上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
389  127.3k

(26)肌膚之親

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-18 01:19 PM 發表 查看引用來源
給 Ka 姐的話 :

Ka 姐, 稍安無燥, 馬兄份人不嬲都係大上大落咁, 見佢的文都知佢嘅為人係咁上下啦, 況且佢周不時都係咁發住口痕嘅, 尢其係對的女...讀友/版文/作者就更為甚是。

勢估唔到, 一次口 ...
致文迪兄,
女人素來都係口不對心,撒嬌亦係強項,如果我真係走咗,馬兄會傷心架,到時篇文都唔知點結局,佢傷心我都會肉亦架。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-18 10:10 PM 發表 查看引用來源
蝦,估唔到愛情版篇野真係有的料到,佢話無論你激到個女仔有幾嬲,只要個女仔一見到呢篇野,就算係火山爆發緊,都會好比清風一陣,即時消暑解熱涼透心,奇哉,奇哉。
好嘞,嬲就嬲完,脾四又發完嘞 ...
文迪哥,陪你去老麥食薯條當然可能啦,你想幾時去啊
不過撓住手就要問過馬兄先得。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-18 09:36 PM 發表 查看引用來源
kaka。。。唔係話你啊,你咁 Q 「高分」,使乜「呃分」呀。
係「呃」,都係啲「低分」人,不過。。。「呃分」係犯版規,
我馬雲同啲兄弟都唔做嘅。。。:smile_34:
我只係借機老掘文迪請我去& ...
馬兄,我緊係知你唔會話我啦,你好清楚女人係好識搵機會撒嬌架,唔係咁,你會唔記得我架。
揼骨呢樣嘢我唔去啦,你玩得開心d啦,我會煲定糖水等你返嚟食。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-18 10:44 PM 發表 查看引用來源

是旦啦,就去我番夜班果間麥記度食嘞,話哂都係自己地頭,買個傷殘牛肉巨無霸都會成座山咁大,再攞兩份刀叉,到時妳一啖牛肉,我就一啖包,嘩,真係諗想都夠哂羅漫蒂克……
http://n2.hk/d/ima ...
去你返夜班果間,咁好啊,不過唔好太夜喎,我要趕返屋企煲定糖水比馬兄食啊。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-18 07:54 PM 發表 查看引用來源
主動撓住我隻手臂,行咗一個街口之嘛......。

.........就愛上咗人啊! ...
或者只是手臂碰手臂,坐著看夜景...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆