[原創作品] [文迪作品] 裝修佬日鋤夜鋤之手記 (共五十章完)

收藏  |  訂閱
14  141.5k

迪迪。。。乜我有份演岀既。。。
但過一過幕咋喎。。。之後仲有無戲份呢?
嘻!有無床戲呀?
我想食。。。。巨乳。。。。住家菜。。。。
唔該寫得似真人啲。。。。六呎一,周仔咁樣,八寸長撚
咳咳。。唔該。

回覆 14# 的帖子

好似啲大導演咁。。。啲最佳男主角排住隊泥等你開戲。。
唉也!我新手,未岀到pm!good good good!
會唔會我,你同蠻子兄。。。。同場呢!

周仔即係周柏豪呀。。。。。

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-9-13 12:25 AM 發表 查看引用來源

花仔,
好耐無見啊,仲以為你……。

Kaka 好耐無見!我好開心,你仲記得我。。。
迪迪。。借一格位用。。。嘻!

你啲文。。。成日整到我。。。。好大運動量呀。。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-17 12:16 AM 發表 查看引用來源

我發覺呢兩個月我好神勇,為左撐起呢個場,連續起左差唔多成 60 章節嘅文,而家連蠻子兄果四章都起埋,真係覺得自己有的痴線。

關我鬼事咩,你自己鍾意打飛知,又賴人地的文攪成你咁,咁你幾時又出番篇 ...
唉!其實我起左十個頭都有啦。但就全部都唔滿意。
我鍾意香香同阿輝呢對角色,想用佢地去開個新故事。
但唔知係咪打飛機多,寫親嗰啲都唔合心意。

除左啲文。
真係要讚下,你啲圖,好有詩意咁。。有mood 呀。。

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-9-24 12:52 AM 發表 查看引用來源
文廸哥,
今次我幫花仔兄啦,今次d圖又真係幾貼文。

呼。。噢。。fit
終於等到我個ka妹啦。。
你咁耐唔舖頭既。。
原來你鍾意裝修佬。。。呢種man咩?

咳咳。。。
噢噢。。。
我想借呢個機會。。。多謝一路支持我既人。多謝迪迪。多謝TBB。
我終於有男主角。。
噢噢。。。。
我仲想多謝parco

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-9-27 01:24 PM 發表 查看引用來源
花仔兄,
怕高啊,唔駛驚,caca係道。

Caca。有你我緊係開心啦。但你近來浦親頭都雲前雲後。。
睇泥。。我無行。。。
我為左你。我會努力。。我會好快可以pm
咁我既心事,你就會明。。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 02:04 PM 發表 查看引用來源

唔使咁快多謝我住,你睇埋最後果章先啦,跟住先再決定你要點做囉喎!(蠻子同我就知道啦)

-_-#
迪迪。。
你唔好咁對我啦。。我都係想用長撚屌個西啫。。。大波西。。。
蠻子兄。。。過啲料聽下。。。話晒。。。
大家。。。都。。。。。咩。。。。。。洛。。。。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-9-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

靜雞雞講的野你知吖,花兄最近成日練緊一招,雙臂撓手,剩係用下身一支唔知咩野黎朗住響支棚黎淩空再違反自然定律咁定住嘅絕招呀!

迪迪,boy兄。。。
咳咳。。。
我條「鐵」。。。唔係流架。。。遇到啱既人。。。
「硬漢」「真的漢子」呀!
幾日不倒。。。岀街睇路,小心俾我「發」到呀!
我浦開天水圍

前往最後回覆