上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 色降師第十二章 全篇完P7

收藏  |  訂閱
127  40.1k

引用:
原帖由 loyanpai100 於 21-10-2014 22:39 發表 查看引用來源
好。

多謝,原本今集結局,寫寫下寫長故事,下集下集一定結局,希望大家捧捧場,推薦下,多謝。

支持, 長D就更好

引用:
原帖由 斷空食客 於 22-10-2014 00:15 發表 查看引用來源
支持, 長D就更好
多謝,有好多情節我都刪改咗好多,阿芝『海外篇』食洋腸,同降師家中二日纏綿,當有時間再補丁回上去啦,多謝食客兄。

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-21 09:56 PM 發表 查看引用來源
「我運用我師父再次進入你身體,我已取得他們體型有六七成,現在在你身體再取他們殘餘精元尋他們位置,所以要再進入你身體,而八個小鈴子代表八個方位,那一個響聲就是方向,到時我用法力找到他們位置,兩個王八蛋飛 ...
多謝S兄 , 我最鐘意睇肛交門架勒:smile_47: :smile_47:

好奇問問 , 阿芝連比人插屎眼都咁爽 , 會唔會其實己經比大師 , 落左淫賤降???
就好似比人落左淫藥咁 , 比人點搞都咁舒服 ... :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-21 10:46 PM 發表 查看引用來源

多謝,原本今集結局,寫寫下寫長故事,下集下集一定結局,希望大家捧捧場,推薦下,多謝。
支持。

真係比S兄既無窮創意辣起左 , 係呢個 "MO文" , 我感覺要爆拉 !!!
我唸住近日再出一篇新文拉~~

我唔係講我寫開D "單篇" ... 以E+進度 , 出就一定出到 , 係唔知會當超短文 , 定長篇姐~~
如果當超短文 , 就己經左大半(都有千幾字) ; 如果當長篇 , 就唸住寫多幾章先 ,
費事好似 "女人天下" 同 "女子便器育成手冊" 咁 , 第3章就玩完拉
("女子便器育成手冊" 劇場版你地都唔睇既 !!!)

風格上會似出面篇超短文("咸濕老爺俏馬姐")咁 , 可能呢排睇得無巧兄D文多 , 比佢感染左 ,
今次會輕鬆  生活化D

引用:
原帖由 loyanpai100 於 23-10-2014 12:00 發表 查看引用來源

支持。

多謝:smile_o06:

引用:
原帖由 三胡同盟 於 23-10-2014 14:15 發表 查看引用來源
真係比S兄既無窮創意辣起左 , 係呢個 "MO文" , 我感覺要爆拉 !!!
我唸住近日再出一篇新文拉~~

我唔係講我寫開D "單篇" ... 以E+進度 , 出就一定出到 , 係唔知會當超短文 , 定長篇姐~~
如果當超短文 , 就己經左大 ...
大將軍你所講篇"女子便器完全手冊",第二部分寫得好好,喺第一段交代得唔喺清晰,本身主人翁喺年青,中年,或是阿叔輩,還有寫多少少小初第一次感覺,被主人翁呃屌情節都冇,好似條女欠被男人屌咁,要寫小初第一次見,被主人帶去情女酒店爆房,跟住再慢慢調教玩下變態小玩意,再來爆後面,如果頭段寫返好少少,要多點以女性心態去寫會令人有種被人凌辱感(大部份人都有少少sm遺傳基因),讓看者都有心癢癢感覺,才是王道:smile_o12:
你寫長篇短篇都冇問題,最緊要喺故事味道。

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-23 09:38 PM 發表 查看引用來源

大將軍你所講篇"女子便器完全手冊",第二部分寫得好好,喺第一段交代得唔喺清晰,本身主人翁喺年青,中年,或是阿叔輩,還有寫多少少小初第一次感覺,被主人翁呃屌情節都冇,好似條女欠被男人屌 ...
多謝S兄建言 !!!
不過你都知拉 , "女子便器完全手冊" 本來我係當長文咁寫 , 我就係無耐性同搞唔掂中間 ,
先出左呢篇 "劇場版" 姐 ... 不過又講真 , 我係唸 "劇場版" , 又真係唸到男主角高大靚仔
(好似自己咁 ^.^) , 同長篇個男主差好遠~~

仲有 , 女性主觀角度當然係好 , 但要自己投入到去寫先得 ... 如果為左寫女性主觀角度 ,
搞到篇文整既投入感差左 , 我會覺得得不償失

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-23 09:38 PM 發表

大將軍你所講篇"女子便器完全手冊",第二部分寫得好好,喺第一段交代得唔喺清晰,本身主人翁喺年青,中年,或是阿叔輩,還有寫多少少小初第一次感覺,被主人翁呃屌情節都冇,好似條女欠被男人屌 ...
加油。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆