上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第二話# 《醜美人 • 老闆娘》(01 - 06)-完-

收藏  |  訂閱
100  49.9k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-3-21 09:09 AM 發表 查看引用來源

Kaka 兩袖清風如仙女下凡,裙下更是流水處處,蝶舞於君子群中⋯⋯
仲未被人「私有化」㗎,千其唔好「嫂」人一記,搞到巴打們失去方向呀
蟹柳唔係蟹,Ka嫂唔係嫂...??

原來係我搞錯,Sorry,Sorry...咁無咗個「嫂」字,我自己嘅方向都擺正好多喇。

引用:
原帖由 liu3666 於 2015-3-21 09:25 AM 發表 查看引用來源
支持...................
當年都有類似經歷
不過女主角係太子女, 而且仲係將為人妻(婚期已定)既!
無辨法!
淫性(人性?)稍重既女士, 好易被高嗅覺既狼發現!!!!!
師兄,愛過方知情重,吃過方知味濃,食得到,已經係一大喜事,恭喜。

講開茶記太子女,我又知道元朗有檔嘢都好出名。道聽途說,我後來都有自己親身去驗證過,的確幾得。講落,又係成幾年前嘅事。

goods

依家先黎睇埋個故事結尾
真係好好睇,跟隨住你ge心路歷程黎行,感覺好特別。
當中ge感情領悟,或多或少都系我心入面留下個印象:smile_30:

引用:
原帖由 惋晴 於 2015-3-26 09:06 PM 發表 查看引用來源
依家先黎睇埋個故事結尾
真係好好睇,跟隨住你ge心路歷程黎行,感覺好特別。
當中ge感情領悟,或多或少都系我心入面留下個印象:smile_30:
多謝惋晴用心感受。:smile_o09:

十年人事幾翻新,故事情節只係引子,最重要係想寫出嗰一份情懷。

下次再嚟支持湯佬啦。:smile_o07:

引用:
原帖由 farm1615 於 2015-4-1 10:32 PM 發表 查看引用來源

多謝支持。

要勞動下咯!

香討真係好多藏龍伏虎,寫得好正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆