上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 原創作品交流吹水區(PS:提一提大家此新版回覆主題係有1分)

收藏  |  訂閱
107  6.1k

原創作品交流吹水區(PS:提一提大家此新版回覆主題係有1分)

此帖係比新人及版友吹水交流,大家跟返總版規及以下各項就OK:

1. 請勿惡意灌水發表無意義回覆及挑釁罵戰,違規者仍會被追究責任的。
2. 請勿張貼廣告/論壇連結,icq、msn、電郵及電話同樣不可以post。
3.不能用多重身份(分身)進入此帖

引用:
原帖由 leekaho4351 於 2014-8-14 10:33 PM 發表 查看引用來源
此帖係比新人及版友吹水交流,大家跟返總版規及以下各項就OK:

1. 請勿惡意灌水發表無意義回覆及挑釁罵戰,違規者仍會被追究責任的。
2. 請勿張貼廣告/論壇連結,icq、msn、電郵及電話同樣不可以post。
3.不能用 ...
餅餅:lDD_003:晚安

引用:
原帖由 暴風女 於 2014-8-14 10:59 PM 發表 查看引用來源
餅餅:lDD_003:晚安
Maggie 你好神心呀, 咁快入咗黎 :smile_40:

入黎支持

正,支持本地原創!

開張大吉,支持。

原創先係皇道呀。

多謝入來支持,吹水之餘可以欣賞一下出面既原創作品,睇得高興既可以留下言:smile_o10::smile_o01:

引用:
原帖由 leekaho4351 於 2014-8-14 11:18 PM 發表 查看引用來源
多謝入來支持,吹水之餘可以欣賞一下出面既原創作品,睇得高興既可以留下言:smile_o10::smile_o01:
good 不過我就分享唔到 :smile_35:

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2014-8-14 11:20 PM 發表 查看引用來源

good 不過我就分享唔到 :smile_35:

唔洗分享架,覺得好推薦同留言讚好,就係對原創作家既鼓勵,
遲下呢度熱鬧D時,記得多D入呢版哦:smile_o10:

引用:
原帖由 leekaho4351 於 2014-8-14 11:29 PM 發表 查看引用來源

唔洗分享架,覺得好推薦同留言讚好,就係對原創作家既鼓勵,
遲下呢度熱鬧D時,記得多D入呢版哦:smile_o10:
好呀,原來餅餅呢個區係咪今日新開架 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆