裝地抗拒, 「唔好咁啦, 唔可以架…..

獸性更被推到頂點, 後生仔居然真係強行將我邊拉邊拖住入到房內, 後生仔邊一手將我襟住向張床上, 另一隻手正為自己解下身上嘅障礙。

好快, 已經赤裸住嘅佢正亂手亂腳咁將我身上嘅戰衣同埋胸圍粗暴地除下, 被除清嘅我正扮驚咁缩到去床上牆邊捲住個身, 後生仔一手就捉住我隻腳, 跟住將我好大力咁拉番到床嘅中央。

我雙手護住胸前, 後生手再捉實我對手, 正用力分開咁襟住響我頭上兩邊, 已經俯身瘋狂地錫住我對胸肉, 乳頭正被大力吸啜之中。

我仍作狀扭住個身咁響度掙扎住,口中正發住誘人嘅求饒說話, 「唔好啦, 救命呀, 真係唔好咁呀….
突然, 後生仔好用力咁將我對手拗後拑實, 我正側住個身咁嗌痛, 後生仔兩隻大脾正撬開緊我雙腳。

一橫一直嘅 Y 字已開始逐漸接近, 望住佢身下果條硬到發紫嘅陽物, 我既驚且喜, 我再扮住驚恐嘅表情搖住頭, 「唔好呀, 唔好呀…..

「呀….. 已經插緊入黎, 我七情上面咁扮住痛苦嘅表情,下身正就住佢咁作住有限度嘅掙扎擺動, 呢種反應, 對於充滿住征服感嘅男性就最為受用, 後生仔呢刻就更見肉緊地咁抽插住我。

「呀 果然真係好似比人強姦緊咁嘅感覺, 我對手比佢好用力咁拑制住響身後, 身下亦壓得根本無可能擺脫得到佢嘅進攻, 好刺激, 真係好刺激。

長長嘅硬物正不斷響我身下衝刺住, 胸前亦正比佢係咁瘋狂地搓揉住,手指間中仲夾住我嘅乳頭係咁卒住黎鏈, 我正全程投入住, 眼角居然真係流住激動嘅眼淚出黎。

「唔好呀, ....你唔可以咁架….後生仔再次將我扭到轉番正面咁攻擊我, 我比佢責住, 雙手又再次比佢用力咁襟住響頭上兩邊, 兩團胸肉正被搖動得正不停係咁跳盪住, 後生仔繼續係咁姦緊床上嘅我。

下身抽插愈見加速, 高潮感覺眨時間湧現響我身上, 我張住咁, 長長嘅呻吟叫聲夾集住下身陰道壁內嘅抽搐, 同一時間, 後生仔亦將佢嘅體液注滿響我嘅陰道之內, 美事終於都要完結。

後生仔開始抽出已佈滿住白液嘅陰莖出黎, 我突然攬住後生仔, 跟住將佢襟番住響床上, 我爬到佢嘅身下, 正手握住佢充滿住白液嘅半軟陰莖, 我一口就吞噬住佢整條陽物, 正有節奏咁一下一下咁含啜住。

濃烈嘅腫臭味正充斥住響咀入面,莖邊嘅白液亦正響我咀入面不斷從口角咁流住出黎, 啜左一陣, 我突然再爬到後生仔身上, 跟住好快地咁一下就錫響佢咀上, 後生比我充滿住白液嘅咀錫到有的抗拒, 跟住好快就將我推開。

我用手臂抺下個咀, 正一面滿足咁望住呢個啱啱將我強姦左嘅後生仔, 真係好刺激, 好爽呀。

我同後生仔一齊入去浴室清理過後, 已經著番衫嘅佢, 正響銀包內攞左張卡片比我, 「以後妳仲有的咩需要按裝嘅, 妳記得一定要再搵我呀, 今次個電視牌唔收妳錢, 送嘅!

講完, 我同後生仔又再情深地一吻之後, 跟住後生仔就離開左我屋企。

我番返上床上, 手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

: 今朝食左個豐富早餐…..

網友回覆 : 同您條佬響床上食

: 後生仔, 裝放大器的…..

網友回覆 : Jenny 媽咁早就做早操

: 唔好笑我啦 C

網友回覆 : 講到人慶合合, 我又要幫 Jenny 裝散熱器
網友回覆 : 珍妮媽快的除低 d 衫囉, 比您對包散吓熱

: 好衰呀

網友回覆 : 睇到鳩硬

: ........

網友回覆 : 珍妮媽永遠都叫到咁姣

: .............

(裝機青年 - 完 待續 Pg. 7)

圖述

假日清晨的早上
, 最適合做著任何激烈的運動

引用:
原帖由 king57721 於 2014-4-11 06:02 PM 發表 查看引用來源
另外兩條友都update咗新post, 幾時到你呀?
快嘞,快嘞,呢排有其他的野忙緊,忙完好快就會繼續架嘞

第七章 (舊同事 - 上)【Mandy 執筆】

公司入面個同事菲力最近遞左辭職信, 菲力雖然差不多已年屆五十歲, 但外表都仲叫 keep 到四十歲左右嘅外貌, 而佢響同事們中都公認為係一個好好先生, 不過響一年多前, 佢嘅老婆因病而離世後, 自此菲力就變得比較沉默寡言。

工作期間, 菲力亦曾教過我唔少工作上嘅野, 而且佢對人嘅態度亦算好真誠同上心, 好多公司內嘅同事曾經講過嘅事佢都會記住響心度, 所以, 佢算係公司內少數會受到我地尊重嘅人。

呢一晚, 我又如常單獨咁四圍去泡, 「珍尼…」 我向住嗌我嘅方向望去, 哦, 係菲力。

「菲力….」 菲力行到我嘅身邊, 「珍尼, 咩原來真係妳黎!」 菲力同我響附近嘅餐廳處坐低, 我地各自叫左杯凍飲之後, 跟住就再繼續傾計。

菲力 : 其實我響呢頭夜晚已經見過妳好多次, 不過就唔敢肯定會唔會係妳。

我 : 係呢, 聽講你會番加拿大喎, 咁幾時會走呀。

菲力 : 下個禮拜就走, 係呢珍尼, 妳而家同日頭嘅感覺, 真係好似判若兩人咁, 我有時見妳同的唔同嘅陌生男人….., 珍尼, 妳咁年青, 而且我知妳仲係單身, 不過妳都唔好咁樣黎作賤自己啦, 不如就正正經經咁搵個男人走去拍吓拖咪仲好。

我無出到聲, 手正揸住支膠捧攪住杯涷飲

我 : 係呢菲力, 我想知道, 你地的男人, 係唔係但凡一見到的稍具姿色嘅女人, 個腦入面就總係會諗住要同佢地上床咁呢?

菲力 : (諗左一陣) 大致上都會係, 但我亦唔敢話自己係正人君子, 不過自我老婆死左之後, 我原本都有同另一個女人響埋一齊, 但, 當我地一去到床上, 唔知點解, 我就硬係無辦法提起勁力去做果會事, 腦入面總係會諗起我嘅老婆, 果刻我就係有一種對唔住佢嘅心情咁。

我 : 但人都走左成年, 你終需都要搵過另一個人而忘記過去架。

菲力靜左一靜

菲力 : 唉, 就係咁樣, 而家有個女人肯應承同我過加拿大, 但我同佢之間又係為左呢會事而覺得極度煩惱, 唉, 呀, 係呢珍尼, 妳成日都同我借果的黑膠碟, 我呢次要走都唔想擰太多嘅野, 不如我就將所有嘅黑膠碟都比哂妳啦。

我 : 咁多, 我邊擰得哂呀, 而且我都唔係隻隻都要。

菲力 : 咁就不如搵日妳自己上黎揀嘞, 呀, 係喎, 我就住響隔離街度, 咁不如而家妳就自己上黎揀咪仲好。

我同菲力上左樓之後, 入到屋內, 菲力已經一喼二喼咁放哂的行李響廳度, 菲力示意我果的黑膠唱片之處, 「珍尼, 妳就自己摷吓邊的鍾意就攞去啦!」

我緩緩咁行過去, 一大堆黑膠唱片正放左響一個木柜之上, 我一邊揀住, 一邊望緊菲力嘅屋內四周, 好多唔同大細嘅相架正放左響屋內四處, 相入面正正就係菲力同佢老婆果的合照。

菲力一邊自己執住野, 一邊不時望下果的相架內嘅照片, 似乎菲力仲係好掛住佢老婆咁樣, 揀左一堆唱片之後, 我望住菲力嘅背影, 唔知點解, 我好似洞悉到佢心入面果種思妻嘅情緒, 佢始終都係放唔低佢同佢老婆一齊果種嘅感覺。

我呆望住佢多一陣, 跟住, 我慢慢咁起身, 將佢到處嘅相架統統拍低響檯面, 我行到菲力身邊, 將最後響佢面前呢個相架都拍低埋, 我坐邊佢側邊, 靜靜咁望住佢。

我 : 不如嘗試吓唔好再諗, 我知你老婆都唔願意見到你會係咁嘅。

菲力望住我無出到聲, 我地之間又靜左一陣。

我 : 菲力, 以前我都試過有好多野係放唔低, 但自從諗通左之後, 發覺做人係唔可以永遠停留響某一個階段, 菲力, 你就試吓學我咁, 盡量將以前嘅事統統都放諸腦後, 咁樣對你將來或你身邊嘅人都會係好過一的。

菲力 : 珍尼, 妳以前曾經有過的咩事係令妳放唔低架?

我無答到佢, 我地繼續響度對望住, 菲力咪埋對眼, 等左一陣, 跟住就抖左一啖大氣

菲力 : 珍尼, 或者妳係講得啱嘅, 我都應該比個機會自己, 同再比個機會人地, 但始終, 我仲未知道自己能唔能夠做得到?

我諗左一陣, 個心好似有左的決定咁, 我企左響身, 跟住伸手向後咁將我件低胸連身裙嘅背後拉鏈開始拉低, 菲力見我咁, 即時呆左一呆咁。

菲力 : 珍尼, 妳…..

我 : 你而家試吓, 睇吓係唔係可以做到能夠拋開亡妻嘅思憶, 如果你能夠做到嘅話, 咁你將來就可以同另一半過番一的正常嘅家庭生活架嘞。

低胸連身裙已經跌到地上

(舊同事 - 待續 Pg. 8)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆