[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
36  127.4k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-20 09:05 PM 發表 查看引用來源
ka 妹,妳個雲 B 做咩響地下攬住個電子 Mary 響度狂攪,嘩,妳睇,賤到佢吖,嘩,我啋,咁樣都得,吊,直情係痴撚線架,嘔,唔得,頂唔順,條友真係唔係人黎架,Ka 妹,今日似乎屬十二生肖嘅都要迴避,黎 ...
:'):'):'):')文迪哥,我哋走。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-20 09:05 PM 發表 查看引用來源
ka 妹,妳個雲 B 做咩響地下攬住個電子 Mary 響度狂攪,嘩,妳睇,賤到佢吖,嘩,我啋,咁樣都得,吊,直情係痴撚線架,嘔,唔得,頂唔順,條友真係唔係人黎架,Ka 妹,今日似乎屬十二生肖嘅都要迴避,黎 ...
:'):'):'):')文迪哥,我哋走。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-20 09:49 PM 發表 查看引用來源

明明係花仔條女,香香公主,你條友,本來同你押「三分鐘」一局,點知你「一分鐘」就「出局」。
我依家單挑玉女,明明有血有肉,有出水蜜桃,你居然底委花仔條女係「電子 Mary」
食唔到蒲萄,就「電子 Mary」?哈 ...
:'):'):'):'):')文廸哥,我哋走。

[quote]原帖由 過路人文迪 於 2014-8-21 01:32 AM 發表 查看引用來源
人生, 總有歡喜, 雲 B, 亦常有淚, 我同 Ka 妹, 在飛鵝山上扯 ..... ??? ( Ka 妹, 濟唔濟? )

[/quote]
文廸哥,我跟你走,只係打算去搵埋花仔和 Mandy,4個人一齊開枱打麻雀,我輸咗幾多,你哋去搵雲B收錢。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-21 09:37 AM 發表 查看引用來源
見到啦。。見到啦。。。唔係亂作故仔㗎
馬如雲一生與女人的故事。。。。多姿多彩,天花龍鳳,
但結局總是一樣。。。。:smile_39:
此處女不留,自有溝女處,留心不留人,人去袖風清。
請問邊間齋堂ࢋ ...
雲B, 你食時食,記住幫我清咗條麻雀錢啊

引用:
原帖由 風中愛探花 於 2014-8-21 10:03 PM 發表 查看引用來源
點只嚇死你,都嚇死我。突然兩眼發黑。
隻眼再爭開,就見到條隧道。。。我唸住行入隧道。。
但我見隔離橋個阿婆碗湯好似好飲。就又過去八下。八八下,聽到你地又木瓜又老麥。
就扎醒囉!
文迪兄。。。。男人老 ...
花兄,你真係返咗嚟,我唔係發夢啊。
快d過嚟,我都要同你抱抱,我已經問過雲B,佢話可以抱抱。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-21 10:53 PM 發表 查看引用來源
Ka 妹,雲 B 屋企仲有冇的咩燕窩鮑魚雪甲糕之類嘅野呀,有就煲的比花兄定吓驚先啦,我都有的小兒驚風,大女經痛嘅症狀,有嘅話都煲的比我食吓,唔該……
http://n2.hk/d/image ...
等我搵吓先,如果我搵到就煲比你哋食啦。

前往最後回覆