上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【色情家庭】風流俏女傭後續故事

收藏  |  訂閱
97  28.6k

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-9-14 11:16 AM 發表 查看引用來源
另外人設方面其實來去幾個類型,睇過我幾篇劣作都看出來。
高佻美女型-少奶、李院長、女管家
正統女優型(即係廟細燈籠大果亭呢~)芳芳、美玲
男角其實俊男不可少啦,但色文黎講呢啲主要陪襯,反而果ࢋ ...
唔 ... 咁睇 , 無巧兄都係鐘意美女型女主角多D ... 但歡姐應該唔係呢類吧

小弟其實未必把美女型擺第一 ... 正確來講 , 我覺得自己喜好都係好多元既:smile_47:
肉旦型OK , 氣質FEEL照殺 , 好似AV咁 , 小弟就幾鐘意特別既農婦題材 ...
呢排小弟寫左幾篇學生妹題材(萌爆了的遠房表阿姨/那些年) , 發現自己都幾鐘意BABY FAT
我成日都覺得 , 各種女人有各種既美 , 只要皮膚唔太差 , 一定搵到 ... 無巧兄 ,
對女性身材有咩睇法??? 比如說怎和男主角配塔好???

哈,我寫文女角和真實喜好完全兩回事。但唔多講啦,費事趕客到時啲文冇人睇。(將軍兄識睇都知上面說話玄機啦!)只可以講,我同將軍兄有點吾同,我寫文冇咁誠實。
但冇問題啦,正如電影都有半記錄式或完全戲劇形式,兩樣我都中意架。
引用:
原帖由 三胡同盟 於 2014-9-14 12:24 PM 發表 查看引用來源

唔 ... 咁睇 , 無巧兄都係鐘意美女型女主角多D ... 但歡姐應該唔係呢類吧

小弟其實未必把美女型擺第一 ... 正確來講 , 我覺得自己喜好都係好多元既:smile_47:
肉旦型OK , 氣質FEEL照殺 , 好似AV咁 , 小弟就幾 ...

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-9-14 12:36 PM 發表 查看引用來源
哈,我寫文女角和真實喜好完全兩回事。但唔多講啦,費事趕客到時啲文冇人睇。(將軍兄識睇都知上面說話玄機啦!)只可以講,我同將軍兄有點吾同,我寫文冇咁誠實。
但冇問題啦,正如電影都有半記錄式或完全戲 ...
貢先系真我嘛!。   :smile_o12:

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-9-15 09:06 AM 發表 查看引用來源

貢先系真我嘛!。   :smile_o12:

加油,繼續喔!

多謝支持。會有新的,放心。不過呢排思緒混亂,但近日已好轉,先寫了短篇比自己笑吓,

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-10-10 10:33 PM 發表 查看引用來源
多謝支持。會有新的,放心。不過呢排思緒混亂,但近日已好轉,先寫了短篇比自己笑吓,

香港人而家經歴緊一個大時代,
思緒難免混亂,我等。

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-10-14 11:10 AM 發表 查看引用來源

香港人而家經歴緊一個大時代,
思緒難免混亂,我等。

連色文版都有人講呢樣野 ... :smile_35: :smile_35:

不過講真 , 小弟有少少想寫呢個題材 ... 出面好似廣東兄(定係文迪兄???)都寫過 ,
不過小弟立場係另一方面 , 如果出得成(講真 , 我自己都無信心) , 希望唔好搞到好似政版咁 ,
兩方對罵拉~~

呢啲我都諗過,想話老強國民小妹妹洩憤,但諗真會比人小的。兩面不討好的。

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-10-15 02:41 PM 發表 查看引用來源
呢啲我都諗過,想話老強國民小妹妹洩憤,但諗真會比人小的。兩面不討好的。

其實如果記得我呢篇 "法國007之淫亂敘利亞" , 就知我係超級大中國膠 ,
外國勢力陰毛論者 , 鐵膽正氣維穩派一名拉 ...
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=18087488
(趁機打下廣告:smile_47: :smile_47: :smile_47: )

係呢 , 咩係 "國民小妹妹" ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆