上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 實驗動態文章 - 慾海迷情姊妹花 (共三十二章 - 全文完) (已修圖)

收藏  |  訂閱
44  90.1k

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-12-18 10:55 PM 發表 查看引用來源

文廸哥,
咁以後我d底底由你負責買啦。:smile_o05:
唉,買幾貢閒呀!
污糟左,要佢洗!

:smile_o12:   :smile_o12:   :smile_o12:

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-12-19 11:08 AM 發表 查看引用來源

文廸哥,
咁你知點做啦。
但可能爛晒,多過污糟。:smile_o06:
應該先污糟然後爛,定爛左先污糟?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-19 06:47 PM 發表 查看引用來源

Ca 妹,妳問錯米嘞,答妳果個睇真的係本版嘅另一型男,人稱馮文必頂,馮車必推,俠骨仁義,毛出其右嘅神指加藤 loyanpai100 哥黎架。

嘩,貢多高帽,都吾知戴邊頂好!
睇下 d 顏色先,有 d 戴吾過㗎!

另一條不歸路。
點解吾系我陪佢行啫!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-21 12:06 AM 發表 查看引用來源
去到佢屋企, 「嘩廣哥, 好多野啫!」 「家吓走佬吖嗎, 就梗係多野架啦, 妳估剩係去幾日旅行咁咩!」

幫呀廣開始咁執住的野, 執左個幾鐘頭之後, 我響佢間房度問, 「喂, 的床單被舖枕頭使唔使執埋呀 ...
半推半就!

又中出喎好似?

:smile_o12:    :smile_o12:    :smile_o12:

路直路彎輕轉過百萬山!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-24 08:00 PM 發表 查看引用來源
公告,作者將會離港兩天,所以今晚將會連發兩章故事,另故事由二十一章開始劇情將會是連續到尾,希望到時各位會睇得更加開心!(大家按左推薦未呀?)

祝大家性誕快樂, 喜氣洋洋

http://www.fotopu.com/img/1/ ...
加油、充電!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-27 01:07 AM 發表 查看引用來源
第十七章

呢日, 我公司超勁多野做, 已經到左收工時候, 的同事都開始陸續走緊, 「死啦, 個個都走哂, 咁一陣咪就得番我一個人響度做野!」 咦, 柒仔四眼明仲未走喎, 我即時起身走埋佢果度, 我一野好大力咁就拍響&# ...
摸手仔?我都 ok 囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆