上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第二話# 《醜美人 • 老闆娘》(01 - 06)-完-

收藏  |  訂閱
100  49.9k

THANK YOU FOR SHARE

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-7-31 07:28 AM 發表 查看引用來源
問候吓湯佬先 :smile_46:
馬雲,咁錯盪呀?

齋問侯咁寒酸,唔帶兩梳蕉都帶返兩條女上嚟丫。

引用:
原帖由 t912lth 於 2015-6-28 08:38 AM 發表 查看引用來源
確實寫得好

多謝,多謝。老兄你第一帖就喺我個場留嘢,好畀面。

今集睇完有d感觸:')
諗番以前既野
要寫落去呀,支持你

師兄你好, 我既工作都係度橋為生, 通常我習慣生產完一件野, 如果係為滿足老細同客, 無自己想法既HEA皮野, 我會稱之為"野"/"貨", 但如果我認真做, 有感受, 有想法, 我會稱之為"作品", 師兄呢篇一定稱得上係"作品", 最令我覺得感人有力量既, 係貨倉兩幕既前後對照, 好希虛, 而係屋企既對話, 一定係有感受既人先寫得出, 唔係亂咁吹。
感謝師兄帶來好作品, 不論有無機會睇到往後大作, 都祝師兄生活順利愉快。

引用:
原帖由 18abc 於 2015-8-13 11:28 PM 發表 查看引用來源
今集睇完有d感觸:')
諗番以前既野
要寫落去呀,支持你
多謝支持,觸動到讀者嘅感情先係我最想做到嘅結果。
寫係會寫,但呢幾個月真係忙到嘔電,有拖無欠啦。:smile_15:

引用:
原帖由 honghong109 於 2015-8-14 02:07 AM 發表 查看引用來源
師兄你好, 我既工作都係度橋為生, 通常我習慣生產完一件野, 如果係為滿足老細同客, 無自己想法既HEA皮野, 我會稱之為"野"/"貨", 但如果我認真做, 有感受, 有想法, 我會稱之為"作品", 師兄呢篇一定稱得上係"作品", 最 ...
你好。原來師兄都係創作人,難怪有咁精闢嘅見解。
公務繁忙,有時會喺有空檔嘅時候寫啲文出嚟抒發下,而能夠見到好似師兄咁用心嘅回應,自然高興。
返工受人二分四,環境所逼下有時掟啲嘢/貨出嚟交差係無可厚非嘅。但既然我寫文POST上嚟係自娛,咁就自然而然會隨心而發,更見內容。
多謝你嘅讚賞,亦多謝你嘅祝福。

一不離二,頂開第一篇,唔爭在頂埋呢篇啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆