上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [深夜重口味] 人妻下屬

收藏  |  訂閱
134  167.6k

引用:
原帖由 yellowcow 於 2014-5-23 01:23 PM 發表 查看引用來源
One of the best stories in this forum.

多謝誇獎,不過我暫時最喜歡都仲係女神日記

好回味

一口氣睇晒:smile_o01: 寫得十分精彩 :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 darklord69 於 2014-5-30 03:07 AM 發表 查看引用來源
一口氣睇晒:smile_o01: 寫得十分精彩 :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
辛苦晒,多謝欣賞

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-22 10:17 PM 發表 查看引用來源

多謝欣賞

大哥頂得順女神日記嗎?
還可以,但睇到我都好壓抑,主角個內心歷程其實幾病態,最後差少少走火入魔。

其實 d 人物同場地可以將佢地在唔同故事內穿插會有種親切感,你又做得唔錯。

引用:
原帖由 乳豬仔 於 2014-5-30 12:45 PM 發表 查看引用來源

還可以,但睇到我都好壓抑,主角個內心歷程其實幾病態,最後差少少走火入魔。

其實 d 人物同場地可以將佢地在唔同故事內穿插會有種親切感,你又做得唔錯。
多謝意見,呢度出完之後會寫感想講點解搞成咁

我都覺得畀啲角色 cross over 會好過癒, 下個故 (構思中) 一樣會畀佢地客串下

好文一篇
一口氣睇晒
寫實得黎幾有代入感
又有d似普通愛情小說但加左甜
類似"男人唔可以窮"果類

引用:
原帖由 plcp 於 2014-5-31 03:27 AM 發表 查看引用來源
好文一篇
一口氣睇晒
寫實得黎幾有代入感
又有d似普通愛情小說但加左甜
類似"男人唔可以窮"果類
辛苦晒, 多謝欣賞

當時連載的確有好多網友當係愛情故睇, 呢樣真係始料不及, 其實我本來只係寫嚟畀自己打飛機 (so far 三個故仔都係)

"男人唔可以窮"我只係嚮書局揭過, 佢出到書啲甜位應該唔會太露骨, 我估薛可正唔會一邊打飛機一邊寫啩...

:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 poorhuman 於 2014-6-9 01:57 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
好好睇,但會不會有下集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆