上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 裝修佬日鋤夜鋤之手記 (共五十章完)

收藏  |  訂閱
380  141.5k

咳咳。。。
噢噢。。。
我想借呢個機會。。。多謝一路支持我既人。多謝迪迪。多謝TBB。
我終於有男主角。。
噢噢。。。。
我仲想多謝parco

花仔兄,
怕高啊,唔駛驚,caca係道。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 12:54 PM 發表 查看引用來源

花仔話佢有畏高, 響棚架上面佢係起唔到頭嘅! (鬼叫佢貪心, 要成八吋長撚, 仲要充咁鬼多血, 一陣頭暈暈響棚架上面跌鬼埋落黎, 邊個得閒響下面接住佢呀!)

係喎, 你仲咩果陣唔打電話比惠珊提佢呀?  唉, 所以 ...
:smile_o12:   :smile_o12:   :smile_o12:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 12:54 PM 發表 查看引用來源

係喎, 你仲咩果陣唔打電話比惠珊提佢呀?  唉, 所以話呢, 早的識到慢嘗哥, 咁果陣咪唔使人地咁奔波囉 !
因為文首話惠姍思想同處事成熟, 所以被尼路中出之後無理由唔食事後丸, 除非係藥物過敏, 或者以前食過副作用太大, 於是搏一鋪... 咁會完滿好多

另外, 雖然惠姍新生活應該日子唔錯, 但始終背叛咗丈夫, 如果見到佢被內疚折磨我地會好開心, 就好似最後主角吋佢去享受榮華富貴, 幾爽

而且強烈內疚亦驅使佢盡力向父母替惠宜同主角講好說話, 佢父母都慘, 本來連惠宜去夜街都管, 點知大女紅杏出牆, 仲誕下孽種, 細女又同大女婿搞埋, 怨孽囉...

引用:

花仔話佢有畏高, 響棚架上面佢係起唔到頭嘅! (鬼叫佢貪心, 要成八吋長撚, 仲要充咁鬼多血, 一陣頭暈暈響棚架上面跌鬼埋落黎, 邊個得閒響下面接住佢呀!)
...
原來有caca 妹自告奮勇,在花兄太興奮滑腳時出手。花兄可以放手一試雙人單臂大回環...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-9-27 03:26 PM 發表 查看引用來源

另外, 雖然惠姍新生活應該日子唔錯, 但始終背叛咗丈夫, 如果見到佢被內疚折磨我地會好開心, 就好似最後主角吋佢去享受榮華富貴, 幾爽 ...
我反而想知道,惠姍有兩個愛她的男人,怎樣選也會造成傷害。她在想什麼? ... 嗯 ...

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 02:04 PM 發表 查看引用來源
唔使咁快多謝我住,你睇埋最後果章先啦,跟住先再決定你要點做囉喎!(蠻子同我就知道啦)
文廸哥,
我睇得出呢句好有玄機,花仔兄要小心d。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆