上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 實驗動態文章 - 慾海迷情姊妹花 (共三十二章 - 全文完) (已修圖)

收藏  |  訂閱
248  90.0k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-22 09:53 PM 發表 查看引用來源
今晚做左嘞, Ca 妹妳呢?做咩咁掛住我呀?
文廸哥,
我昨日做咗節啦。
我唔係掛住你,只係關心你,咁以後我d底底都係你負責買:smile_o05:,關心你好正常啊。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-22 10:53 PM 發表 查看引用來源
聖誕妳又有咩節目呀?我果兩日紅字又會去大陸美食,農曆年就會去佛國度玩,到時睇吓果便的沙嘩的卡牌底底有無啱妳啦!
文廸哥,
咁你去大陸食得開心d啦。
我睇中咗套聖誕限量版底底啊,好靚架,上身係2粒星星,下身係棵聖誕樹,好應節架。
係中環獅子銀行總行對面座太子大廈2樓賣架,好抵架$3800/1套 咋。
你去買比我個聖誕禮物啦。:smile_o09:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-22 11:42 PM 發表 查看引用來源
Ca 妹正傻豬黎架,呢的款響淘寶上面有大把啦,上身何止有星星呀,成隻龍蝦掛響心口度都有添呀,下身就除左有聖誕樹個款之外,其他仲有椰樹加兩揪荔枝隻款都正在熱賣之中,諗起 Ca 妹著成咁去的 Christmas 派對度 ...
文廸哥,
我唔著淘寶貨架,拮到成身損啊。
雲b平時都係去果間買比我架,咁又話我d底底以後你負責。:smile_o02:

請君入罋、高明手段!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-23 12:11 AM 發表 查看引用來源
洛儀同謝生一齊行左去一間新開張無耐嘅酒吧度, 兩個唔同階層嘅人呢晚居然都可傾得好投契咁, 期間謝生自己傾左幾個電話, 但的言語對話之中就夾集住好多嘅粗口, 林生收左線後, 「呀, 唔好意思林小姐 ...
突然唸起黃子華所講的鐵達尼極限 ...
"哇 , 吐口水 ... 好浪漫呀"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆