上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第二話# 《醜美人 • 老闆娘》(01 - 06)-完-

收藏  |  訂閱
100  49.8k

引用:
原帖由 waiwai2015 於 2015-3-18 11:59 PM 發表 查看引用來源
湯佬:你的作用品,我深表欣賞,尤其能把過去的回憶,用文字展示出來.把自己的往去呈現給我們看.
每天都深夜,便來看你的作品,外生女那篇和這篇老板娘, 有一種"讓人知所進退"的難捨過去的回憶.
這是我理解.也許不是你想 ...
老兄,你話你唔擅長用文字去表達心情,但我覺得你先係最識得表達嘅人。因為,我感受到誠意。

套我呢篇故事入面嘅一句對白:唔好怕瘀,唔好怕唐突,隨心所欲,暢所欲言,幾時都係最真誠嘅溝通。

多謝支持,多謝鼓勵。

引用:
原帖由 heskey2000 於 2015-3-19 07:59 AM 發表 查看引用來源
師兄真係寫得好,睇到好感觸,有有d眼濕濕

師兄咁眼淺,觸到你心痛處?多謝你識得欣賞。

男兒有淚不輕彈,只因未到傷心處。性情中人,我鍾意。:smile_o12:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-3-19 09:01 AM 發表 查看引用來源
Okay,又睇完一套,鼓掌。
感受當然同第一話「外甥女」完全唔同味啦,我反而係畀呢套牽引到嘅。所以「中場」已經開始要唱歌去舒一舒洩。

「睇名入場」嘅讀者,唔係湯佬心目中嘅對象,所以,&# ...
老馬又塞錢入我袋,受教,受教。

先前射咗兩桶,個心反而鬱住鬱住,真係犯賤。無錯,有心嘅讀者,更值得珍惜。

下次儲夠精,射意嚟到時,就爆佢媽X,嚟個「中出溢滿」。

多謝你又是由頭撐到尾,下次到兄弟嚟捧你場。:smile_o12:

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-3-20 05:03 AM 發表 查看引用來源
再支持你的文章、很細緻!
水哥,又再留名支持,真唔話得,多謝哂。

引用:
原帖由 jessica413 於 2015-3-20 01:14 AM 發表 查看引用來源
:smile_o15:

推薦咗啦
多謝Ka嫂。

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-3-20 07:19 AM 發表 查看引用來源
我好鍾意你的故事!
等睇第三話!
可可百忙之中都抽空探班,多謝,多謝。

你都加油,寫出新作,呢度好多哥哥仔妹妹仔引頸以待。

各位,如果追哂我呢篇《醜美人老闆娘》,而又未按推薦嘅,請緊記用行動嚟支持,我仲睇緊架。

目的,好簡單。版主未得閒睇拙作嘅水平何在,就要靠自己嚟攞星。有粒星閃住我,虛榮無限,我就醒神。

在此謝過。

支持...................
當年都有類似經歷
不過女主角係太子女, 而且仲係將為人妻(婚期已定)既!
無辨法!
淫性(人性?)稍重既女士, 好易被高嗅覺既狼發現!!!!!

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-3-21 09:09 AM 發表 查看引用來源

Kaka 兩袖清風如仙女下凡,裙下更是流水處處,蝶舞於君子群中⋯⋯
仲未被人「私有化」㗎,千其唔好「嫂」人一記,搞到巴打們失去方向呀
雲b,
你又係道玩人和老點人,因為被人打。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆