[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
16  127.3k

原來靚女條仔扯左17晚就無法再餵飽您:smile_30:
引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-11 04:51 PM 發表 查看引用來源

陰公囉,扯成18晚咁多,比馬兄休息1晚咁多啦好。
我都想我條仔扯咁多晚。

”你係要,就等我沖完涼出嚟先喇,不過我唔郁㗎,我攤喺度擘大對髀,等你洩㗎咋。”

同係成人用品店買個吹氣娃娃有乜分別?:smile_27:
所以d男人去尋花問柳
做老婆都要好好檢討下自己

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-12 09:53 AM 發表 查看引用來源

如果有人妻或人女友,「唔郁㗎,我攤喺度擘大對髀,等你洩㗎咋」
我又唔䛯喎,哈哈 :smile_35:,係咪我要求低呢?
不過,萬眾祈待嘅「盈盈床戲」,今晚落實,今次唔會跣大家
希望唔好全程攤喺度擘大對髀,等老公洩:smile_13::smile_30:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-12 06:48 PM 發表 查看引用來源

執著個檸檬,咪整杯檸蜜嘆o下囉。
嘆息都無謂,來之安之,做人如此,屌西乜如此。
至緊要做好自己,扯行支旗,先乃然有得 happy。
如果連自己都軟埋一份,即係唔使玩啦 :smile_30:
馬雲兄真係屌西屌到化境了,
小弟對住死魚真有可能硬不了,尤其係唔靚既死魚

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-13 11:04 AM 發表 查看引用來源

嘩,唔靚嘅死魚,師兄都有機會「過刀」?:smile_14:
nestse 兄歷經風雨啊。
小馬饑不容擇啫,哈。:smile_30:
重點係小弟對死魚全無興趣
寧願找伍姑娘好過

兩大可能:

1/ 親身經歷
2/ 人夫分享

引用:
原帖由 billclinton 於 2014-8-13 02:36 PM 發表 查看引用來源
咸球呢個名好正, 好全神地反應左獨有的麻甩Feel!
咸菜(才)
咸蛋(丹)
咸魚(余)
.........................又如何?

前往最後回覆