41 12345
上一頁下一頁
發新話題

東方皇堡之燒銀紙篇

收藏  |  訂閱
40  22.3k

東方皇堡之燒銀紙篇

話說琴日小弟同六個香港人加三個澳門朋友去玩,咁去到就沖涼先啦,本身澳門朋友就訂左房,一入到去,超大。有個貴妃池,一張類似床既物體(可以訓到四個人)咁一入到房就叫左酒。飲左5分鐘左右,mami 就問洗五洗叫d囡囡過下眼目先,咁當然睇睇個質素先啦,一入就入左20-25個,有七成以上系食得過的。咁我第一次系澳門玩,咁佢地就讓我揀先啦,我揀左個五算大波,樣系勁得既囡囡啦。咁就350半個鍾陪玩陪剩。玩左個半鐘左右,就開個水池(一個700)最後個池坐爆哂人,勁似拍緊av咁一人一條女。咁我真系五多識玩,所以有少少被動,但囡囡非常主動,系咁頂我細佬,咁我又起勢摸同啜啦,玩左半個鐘左右坐反岀去再飲,之後再玩多一個鐘左右,咁我開始醉醉地,咁囡囡就問我上房未,咁我話ok....點知囡囡撩我玩4p.....咁我話好啦,咁就加埋另一個朋友一齊玩。上到房,開始時大家各有各食自己囡囡,咁玩到一半就交換。五知系咪我醉得濟,比佢吹完就軟反,搞左好耐都仲系咁咁我fd岀左落我囡囡到,但我仍然未出,好啦,開始有反d feel佢竟然同我講夠鐘,我心諗五得第一次黎就岀五到,五可以咁!咁我就嬲嬲地加鐘,之後一條女啜乳頭一條女又吹又做,咁我fd就舔啜我乳頭囡囡下體,非常av feel ...最後因為我忍五住佢地既叫床聲,最後岀野成功。之後又去反好大果間房搵反其他人,點知佢地仲要黎多round坐枱,咁我本身想叫反同我做果個囡囡一齊繼續玩。但我fd堅持要我搵過第二個。咁好啦又揀,呢次有15-20個左右,我揀左個好雙乳樣ok令都好岩傾既囡囡玩啦,咁玩左又系個半鐘左右,埋單計埋酒錢14xxxx.....平均一個人系萬五起步。對於一個新手黎玩既我,呢獲真系好x甘囉,,,,,完!

咁玩法萬5, 真係比呢間黑店搶..

五買套票真系會洗到好大

咁萬五真係貴咗啲!
但咁樓主開唔開心先?
咁如果開心就無價啦!

引用:
原帖由 020386 於 2015-4-22 06:24 AM 發表 查看引用來源
話說琴日小弟同六個香港人加三個澳門朋友去玩,咁去到就沖涼先啦,本身澳門朋友就訂左房,一入到去,超大。有個貴妃池,一張類似床既物體(可以訓到四個人)咁一入到房就叫左酒。飲左5分鐘左右,mami 就問洗五洗叫d囡 ...
皮半洗完 你都話AV feel 咁就ok la
做晚男主角洗番皮 ok la
錢係可以搵得番 快樂得追唔到架~

開心既,但真系五會有下次。

引用:
原帖由 020386 於 2015-4-22 06:24 AM 發表 查看引用來源
咁我fd就舔啜我乳頭
仲要使皮幾野??:fst_010::fst_010::fst_010:

引用:
原帖由 020386 於 2015-4-23 04:22 AM 發表 查看引用來源
咁我fd就舔啜我乳頭
算我八掛, 你個fd奶你lin頭, 你有乜感覺呀??:fst_009:

引用:
原帖由 mm170240280 於 2015-4-24 01:13 PM 發表 查看引用來源

算我八掛, 你個fd奶你lin頭, 你有乜感覺呀??:fst_009:
咁我fd就舔啜我乳頭囡囡下體!
差D笑死!

引用:
原帖由 mm170240280 於 2015-4-23 04:06 PM 發表 查看引用來源

仲要使皮幾野??:fst_010::fst_010::fst_010:
我有冇睇錯?定你fd條囡呀。。好想嘔

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆