上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 讓一切隨風 結局 updated p10

收藏  |  訂閱
163  35.1k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-29 12:22 PM 發表 查看引用來源
我的女神吹時, 咁比就呀歷.....  :smile_27: (我要跟隊)
我從旁打氣

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-30 08:56 AM 發表 查看引用來源
人地一日五餐, 呀歷就一晚五劑, 真係完全唔比機會呀吹時憂褲; 咦, 又到呀森喎, 究竟呀森會響吹時背囊入面見到的咩呢? 會唔會係一張 '嗱' 嘅手指相呢?
年青,真好。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-30 08:56 AM 發表 查看引用來源
人地一日五餐, 呀歷就一晚五劑, 真係完全唔比機會呀吹時憂褲; 咦, 又到呀森喎, 究竟呀森會響吹時背囊入面見到的咩呢? 會唔會係一張 '嗱' 嘅手指相呢?
我估係事後丸,即係可以放心中出

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-30 09:19 AM 發表 [img]http://www.discu

ss.com.hk/images/common/back.gif[/img]

不如我同你約埋 loyanpai100 兄一齊.......吹時吖, 唉, 三個加埋一晚都唔知有無五劑
老朽鼓盡全力,一氣呵成,收工。
其餘,拜託兩位努力!

阿Sam首先打開咗Tracy個背囊既拉鏈。佢見到入面有件風簍,有個化妝袋,有個好似荷包既嘢,有部數碼相機,同有部ipad。

佢先打開咗個好似荷包咁既嘢,原來喺證件夾。入面有少少現金同Tracy張香港身份證。原來Tracy喺二月份生日,今年十九歲。咦,仲有幾日佢就生日啦喔。佢再睇部ipad,但喺有開機密碼,無符。但喺部數碼相機就無set密碼。佢開機入去,發現有好多相。大部份都喺生活照。有喺屋企同爸爸媽媽既合照,有喺學校同朋友同學既合照。仲有好多同阿思影既好鬼馬搞搞震既相。倆個人喺自己間房,喺沖涼房。相中既倆人好多時都喺短褲背心仔。有幾張仲明顯見到阿思飛錠。再向後,開始見到阿Nick既出現。而且越來越多。有倆個人出街個陣影既相,喺餐廳,商場,戲院。跟住開始有倆個人喺校舍既自拍。有喺阿Nick房既,亦都有喺Tracy自己間房既。好快,倆個人雪山之旅既留念已經開始被阿Sam窺探。阿Sam根本無心留戀好多好靚既風景相,佢喺咁飛,直至見到有人物出現。

第一張就已經令佢興奮莫名。喺Tracy同阿Nick喺廁所既自拍。Tracy圍住條沖涼毛巾,俾阿Nick從後攬住。阿Nick睇落應該無著衫。佢一隻手揸機,對住洗手盆上高塊鏡,一隻手箍住Tracy對波底位置。佢再睇落去,更多倆個人更大膽既合照逐一呈現眼前。有好多應該喺張床上面影既。入邊有倆個人面貼面既,有淨喺倆個人對腳既。有張仲激,喺Tracy則住阿Nick,阿Nick訓喺下面然後伸手從上而下咁影落來。Tracy成個背脊一路到條腰全部睇曬。一對波邊由於緊緊責住阿Nick而有少少擠咗出來。條腰對落連股隙都睇到少少。阿Nick都有入鏡。有一張應該喺Tracy自己影既,相中見到阿Nick膊頭擔住Tracy對小腿,一對腳由於擺動而模糊。

睇到宜家,阿Sam已經扯到堅硬無比。佢加快速度閱覽,但喺後面有好多都只喺倆個人既大頭相,無再揾到更加惹火既留影。阿Sam有少少失望,轉而打開咗Tracy個手提旅行袋。入面全部喺Tracy呢兩日換既污糟衫褲。一打開,就傳出一陣洗衫水既味道。面頭第一條,就喺Tracy啱啱沖涼換出來既黑色蕾絲底褲。阿Sam摞咗條底褲喺手,即刻感受到上面既潮濕。佢用個鼻去聞,一陣淡淡既體味撲面而來。條友仔頂唔順,摞條底褲笠住自己條嘢,然後一路睇翻阿Nick同Tracy既親密相一路打飛機。好快就全部出曬喺Tracy條底褲度。佢搞啶之後,放翻條底褲入個手提袋,又再摷咗下入面,見無咩特別,就拉翻好曬兩個袋既拉鏈然後走人。

嗯,新對手喔!

可惜,仲以為會用啲相要脅佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆