上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 實驗動態文章 - 慾海迷情姊妹花 (共三十二章 - 全文完) (已修圖)

收藏  |  訂閱
248  90.0k

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-12-18 10:55 PM 發表 查看引用來源

文廸哥,
咁以後我d底底由你負責買啦。:smile_o05:
唉,買幾貢閒呀!
污糟左,要佢洗!

:smile_o12:   :smile_o12:   :smile_o12:

好精彩、support

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-12-19 03:51 AM 發表 查看引用來源

唉,買幾貢閒呀!
污糟左,要佢洗!

:smile_o12:   :smile_o12:   :smile_o12:
文廸哥,
咁你知點做啦。
但可能爛晒,多過污糟。:smile_o06:

引用:
香港仔兄, 大家唔使講野, 黎撞個拳先
那個阿儀表情十足,去那兒找? 除了George. 和Kent 應該還有很多人排隊...

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-12-19 11:08 AM 發表 查看引用來源

文廸哥,
咁你知點做啦。
但可能爛晒,多過污糟。:smile_o06:
應該先污糟然後爛,定爛左先污糟?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-19 06:47 PM 發表 查看引用來源

Ca 妹,妳問錯米嘞,答妳果個睇真的係本版嘅另一型男,人稱馮文必頂,馮車必推,俠骨仁義,毛出其右嘅神指加藤 loyanpai100 哥黎架。
文廸哥,
我d老花又深咗啦,睇錯添。

講真 , 一個客$2000 , 一星期做兩次 , 計一個月四個星期 , 咁都有$16000 ...
睇完真係有種 "怎麼我天生不是女人" 既感覺:') :') :') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆