[原創作品] [將軍超短文] #4 單挑無巧兄(風騷女傭) : 咸濕老爺俏馬姐

收藏  |  訂閱
27  6.9k

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-9-16 12:26 PM 發表 查看引用來源
並且原來女友都非老爺所生,而係外遇暗通姑爺仔搞大,因此你地毫無血緣關係架。最後少爺仔打消自殺念頭,同老婆仔大團圓結局。苦了老爺一生自命風流,原都係為他人作嫁衣裳……

http://n2.hk/d/images/r10/mo ...
哈 , 寫長文既就真係寫長文既 ... 我自己就無唸得咁長遠:smile_35:
其實我呢篇超短篇 , 除左為同無巧兄碰一碰 , 仲係想以此為例 ,
討論下點突出角色鮮明形象 ... 係呢 , 呢方面無巧兄覺得小弟今次如何???

寫好好丫,睇呢篇文我諗起波叔呆佬拜壽:-)   「哎喲,撞鬼你咩,渣到人好鬼痛!」 「咁我揸人痛冇要緊,揸你舒服咪得囉!」老爺:「乜得你叫痛,都叫得咁消魂架即?」 「消你個頭咩,咪阻住晒拉,我等陣仲要湊少爺仔放學架~」 「哎吔吔,依家你剩係記得少爺仔,唔駛服待老爺架拉?」 果個肥頭得耳既老爺,手係馬姐胸前搓下搓下,搞到馬姐拿手唔成世、無佢咁好氣咁講: 「怕鬼左你勒,真係前世寃家,你唔怕比太太發現扭耳仔架咩?今次又想點呀?」 「咪咁激氣拉,都係你羅,個躉又圓又有肉地,仲扭扭擰擰咁,就好似對我笑,我睇到吾流晒口水勢係假拉~」老爺一邊係馬姐耳邊講、一邊己經摸住佢個躉。 「咪玩拉,再遲D就真係湊唔到少爺仔架拉,快D拉~怕鬼左你」 馬姐擰轉身過黎,只見佢雙眼皮、眼大大,瓜子口臉、嘴細細咁,嘴角仲有粒消魂默,相當嬌俏。 呢個時候,老爺己經等唔切,左條褲拉..馬姐都識趣咁踎低,老爺衰衰格格咁抽水:「阿鳳,你都好心急想食香腸姐~」 「丫,你隻衰野丫~」馬姐一邊講、一邊將手指公大細既JJ,放入口中.. 呢家野,馬姐係有D功夫仔,含住條JJ係咁啜、前前後後咁吞入口,好快就吹到老爺硬晒拉。 「哇,阿鳳你把鯉魚嘴,真係好厲害、吮得人三溫暖好鬼舒服呀~」佢捉住馬姐個頭、屁股對住馬姐係咁搖,馬姐想叫:「唔唔唔唔..」、手打到老爺身上,老爺都無理到佢。 「呀..」老爺忍唔住,打二個冷震,等到馬姐吞左精液落肚,先至放開手。 「丫,乜得你咁衰格,按住我個頭唔放格即?!」 馬姐嬲嬲地! 「哎吔~鳳姐你有所不知,我都係肉緊妳先咁做,」老爺HIGH到流住口水、賤賤格格咁講: 「況且果D係我既精…華黎架,食左可以養顏架~」 「養你個頭!我走拉~」馬姐裸手巾擦一擦嘴角、就急急腳趕住出門拉~ 馬姐趕頭趕命,都係遲左少少..「鳳姐,咩你咁遲架?!」「少爺仔真係好鬼精靈~」佢一手接過書包、揹上膊頭,就「啪!」咁響左一下。 「呢下係罰你遲到既~」「哎喲,少爺仔,乜得你咁百壓..」少爺唔識輕手,打到馬姐鬼咁死痛,手忍不住掩住屁股拉..

街坊劇場:雷雨。

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-9-16 06:36 PM 發表 查看引用來源
寫好好丫,睇呢篇文我諗起波叔呆佬拜壽:-)   「哎喲,撞鬼你咩,渣到人好鬼痛!」 「咁我揸人痛冇要緊,揸你舒服咪得囉!」老爺:「乜得你叫痛,都叫得咁消魂架即?」 「消你個頭咩,咪阻住晒拉,我 ...
高手就真係高手 , 稍微改了一下 , 又更顯跳脫呢 !!!:smile_47:
講開又講 , 咁興起就寫下超短篇 , 無壓力既感覺又真係幾好~~

大將軍中意呢啲對白,我推薦你睇另一甘生(甘國亮)著作啦,我手頭都係得一本佢N年前著作人間蒸發。不過應已絕版多年未必搵到。倒是較近年果本我愛萬人迷應該還有,另有大量電視劇不在話下啦!相傳強如王大導當年tbb工作都摷佢劇本影印研究。
引用:
原帖由 三胡同盟 於 2014-9-17 04:40 AM 發表 查看引用來源

高手就真係高手 , 稍微改了一下 , 又更顯跳脫呢 !!!:smile_47:
講開又講 , 咁興起就寫下超短篇 , 無壓力既感覺又真係幾好~~

尋晚本來又想寫一篇 "超短文" , 但係寫寫下 , 寫到一半 ... 先覺得呢一半 , 好岩我寫緊果篇單篇 ,
所以我 ... 挪用左來套用係我篇單篇度^.^"

或者係呢個原因 , 我話寫長篇都無次成功("女人天下" 同 "女子便器完全調教手冊(長篇)") ...

寫得長就很須要毅力,因此我好佩服劉金發,既有高質素又寫咁長。
講開發哥,聽講呢十日八日就有野出喇,

引用:
原帖由 無巧火成書 於 17-9-2014 14:11 發表 查看引用來源
寫得長就很須要毅力,因此我好佩服劉金發,既有高質素又寫咁長。

發哥作品,同樣升值能力:smile_o12: 藍籌股一定升硬

係呀spamna兄,買定花生睇好戲!
引用:
原帖由 spamna 於 2014-9-17 08:22 PM 發表 查看引用來源

發哥作品,同樣升值能力:smile_o12: 藍籌股一定升硬

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-9-17 02:11 PM 發表 查看引用來源

咁呢個當然架拉 ... 佢係長島酒屋長訂豪華飯票 , 我係麥當當速食散餐 , 各有所需拉

前往最後回覆