上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [深夜重口味] 人妻下屬

收藏  |  訂閱
58  167.6k

引用:
原帖由 plcp 於 2014-5-31 03:27 AM 發表 查看引用來源
好文一篇
一口氣睇晒
寫實得黎幾有代入感
又有d似普通愛情小說但加左甜
類似"男人唔可以窮"果類
辛苦晒, 多謝欣賞

當時連載的確有好多網友當係愛情故睇, 呢樣真係始料不及, 其實我本來只係寫嚟畀自己打飛機 (so far 三個故仔都係)

"男人唔可以窮"我只係嚮書局揭過, 佢出到書啲甜位應該唔會太露骨, 我估薛可正唔會一邊打飛機一邊寫啩...

引用:
原帖由 kong87 於 2014-6-9 03:38 AM 發表 查看引用來源
好好睇,但會不會有下集
多謝欣賞,唔會有下集,不過角色有機會嚮小弟其他故仔中 cross over

引用:
原帖由 yeungck 於 2014-6-10 07:03 PM 發表 查看引用來源
好文
色情得又似愛情故事
個ending都好
唔知個男嘅会唔会問吓個女係咪佢嘅

多謝支持, 好多看倌都有呢個疑問

寫緊,不過有排, that's why 我叫慢嘗君

提材呢... 暫時保密,不過唔會係人妻下屬果種食女故,又唔係女神日記果種精神分裂故

引用:
原帖由 Super22 於 2014-7-24 08:35 AM 發表 查看引用來源
用左兩晚睇晒!十卜

多謝支持,有冇睇埋女神日記?

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-7-25 02:20 PM 發表 查看引用來源
用咗成個lunch睇哂,好正好有現實感覺,完全寫哂現代辦公室男歡女愛出來,連我自己都有代入感,好文:smile_52:
多謝欣賞,如果有時間請睇埋女神日記,雖然好長,不過係好唔同嘅故仔

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-7-30 10:30 AM 發表 查看引用來源

睇咗,但似乎呢篇人妻下屬比較生動
多謝,兩個係基於唔同背景下冩出嚟的(雖然都係為咗打飛機),其實人妻下屬係小弟第一個有劇情嘅故仔,所以好粗糙,反而女神記我編排咗好多野先冩,所以我更鍾意佢

多謝版主幫我搬過嚟, 我仲儲緊分, 未 PM 到

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-8-21 05:08 PM 發表 查看引用來源
又睇左一次,小女孩應該長大不少了。
下集可以繼續未?

不如講細 V 幫主角生咗個仔, 同 Ceci 個女相戀? 不過亂倫呢度唔畀出喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆