上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.3k

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-28 10:34 PM 發表 查看引用來源
點解我之前覆你個留言冇左??
係喎,我都記得你有reply 我
有啲奇怪

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-25 10:47 AM 發表 查看引用來源
第14集  Cathy的演出

舞台上,MC介紹自己叫亞樂,同場有著住普通恤衫西裙的Cathy

「Cathy,聽講你今晚帶住十位models展示你地公司的產品喎」
「係呀,大家陣間就可以睇到我地公司今年最新款的泳裝,陣間仲可以優先 ...

好多人, 多謝你加咗提議既人入去
令我睇完都...

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2015-5-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

好多人, 多謝你加咗提議既人入去
令我睇完都...
係咪更加有代入感呢?

第15集

「閣下所打的電話暫時未能接通,請你遲d再打過黎啦」

去完日本超過一個月,每次打比主人,都係未能接通,send msg比佢又唔覆,好似消失左咁,真令人討厭…又擔心…….

就快m到,今日突然好想要…又想測試下主人到底係咪失蹤,我就買左條青瓜,著住上次annual dinner買的綁帶bikini,將條青瓜放在褲仔外面…雙腳夾住,影左張大脾相send比主人

影完相之後覺得自己好淫…又諗起好多人都話用青瓜玩…經過一番掙扎,我決定試下!

我用上次主人在日本買的domdom套住個青瓜…慢慢放入去….幻想係主人的JJ填滿我的空虛…….雖然同主人比我的滿足感相差好遠,但好過我自己的手指…

好快就到左高潮,當我喘息時,電話響,係主人的專屬鈴聲

「我個LINA咁淫呀?」
「主人唔理我嘛…..我咪自己囉….」
「咁似怨婦呀…我好忙嘛,而家黎餵飽你喇」

我搵左佢個幾月都搵唔到,SEND張青瓜上過去就即刻出現,我雖然傻,但未至於咁樣

「唔喇…聽日公司一早要開會,唔想夜瞓」
「咁我過黎陪你瞓喇,咩都唔做,只係攬住你丫」
「唔好啦…我就快瞓著了」
「咁好啦…有咩事就打比我啦,拜拜」
「拜拜主人!」

打比佢都唔會聽…打黎做咩?

我唔知自己幾時開始變得心淡,可能係懷疑佢另有真名時,又或者係一直搵唔到佢的煩躁,總之我覺得自己面對佢時,應該堅強D

但我的堅強只係維持左兩日……….佢每日都會TEXT我幾次,噓寒問暖….然後話想去我屋企食飯,試下我的手勢…我就應承左了

點知我放工前接左個客的電話,有D野要即刻改,結果就遲放工,煮唔到飯,買左外賣返屋企食,跟住又好自然咁做左…………

食完飯我地坐喺梳化睇電視時,佢攬住我,跟住話想睇上次件泳衣,仲問起條青瓜的下落

「條青瓜扔左….件泳衣洗左未乾..」
「用完就扔?真係殘忍! 我好想解開褲仔條帶呀…」

我搵起身上的裙,側身對住佢

「底底都有條帶….」

佢好興奮咁慢慢拉開條帶,原來呢種感覺,我都會好HIGH的…即刻有D水流出黎,佢再解開另一邊,好快咁扯開,用手指輕輕咁掃我D毛毛…再捽豆豆…當我D水愈來愈多時,佢將兩隻手指插入去….慢慢打圈咁抽插…

跟住將我抱去梳化,除褲..我正考慮緊點樣開口叫佢帶套,佢已經拎左個套…自己帶左,慢慢插入黎….

男人的真棒棒帶來的舒服,溫暖又親密的感覺,是青瓜或者任何玩具都比唔上的,我緊緊咁攬實佢…佢不停錫我塊面,下面強而有力地抽插

今次我地又係一齊高潮,好爽,嘻嘻!
<待續>

又支持下你先

support

第16集 失約

而家同主人keep住每個月見一兩次,每次都係佢搵我,夾到時間佢就會上我屋企,有時會做,一次起兩次止,唔似開始時,每晚3,4次,甚至有時只係攬住一齊瞓

sex方面我滿足到,但就成日覺得好悶同空虛,有時被問到有冇拍拖,我都唔知點答,又因為我搵主人好難,我又想見佢,所以同事或者普通朋友約我,我都會推,因為怕主人突然打黎搵唔到我,有時節日自己出街,見到一雙一對的情侶,又覺得好失落…雖然想搵個男友,但有男友就要放棄主人呢個SP………………..

我知道咁樣好傻,亦係傷害緊自己,但我真係唔捨得呢段關係,唉………..

下個月就係我生日,想起三年前我同主人第一次在戲院見面,都覺得甜蜜又搞笑,舊年生日,主人陪我去台灣玩左三日,因為嗰三日太開心了,令我覺得可以接受平日的寂寞,唔知今年生日,我地會點樣過呢?

-----------------------------------------------------------------------------------

由於主人今年好忙,冇時間去其他地方,我生日正日佢都唔得閒,只好提前一日食餐飯,之後再補祝啦

我地約左6點,佢黎我屋企接我再出去,我同朋友就LUNCH去玩~5點幾才結束朋友的聚會,我即刻打比主人,因為我唔想遲到,但冇人聽….我只好返屋企等啦……….

然後我望住個電話,一直等到八點….幾乎每兩分鐘望下MSG,其實咁耐以黎,我好怕搵唔到佢,唔係介意佢失約或者忙,而係怕佢有意外

等到九點,佢SEND MSG過黎SAY SORRY,話今晚臨時有事,行唔開,唉…佢冇事就得喇,我決定去買件小蛋糕自己慶祝下

去到蛋糕店,見到ERIC,又想起當年在日本時,主人呷醋的舉動,所以一個人食生日蛋糕都好甜蜜呢

ERIC話送我返屋企,但我拒絕了,佢之前言語間暗示過想發展,所以我唔會令佢誤會的,保持距離好D

返屋企途中,老套的情節出現了,我在一間餐廳門口見到主人,佢攬住個女仔,身邊有幾位長輩,似係剛剛完結的家庭聚餐,雖然我一直都有想過現實係咁,但真係見到時,又覺得難以接受,特別係我生日時…我匆匆行過佢地身邊,因為我只想返屋企喊,我選擇在主人的背後行過,聽到其中一個亞伯同佢講:

「Edmond,而家你地算係訂左婚架喇,好好咁對Amy呀,老婆黎架喇」
「我會架喇!」係主人把聲…

我呆左…腳步亦停低左,大概半分鐘後先回神繼續行,可能係我的動靜好古怪,主人望過黎…我知佢已經見到我,所以我急步走開,我完全唔知道點樣面對佢

<待續>

寫甜故寫到想喊

多謝版主加左我分,呵呵~
歡迎大家留言討論~~

簡單啲,你寫出比人蝦嘅感覺
希望佢快啲可以搵到一個啱佢嘅人
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-5 07:59 AM 發表 查看引用來源
第16集 失約

而家同主人keep住每個月見一兩次,每次都係佢搵我,夾到時間佢就會上我屋企,有時會做,一次起兩次止,唔似開始時,每晚3,4次,甚至有時只係攬住一齊瞓

sex方面我滿足到,但就成日覺得好悶同空虛,有 ...

心酸啊。
很想知後續如何。

佢兩個可以一齊就最好
又或者最老土係 個男仔係主人個孖生兄弟 個呀伯先會認錯係Edmond haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆