上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第二話# 《醜美人 • 老闆娘》(01 - 06)-完-

收藏  |  訂閱
100  49.8k

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2015-3-10 07:33 AM 發表 查看引用來源
噢,工廠食堂。

係呀,平靚正,仲好有人情味。

引用:
原帖由 Nicole@Baby 於 2015-3-10 05:46 PM 發表 查看引用來源
又有新作wo.....支持下先@@啲文長有長好,短有短好,好過無得睇,你講到甘負責任唔會爛尾既,甘我一定入黎覇定個令位

歡迎Baby,隨便坐丫。

自己都鍾意睇文,唔想爛尾,都係將心比己啫。

引用:
原帖由 waikl28 於 2015-3-10 06:15 PM 發表 查看引用來源
支持,支持

多謝師兄。

小弟以前都有作過有關茶記老闆娘既故仔
事關真係玩過一個勁索既老闆娘(當然加埋咸濕啦)

我又黎學下野~~

支持!支持!

引用:
原帖由 aR蛋 於 2015-3-11 02:02 AM 發表 查看引用來源
小弟以前都有作過有關茶記老闆娘既故仔
事關真係玩過一個勁索既老闆娘(當然加埋咸濕啦)
係?蛋哥都算係同道中人。

篇嘢仲有無留底,開間舖貼出嚟分享下丫。

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-3-11 07:36 AM 發表 查看引用來源
我又黎學下野~~
可可,唔好講話學嘢,大家以文會友啫。

你篇《小秘書扎記》都咸趣並重,收到一班捧場客。

(02)食女心經

老闆娘雖然無「妖」開我,但都無請我食波餅。只係禮貌上同我攬一攬,畀少少安慰我。

咁老闆娘又唔係鬼婆,又唔係未聞過男人除,所以都唔慣同男性朋友攬頭攬頸。我笑一笑,放返開佢,拎起雙筷子開始食麵。

老闆娘好似都搞掂哂啲手尾,坐埋嚟我張檯,靜靜地咁睇住我食嘢。

「返工嗰度唔開心?」過咗一陣,老闆娘見我咁反常,始終都忍唔住問我。

我點點頭,繼續食嘢。我已經唔係十八、廿二,做嘢會受氣就一定,無需要將件事當成天咁大。當老闆娘問我嘅時候,我唔會否認,但亦唔想訴苦。

「發生咩事呀?」我唔講,反而令老闆娘追問。

「公司啲閒事嚟啫。」我笑。「做得太辛苦,咪過嚟醫肚囉。」

「今次真係喺灣仔落嚟?」老闆娘之前已經知我偶然嚟到呢頭做嘢先會順便幫襯,於是笑住咁問。

「係呀。」

「灣仔無嘢食咩?」

「無你丫嘛。」

老闆娘聽完之後唔係開心,反而係嘆氣。「你快啲搵返個女朋友啦,唔細㗎喇。身邊有個伴,有事嗰陣都可以開解你,等你唔使周圍搵人解悶氣。」

呢啲說話我聽慣哂。因為我有一個老媽子同四個家姐,同我講親都係咁上下嘅嘢。但而家呢番話出自老闆娘口中,感覺幾特別。可能我一直覺得,老闆娘係幾冧我嘅。但而家聽佢講得咁理性同客觀,令我對佢重新估計。

「女朋友,有無都一樣㗎啦。」我話。

「點會呢?女朋友會安慰你㗎嘛。無女朋友,你搵鬼做呢啲嘢呀?」

「點安慰法先?」我古古怪怪咁笑。

老闆娘係好醒嘅,一見我笑就知我講衰嘢。「同你講緊真感情呀,又掛住埋啲衰嘢。」

「邊係衰。女朋友唔用嗰幾招,咁我搵邊個嚟安慰都一樣啦。」我推佢膊頭。「你話係咪先?」

老闆娘失一失平衡。「妖,邊幾招咁巴閉呀?」

「你話呢?」自己講有咩咁過癮,梗係留返個位等老闆娘講。

「錫錫呀?」老闆娘笑住陪我癲。

「基本嘢啦!」我搖搖頭,放低筷子,拎紙巾出嚟抹嘴。

「攬攬呀?」

「咁你都得啦。」

「摸摸呀?」

「摸邊先?摸膝頭呀?」

「唔係你想摸咩頭丫?」

老闆娘見慣世面。間工廈飯堂人來人往,着咗八成都係男客,畀麻甩佬撩得多,講嘢自然唔會拘謹。

「你數得出有幾個頭丫?」我撩親女都唔會主動,因為經驗話我聽太主動唔會有好效果。男人唔主動,就要識畀反應。一碌木咁當然唔會有肉食,但只要畀得啱反應,識得留啲靚位,啲女覺得有趣味,即使未至於會愛上你,但都會鍾意接近你。

「膊頭啦、額頭啦、拳頭啦、手指頭啦……」老闆娘攡大手板數出嚟。

「你唔好數埋腳趾頭?」

「我係識咁多頭咋喎。」

「唔止嘅。」

老闆娘望住我褲浪笑,好似獎勵我識講嘢咁,終於派彩。「龜頭呀?」

有喺網上撩過女嘅師兄,係咪覺得眼熟。有時我哋喺部腦前面捕成晚,就係為咗呢少少甜頭。講明甜頭,當然係少食多滋味,太多就會膩。而我,只不過習慣將網上面嘅言談,喺現實嘅適當場合入面搬出嚟啫。

唔好怕瘀,唔好怕唐突,興之所至,暢所欲言,幾時都係最真誠嘅溝通。當然,要經大腦,要睇時機,如果唔係就膠味濃,慘遭囡囡白眼。

老闆娘喺我面前講得出呢兩個字,就即係代表佢放低咗好多先前嘅包袱,想講而講,無被逼嘅成分。咁,當女人想、願意、鍾意嘅時候,就畀佢;佢想緊乜,就畀乜。

「係呀,呢度有一個,唔使客氣。」我分開對腳坐。

老闆娘揞住嘴,笑出聲。原來佢係笑緊我而家個款。「喂,你搞乜呀……受咗咩刺激,咁都會……扯咗嘅?」

呢個位,唔用嚟讚佢就勢係假。「鍾意你個樣、你把聲、你嘅身材,我就會扯;唔係吹水,眼見為證,扯旗無欺。」

佢先前畀甜頭我,到我而家畀返甜頭佢。雖然,男女視之為「甜頭」嘅內容唔同,但係可以等價交換嘅。禮尚往來,我識做。

「咁我都信。」老闆娘想唔信都唔得,因為扯咗就係扯咗,唔通我暗中擺咗隻鐵羹落去咩。「我係估唔到,你啲口味咁『獨特』啫。」

「我唔係口味獨特,只係作風老實。」我搬返自己套「睇女格言」出嚟。

老闆娘畀我引得好開心咁笑。我相信佢已經相當願意「接近」我。

「咁你而家係咪想我好似你女朋友咁,安慰一下你呢個頭?」

我唔答佢,只係將自己張凳向佢拉近。

老闆娘伸出右手,好大膽咁一手搾落去,鍊下鍊下。啊……舒暢,快意無比。同老闆娘識咗咁耐(大半年),終於第一次有荒唐嘅接觸。

然後,老闆娘繼續用右手同我「推拿」,左手手心就包實我龜頭,打住圈咁撫摸。我挨喺椅背上面,昂起頭,感受住碌鳩嘅陣陣快意傳上腦頂。

「靚仔湯,你頭先話鍾意我嘅身材,咁你最鍾意我邊個部位?」老闆娘一邊撚鳩我,一邊問。

唉,人總係貪心嘅,得一想二。不過,我喺女人堆中大,都慣㗎喇。

而且,我亦無需要講大話丫。

我正面望返住老闆娘。「身材嘅話,係你個蘿柚;但比起蘿柚,我更鍾意──而且鍾意多一大截嘅,係你個樣。」

支持師兄,繼續努力,加油💪💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆