上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
389  127.4k

[quote]原帖由 過路人文迪 於 2014-8-21 01:32 AM 發表 查看引用來源
人生, 總有歡喜, 雲 B, 亦常有淚, 我同 Ka 妹, 在飛鵝山上扯 ..... ??? ( Ka 妹, 濟唔濟? )

[/quote]
文廸哥,我跟你走,只係打算去搵埋花仔和 Mandy,4個人一齊開枱打麻雀,我輸咗幾多,你哋去搵雲B收錢。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-21 09:37 AM 發表 查看引用來源
見到啦。。見到啦。。。唔係亂作故仔㗎
馬如雲一生與女人的故事。。。。多姿多彩,天花龍鳳,
但結局總是一樣。。。。:smile_39:
此處女不留,自有溝女處,留心不留人,人去袖風清。
請問邊間齋堂ࢋ ...
雲B, 你食時食,記住幫我清咗條麻雀錢啊

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-21 11:50 AM 發表 查看引用來源

雲 B, 搵唔到花仔三缺一呀, 剩係得 Mandy 同 Ka 妹響度等緊, 你落唔落場呀? 我地打好細咋, 一二千全沖之嗎......

各位,我回來了!文迪兄,mandy妹,ka妹。
很是掛念!
打麻將?不要預我了,我這更新人士。
現在喜歡到圖書館,看法國電影,聽古典音樂。

聽聽海浪聲,看看海。

我剛在看「老人與海」!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-21 09:26 PM 發表 查看引用來源

花兄,你係花兄?你真係花兄?花兄你終於番左黎嘞,到底發生咩樹幹呀?上次同你傾得好地地,突然之間就唔見左你,嚇死我嘞,你知唔知人地係幾咁驚呀?好囉,好囉,見到你平安大吉就好囉,菩薩保佑,我 ...
點只嚇死你,都嚇死我。突然兩眼發黑。
隻眼再爭開,就見到條隧道。。。我唸住行入隧道。。
但我見隔離橋個阿婆碗湯好似好飲。就又過去八下。八八下,聽到你地又木瓜又老麥。
就扎醒囉!
文迪兄。。。。男人老狗,都泥個擁抱!
噢。。。。。噢。。。。。

噢。。。。。。。噢。。。。。。。噢!借個膊頭泥!
文迪兄!我篇「大波蓮」無左啦!咩都無哂啦!想貼反都唔得,我第十集前無「底」!

引用:
原帖由 風中愛探花 於 2014-8-21 10:03 PM 發表 查看引用來源
點只嚇死你,都嚇死我。突然兩眼發黑。
隻眼再爭開,就見到條隧道。。。我唸住行入隧道。。
但我見隔離橋個阿婆碗湯好似好飲。就又過去八下。八八下,聽到你地又木瓜又老麥。
就扎醒囉!
文迪兄。。。。男人老 ...
花兄,你真係返咗嚟,我唔係發夢啊。
快d過嚟,我都要同你抱抱,我已經問過雲B,佢話可以抱抱。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆