上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [深夜重口味] 女神日記 (修訂版) - 全 41 集加感想 (已完)

收藏  |  訂閱
178  265.4k

引用:
原帖由 perfect32 於 2014-6-20 11:30 PM 發表 查看引用來源
花幾晚睇晒, 好文, 高水評!! :smile_o12:
多謝欣賞

引用:
原帖由 touchbase 於 2014-6-21 03:08 AM 發表 查看引用來源
睇咗幾晚終於睇完幾個故事,文筆一直在進步,值得高興,坦白講情色文有如此水準,實在難得,尢其女神日記,故事結構完整,人物性格鮮明。
正所謂聽古唔好駁故,所以你出其不意的結局可謂一個比一個好,只要唔 ...
多謝欣賞及意見,最高興大家見到故仔有進步

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-6-21 10:10 AM 發表 查看引用來源

師兄文筆流暢,雖然說是天行空,但看得出背後花了許多心血鋪陳。

非常同意如師兄這篇成功故事,不是可以順手拈來,必須靠師兄不斷推敲思量,才會成功。

抱歉未能常常留言,因為絕大部份時間消耗在拙文上。 ...
多謝銀葉大哥讚揚, 其實小弟嚮阿綺度學到好多野, 亦產生好多靈感, 唔係講笑, 阿綺係小弟睇過最鍾意嘅色文, 或者將來嚮小弟嘅新故度會發現阿綺嘅影子都唔定!

引用:
原帖由 Super22 於 2014-7-26 12:50 AM 發表 查看引用來源
另類甜古!正!睇到自己差點代入男主角

對, 的確幾另類, 我估好少人會預計睇色文睇到差啲痴埋線!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2014-7-28 07:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12:
發哥? 多謝捧場!

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-7-30 10:35 AM 發表 查看引用來源
用咗兩晚才睇完,感覺主角Andy有太多思覺失調,經常於Athena/Venus之間來回,小弟有時都睇到一頭霧水:smile_27:
辛苦晒!

引用:
原帖由 施妹 於 2014-8-18 09:53 AM 發表 查看引用來源
太好睇。。希望大家唔好笑我,第一次睇甜故睇到喊T^T 係我太眼淺,但去到最尾Athena 講對唔住,Andy喊嗰度跟住一齊喊左。。。不過真係好好睇!樓主加油,我會繼續追你啲文👍

http://n2.hk ...
多謝欣賞到, 讀者有 feel 係對作者最大鼓勵

希望中間果段冇令你太不安

引用:
原帖由 於 2014-8-20 07:13 PM 發表 查看引用來源
唔錯哦!不過前半有好多笑位,後面唔夠入肉,我比90分!感謝無私創作與分享!

多謝欣賞

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-30 02:11 AM 發表 查看引用來源
慢嘗兄,睇完你篇短短地嘅中女,最衰篇野封左帖,所以唯有響呢篇度留言,個故仔寫得唔錯,結局亦有的出人意表,未到最尾真係估你唔到。

比較鍾情唔係太長嘅故事,一來容易消化,二來同埋唔使用好多時 ...
小弟覺得長短各有好處, 如果已經完結或者步向尾聲, 太長嘅故仔真係好難引人從頭慢慢睇, 所以小弟都錯過咗呢度好多大作 (除咗阿綺)

不過另一方面, 如果係連載中, 又唔想佢咁快完, 有時仲愈寫愈有, 於是變成長故, 甚至超長故...

中女係小弟第一篇故仔, 好粗糙, 多謝欣賞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆