上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [深夜重口味] 女神日記 (修訂版) - 全 41 集加感想 (已完)

收藏  |  訂閱
370  265.4k

引用:
原帖由 Miracle_Akira 於 2014-6-20 06:11 PM 發表 查看引用來源
真心正,強烈的吸引力,好容易就代入左角色度,中段真係睇到好sad、好忟,好彩我係一次過睇完,唔係真係比你搞到精神分裂都似,期待你的新故,但係咁大壓迫感真係好難受,btw,keep going !!!

http://n ...
一次過?辛苦晒喎,放心,我唔鍾意 repeat,下次會寫第二啲,不過係咪唔難受就好難講...

點解無咗ch32??

引用:
原帖由 touchbase 於 2014-6-20 09:16 PM 發表 查看引用來源
點解無咗ch32??

又突然消失咗! 已經唔係第一次, 當時肯定有出, 第 32 集叫女神的秘密, 之後仲有看倌問係咩秘密...

激死!!!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-20 10:56 PM 發表 查看引用來源

又突然消失咗! 已經唔係第一次, 當時肯定有出, 第 32 集叫女神的秘密, 之後仲有看倌問係咩秘密...

激死!!!

依家唯有搵個回 post 去改, 已補翻...

花幾晚睇晒, 好文, 高水評!! :smile_o12:

睇咗幾晚終於睇完幾個故事,文筆一直在進步,值得高興,坦白講情色文有如此水準,實在難得,尢其女神日記,故事結構完整,人物性格鮮明。
正所謂聽古唔好駁故,所以你出其不意的結局可謂一個比一個好,只要唔好突然九唔搭八,有前無後唔連戲,完完整整就好好了。
總結隔離屋中女有嚴重犯罪感覺,不太討好,始終做愛你情我願。而中女下屬就香艷好多,電影感亦好强,修改一下已經可以成為劇本,最後女神日記寫得最聰明嘅地方係精神分裂,可以天馬行空,其實可以去得更盡!
BTW 等你下一個精彩出現。

引用:
原帖由 perfect32 於 2014-6-20 11:30 PM 發表 查看引用來源
花幾晚睇晒, 好文, 高水評!! :smile_o12:
多謝欣賞

引用:
原帖由 touchbase 於 2014-6-21 03:08 AM 發表 查看引用來源
睇咗幾晚終於睇完幾個故事,文筆一直在進步,值得高興,坦白講情色文有如此水準,實在難得,尢其女神日記,故事結構完整,人物性格鮮明。
正所謂聽古唔好駁故,所以你出其不意的結局可謂一個比一個好,只要唔 ...
多謝欣賞及意見,最高興大家見到故仔有進步

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-19 10:08 PM 發表 查看引用來源
感想
===

首先要多謝睇晒成個故嘅咁多位。

雖然個故事同人妻下屬無關,但其實都係因為人妻下屬先有佢...

當時寫人妻下屬第二季,成日諗啲性愛花式畀細 V 玩,諗到廢寢忘餐,做緊野又諗,坐緊車 ...
師兄文筆流暢,雖然說是天行空,但看得出背後花了許多心血鋪陳。

非常同意如師兄這篇成功故事,不是可以順手拈來,必須靠師兄不斷推敲思量,才會成功。

抱歉未能常常留言,因為絕大部份時間消耗在拙文上。不過每日例必抽時間拜讀師兄大作。

加油,期待師兄新作!

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-6-21 10:10 AM 發表 查看引用來源

師兄文筆流暢,雖然說是天行空,但看得出背後花了許多心血鋪陳。

非常同意如師兄這篇成功故事,不是可以順手拈來,必須靠師兄不斷推敲思量,才會成功。

抱歉未能常常留言,因為絕大部份時間消耗在拙文上。 ...
多謝銀葉大哥讚揚, 其實小弟嚮阿綺度學到好多野, 亦產生好多靈感, 唔係講笑, 阿綺係小弟睇過最鍾意嘅色文, 或者將來嚮小弟嘅新故度會發現阿綺嘅影子都唔定!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆