上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 裝修佬日鋤夜鋤之手記 (共五十章完)

收藏  |  訂閱
380  141.5k

文廸哥,
你唔可以蝦我架,我淨係聽你講故仔就得啦,唔駛放我落去故仔幫手。
今晚你氹我瞓個故仔唔好咁快講完啊。

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-9-27 01:24 PM 發表 查看引用來源
花仔兄,
怕高啊,唔駛驚,caca係道。

Caca。有你我緊係開心啦。但你近來浦親頭都雲前雲後。。
睇泥。。我無行。。。
我為左你。我會努力。。我會好快可以pm
咁我既心事,你就會明。。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 02:04 PM 發表 查看引用來源

唔使咁快多謝我住,你睇埋最後果章先啦,跟住先再決定你要點做囉喎!(蠻子同我就知道啦)

-_-#
迪迪。。
你唔好咁對我啦。。我都係想用長撚屌個西啫。。。大波西。。。
蠻子兄。。。過啲料聽下。。。話晒。。。
大家。。。都。。。。。咩。。。。。。洛。。。。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

靜雞雞講的野你知吖,花兄最近成日練緊一招,雙臂撓手,剩係用下身一支唔知咩野黎朗住響支棚黎淩空再違反自然定律咁定住嘅絕招呀!

迪迪,boy兄。。。
咳咳。。。
我條「鐵」。。。唔係流架。。。遇到啱既人。。。
「硬漢」「真的漢子」呀!
幾日不倒。。。岀街睇路,小心俾我「發」到呀!
我浦開天水圍

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

哈哈,慢嘗兄,你果然真係睇古仔睇得都好深入吓咁,But, well,之不過,你對我的古仔就千祈唔好用咁理性去睇先至好呀。

首先,我本身個人嘅性格係有的癲癲地,而我寫古仔不嬲都係但求畫面豐富,熱 ...
:smile_30: 當遇到好故我的確會好投入! 有時投入到多管閒事, 請勿見怪, 不過我認為對故仔有 feel 係對作者最大致敬 :smile_34:

呢個故仔我唔覺得誇張, 長短適宜, 甜份到位, 只係有小小地方唔夠充份, 所以先大膽畀意見 :smile_13:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

靜雞雞講的野你知吖,花兄最近成日練緊一招,雙臂撓手,剩係用下身一支唔知咩野黎朗住響支棚黎淩空再違反自然定律咁定住嘅絕招呀!

不得了。這一招比那個轉車輪的 嫪毐 更厲害... 會表演嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆