上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.3k

故事有連貫性、强!

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-22 07:27 AM 發表 查看引用來源
小秘書札記: Queena
活動搞手搞埋我: Cathy
下次可以試下幾個故事cross over

下集會寫Cathy行show的過程

Cathy 籌備annual dinner的經過
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D5

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-23 07:52 AM 發表 查看引用來源
下集會寫Cathy行show的過程

Cathy 籌備annual dinner的經過
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24580660&extra=page%3D5
原來重有下集~~!!
:smile_o12:

己經看過,加油

第14集  Cathy的演出

舞台上,MC介紹自己叫亞樂,同場有著住普通恤衫西裙的Cathy

「Cathy,聽講你今晚帶住十位models展示你地公司的產品喎」
「係呀,大家陣間就可以睇到我地公司今年最新款的泳裝,陣間仲可以優先訂購,各位買比自己著或者批發都可以」
「嘩~有泳裝睇,太好喇!咁我地歡迎另外model出場先」

十個model著住唔同款式的泳衣登場,queena,lina同rachel同其他女士,都好認真咁睇,因為可以優先訂購,有邊個女人唔鍾意呢?而全場男士都開始熱血沸騰,咁悶的比面派對,有水著睇喎,梗係興奮啦

MC亞樂:「Cathy,你地公司d產品好吸引喎........但係...你仲未換衫?」
Cathy 嫵媚咁笑左一下,跟住就撕開自己件衫,好似當年娜姐的廣告咁樣,Cathy著住一套黑色的bikini,綁帶款的,全場即時狼叫四起.......

呢個時候,Cathy帶住d models繞場一周...

Lina:「嘩!!佢真係大膽,身材又好」
Queen:「我條腰有咁幼就好喇」
Lina:「你條腰有得減,但我胸細仲難搞呀」
Queena:「增肥啦,你太瘦喇」
Rachel:「你兩個討論完未?」

queena同lina聽到,先發覺自己講得太多,忘記同檯的男人,兩個同時臉紅紅,唔再出聲,結果幾個男人就睇得更開心,會因為呢d小事而臉紅的港女唔多喇,仲要同時有兩個喎,佢地都開始計劃點樣抄牌

當Cathy行到佢地呢檯時,眼利的Lina見到cathy泳衣下的linlin已經凸起,再望望下面,雖然條褲仔係黑色,但都隱約見到有部份深色左, Lina估計Cathy已經濕左喇...因為上次在日本比人偷睇時,佢都覺得更興奮,何況今日Cathy比咁多人睇到呢! 同時佢亦決定買呢套bikini,打算同主人Derek著住去曬太陽,等佢好似拆禮物咁解開條帶,大家都會好開心
而Cathy返到後台,就拉左MC亞樂行埋一邊,在亞樂耳邊話:
「我而家好濕呀,原來著得咁少比男人睇住係咁刺激」
「哈哈,你真係好淫!」

亞樂拉開褲鏈,解開bikini的一邊,將已經扯起的JJ推入Cathy體內,由於已經好濕,輕輕推幾下就入哂,因為雙方都好飢渴,又怕比人知道,亞樂仲要趕住出場,所以佢抽插得好快,結果只係三分鐘,就同時到達高潮,亞樂直接內射Cathy,隨手拎起紙巾清潔左少少,就衝左入toilet整理,再趕住上台,而Cathy就拎住大毛巾包實,再去清潔同換衫

<待續>
因為故事的發展未有床戲,但又怕大家睇愛情小說睇到悶,所以寫左呢兩集

好多人(包括我)睇完Cathy的故事,都覺得行show呢晚一定會有事發生
更有人建議過寫Cathy的老闆同d客,搵佢玩多P,但係多P太複雜了...我寫唔到>_<

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-25 10:47 AM 發表 查看引用來源
第14集  Cathy的演出

舞台上,MC介紹自己叫亞樂,同場有著住普通恤衫西裙的Cathy

「Cathy,聽講你今晚帶住十位models展示你地公司的產品喎」
「係呀,大家陣間就可以睇到我地公司今年最新款的泳裝,陣間仲可以優先 ...
哈哈~ 阿樂呢個MC 真係好趕喎~~
不過唔知Lina 咁引Derek 佢又會點呢??
起碼都要大戰三百回合~~

btw其實樓主去游水嘅時候畀人望住係咪都會咁high 呢??
:smile_o10:

支持盡快出文

點解我之前覆你個留言冇左??
引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-5-25 10:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈~ 阿樂呢個MC 真係好趕喎~~
不過唔知Lina 咁引Derek 佢又會點呢??
起碼都要大戰三百回合~~

btw其實樓主去游水嘅時候畀人望住係咪都會咁high 呢??
:smile_o10:

加油呀...露出又唔可以比人知:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆