上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 讓一切隨風 結局 updated p10

收藏  |  訂閱
163  35.2k

回覆 127# 的帖子

故事完了?

隔咁耐仲唔食事後丸,太遲了...

引用:
原帖由 maxchow 於 2014-10-11 06:29 AM 發表 查看引用來源
故事完了?
唔好意思。外出公幹中。禮拜一會有更新。請多多捧場。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-10-11 08:27 AM 發表 查看引用來源
隔咁耐仲唔食事後丸,太遲了...

引用:
原帖由 frosticebreaker 於 2014-10-11 10:22 AM 發表 查看引用來源

好快會有交代兩個女主角最終命運的結局篇。

引用:
原帖由 frosticebreaker 於 2014-10-11 10:22 AM 發表 查看引用來源

唔好意思。外出公幹中。禮拜一會有更新。請多多捧場。

心急,心急!tracy 醒番知比人攪過,唔知會點?

結局篇

幾分鐘後,阿Sam開始清醒。佢退出Tracy既身體,企喺床邊望住床上既裸女。睇住Tracy下體倒流出體外既精液,阿Sam唔單止無驚恐,反而慾望再一次喺下身聚集。佢忽然惗起Kenny。佢好想知俾佢趕走之後Kenny去咗邊。

阿Sam行出走廊,入咗阿詩訓緊個間房。佢見唔到Kenny。淨喺見到阿詩赤裸裸喺張床上邊。條底褲就咁掛咗喺右腳腳眼。塊面有D嘢粘住。阿Sam行埋去睇真D, 喺精液。阿詩俾人顏射咗。阿Sam再望落去,見到阿詩心口紅曬,對乳房佈滿手指痕,左邊大髀內側瘀咗一噠。阿Sam見到阿詩俾人搞到咁,忽然感到好後悔,好心疼。佢惗住入廁所摞條毛巾幫阿詩抹翻乾淨塊面,點知迎面見到Kenny喺入面出來。

阿Sam冲埋去狠狠地質問佢,點解要搞到阿詩傷曬。Kenny今次就好冷靜咁同阿Sam講,搞Tracy就喺唔應該姐,但喺阿詩喺你應承咗俾我撲。你唔好忘記啊!”阿Sam聽到,當場啞口無言。點知Kenny繼續講,你搞完Tracy,到我啦。阿Sam聽到,即刻冲上去攔喺Kenny前面,仲未開聲,就聽到Kenny又講,你唔好阻住啊,藥喺你落既,講出去,簑既喺你咋。阿Sam聽完,呆咗咁企咗喺度,由得kenny喺自己身邊行過,入咗Tracy間房。

好快,啪啪聲同床搖既聲音再次從房入面傳出。但喺阿Sam此刻已經性欲尽消。心中只剩低內疚同不安。

阿Sam點都估唔到Kenny咁狼死。食完阿詩仲要搞埋Tracy。惗落,都喺自己既錯。但喺事情來到呢個地步,已經停唔到。佢默默地入廁所,摞咗條乾淨毛巾入房,好小心地為阿詩清潔面部同陰部既體液。

忽然,佢聽到隔離房傳出爭吵既聲音。聽真D,把聲喺阿Nick既。阿Sam個心好似觸電咁,成個人喺張床彈起,沖出走廊。佢見到阿Nick同Kenny喺房門口正互相推撞。好明顯Kenny想走,但喺阿Nick就阻止佢走。阿Sam行埋去正想拉開佢哋,去到房門口卻發現房入面既Tracy已經醒咗,就咁咩都無著,面無表情地坐喺床上面。阿Sam刹時間唔知點做好。擰轉面,阿Nick已經唔夠打,俾Kenny推咗落地下。阿Sam見到咁,下意識地出手拉住Kenny。正當情況越來越混亂之際,Tracy忽然喺房冲出來,想撞開Kenny。Kenny見到,即刻向旁邊一閃,Tracy撞空咗,失去平衡,喺走廊欄杆跌咗落一樓。

嘭!一聲悶響。成個世界都安靜咗落來。樓上既三個人仿佛電影裏俾人點咗穴咁,定曬形。阿Nick第一個有翻反應,佢冲落樓,見到Tracy既身體以一個極唔合理既姿勢噠喺地上面。口角正流出一絲鮮紅既血。阿Sam呢個時候已經報咗警。Kenny就淨喺識得喺度講“唔關我事架。。。。唔關我事架。。。。”

警方最後根據眾人既口供,將件事定性為意外。Kenny,阿詩同阿Sam都因為呢件事而離開咗波士頓。阿Nick無走。因為佢既人生從此多咗一件好重要既事情要做。就喺照顧下半身癱瘓兼失去記憶既Tracy。醫生話癱瘓無得醫因為脊椎跌斷咗。但喺記憶有可能恢復,但喺唔知幾時。

轉眼冬去春來。波士頓既春天真喺好靚。一間洋房前,一個男仔推住張輪椅。輪椅上面坐住一個女仔。女仔雖然好靚,但喺卻一臉茫然。屋內一對中年夫婦正在忙碌地準備晚飯。老先生同老婦人講,“唉,希望個女有一日記得翻我哋喺邊個啦。”老婦人一言不發,淨喺識得望住窗外既街景。

阿Nick推住Tracy,不停同佢講嘢。佢好想Tracy記得翻,但喺又好怕佢記得翻。個晚佢上到房見到既個一幕依然歷歷在目。佢見到Kenny雙手分開Tracy對腳,大大力咁插入Tracy體內。佢永遠唔會忘記睇住Tracy俾kenny撲到全身抽搐。佢寧願失憶既喺自己。但喺再疼,疼唔過Tracy唔再認得自己。阿Nick呢一世都會喺呢種矛盾與痛苦中度過。

夕陽已至,一陣春風吹過,輕撫輪椅中女仔既面龐。唔知喺唔喺風帶走咗女仔既疑惑,Tracy面上露出了一絲久違的微笑。。。。(全文完)

回覆 147# 的帖子

很可惜

有喲意外,好似收得好急咁

But anyway, thx for good story

可憐的吹時。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆