[原創作品] 【色情家庭】風流俏女傭後續故事

收藏  |  訂閱
6  28.6k

熱烈恭賀韓國成為首個將後宮體驗平民化的國家!

最多既外國妃嬪 , 反而係泡菜妹 !!! 印象中 , 尤其以明朝為甚

honorable mention
日本的地下H遊戲

不種田的人比較好戰...

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-11-18 07:02 PM 發表 查看引用來源
我比較留意點擊,以前更新一節有三五千,甚至過萬,最高「風流俏女傭」頭一段,二千字不到竟有過三萬點擊,這我反而有壓力,而家呢邊幾百至過千收貨啦,通常開新帖比較高,而家呢邊三兩千合格啦~

http://n2. ...
大大會否在子版發文,並轉載至主版催谷點擊呢?

引用:
原帖由 三胡同盟 於 2014-11-16 09:17 AM 發表 查看引用來源

其實以我所知 , 至少自元代開始 , 朝鮮女奴 , 己經中國大戶之恩物 ...
如果說中國的外族奴隸 , 仲有係隋唐盛行的 "崑崙奴" , 以前認為是黑人 ,
但現在認為係南洋馬來 ... 除此以外 , 五胡亂華的五胡 , 其實都係奴 ...
中亞碎葉城

引用:
原帖由 三胡同盟 於 2014-11-27 12:10 PM 發表 查看引用來源

咦 , 原來你係問苗疆同愛斯基麼人有無關 , 我上面仲UP一大揪野TIM ...  

老實講 , 苗疆同愛斯基麼人有無關 , 我就真係唔知 ... 不過因為美洲印第安人 ,
樣子和黃種人較近(係人種學分類上 , 佢地都係黃種人) , 所以出現了好多中國人 ,
同印第安人有無關既聯想 ... 其中最著名的是 "印第安人=商代人" 理論 ,
指中國商代人尚鬼 , 印第安人也尚鬼 ; 中國商代人喜歡血祭 , 印第安人也喜歡血祭
認為係商代人東遷到美洲的結果

不過個人認為 , 這些是人類早期文明的共同特徵 , 沒甚麼特別 ... 而他們最出格的
是說INDIANS(印第安人)=殷地去(殷為商代後半期首都 , 故商代又稱殷代)的意思 ,
傻的也知道 , 哥倫布叫佢地INDIANS , 係真係以為佢地係INDIANS(印度人)麻 !!!
今史書, 為食也

談何容易

會有靚女送上門嗎?

前往最後回覆