[原創作品] [文迪作品] 實驗動態文章 - 慾海迷情姊妹花 (共三十二章 - 全文完) (已修圖)

收藏  |  訂閱
22  90.0k

文廸哥,
點解今次唔係原創區?
我未睇架,不過留咗言先,費時你以為我唔理你啦。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-9 08:42 AM 發表 查看引用來源
Ca 妹, 妳似乎真係未睇喎, 我係頭個四章先響主版呢度放, 其餘就會轉番去原創版度繼續呀 :smile_13:
文廸哥,
咁我真係未睇呀,唔通呃你話睇咗咩.
:smile_o06:
雲B搞到我鬼死咁忙,到現在我都未得閒睇.

文廸哥,
我終於一口氣睇晒啦,真係辛苦你啦,又寫文,又搵圖。
第三章洛儀套底底,同雲b上個月買比我果套一樣架,唔制啊,我要雲b再買過另一套先得。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-18 12:58 AM 發表 查看引用來源

Ca 妹, 算啦, 其實洛儀果套都係雲 b 買比佢架, 我都話過雲 b 佢遲早比的女發現撞衫, 呢, 話口未完, 唉, 撞嘞, 撞嘞, 問佢死未....:smile_39:

咁果日事實我地真係咁嘅樣吖嗎? 不過後尾富 ...
文廸哥,
我唔制啊,你夾埋雲b蝦我。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-18 01:43 PM 發表 查看引用來源
Ca 妹妳又黎嘞,黎,迪迪錫番哂吓,唔好嬲豬,乖……
文廸哥,
咁以後我d底底由你負責買啦。:smile_o05:

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-12-19 03:51 AM 發表 查看引用來源

唉,買幾貢閒呀!
污糟左,要佢洗!

:smile_o12:   :smile_o12:   :smile_o12:
文廸哥,
咁你知點做啦。
但可能爛晒,多過污糟。:smile_o06:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-19 06:47 PM 發表 查看引用來源

Ca 妹,妳問錯米嘞,答妳果個睇真的係本版嘅另一型男,人稱馮文必頂,馮車必推,俠骨仁義,毛出其右嘅神指加藤 loyanpai100 哥黎架。
文廸哥,
我d老花又深咗啦,睇錯添。

文廸哥,
今日冬至,做咗節未?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-22 09:53 PM 發表 查看引用來源
今晚做左嘞, Ca 妹妳呢?做咩咁掛住我呀?
文廸哥,
我昨日做咗節啦。
我唔係掛住你,只係關心你,咁以後我d底底都係你負責買:smile_o05:,關心你好正常啊。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-22 10:53 PM 發表 查看引用來源
聖誕妳又有咩節目呀?我果兩日紅字又會去大陸美食,農曆年就會去佛國度玩,到時睇吓果便的沙嘩的卡牌底底有無啱妳啦!
文廸哥,
咁你去大陸食得開心d啦。
我睇中咗套聖誕限量版底底啊,好靚架,上身係2粒星星,下身係棵聖誕樹,好應節架。
係中環獅子銀行總行對面座太子大廈2樓賣架,好抵架$3800/1套 咋。
你去買比我個聖誕禮物啦。:smile_o09:

前往最後回覆