上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 娛樂巨獻 - 粵語殘咸片 (從新執過復刻版)

收藏  |  訂閱
49  11.2k

貢你有冇執埋美惠?

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-25 11:43 PM 發表 查看引用來源

花兄,你點啊,出咗冊,慣唔慣啊。

Ka妹。。。喺我心入面,一直有個人,陪我過左嗰斷日子

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-26 09:41 AM 發表 查看引用來源

多謝支持

花兄, 篇野已經係我啱啱一年前嘅舊作, 而且響主版度都已經退到成五十幾版以後, 仲已經封埋九世帖添, 不過見呢度新開張, 咁緊係要開吓嘉年華搵的野黎開心吓 ...
文迪兄。。。我以前都有做過倉。。。
最開心都係啲妺妹仔落泥攞貨嗰時。。
嘻!我好鍾意去妓院嗰幕!女人,真係會扮撚晒野!未入到,未吉到,未到頂,都係咁叫,係咁呻吟!
但又次次都有考,男人插都插得起勁啲!
我加緊好多精架啦!
寫緊個新故事,嘻!又係大波呀!嘻!最熟嗰樣!

引用:
原帖由 風中愛探花 於 2014-8-29 09:02 PM 發表 查看引用來源
Ka妹。。。喺我心入面,一直有個人,陪我過左嗰斷日子
香香陪你啊?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-30 11:15 AM 發表 查看引用來源
Ka 妹, 妳無同雲 B 去食早餐咩? :smile_14:

今日一天光,雲B就比咗條大腸我食啦,咁食到好飽,今晚都唔知仲食唔食得落。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-8-30 12:18 PM 發表 查看引用來源

唉, 雲 B 間茶仔檔,  的早餐永遠都係獨孤一味, 唔怪之得同的街坊做果陣會愈做愈縮啦 :smile_39:
文迪兄,你唔可以咁話我個雲B,:smile_o05:只係我鍾意呢款早餐,所以雲B先至餵我食。

樓主ching, 最後玩埋粉墨登場,

劇情意想不到, :smile_o11:  :smile_o11:  :smile_o11:,

thx for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆