上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.2k

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-9-23 12:26 AM 發表 查看引用來源
多謝~~
咁你睇完之後係著返條褲,定係睇埋我其他幾篇呢?
我仲搵緊啊 不過我有睇去格離宿舍食男朋友既朋友個篇 真係好淫 我又除左褲啦~

好多朋友都唔想見到佢地玩4p嘛,搞到我唔敢寫呀
睇住純情學生妹先啦,我而家去更新

quote ]原帖由 petermu 於 2015-9-23 04:33 AM 發表 查看引用來源
夠鐘出文啦,每篇打啲,我真係覺得好難追!

[[url=#1170410]quote[/url]]

睇甜故睇到感動流眼淚都真係第一次 比個like你呀版主 !

多謝!
我寫呢篇甜故時,有幾次都寫到想喊
特別係中段寫佢兩個分開時,自己諗個情節都覺得唔開心>_<

by the way, 我唔係版主,呵呵~順便問多句,你接受到佢地4p嗎?
引用:
原帖由 aH茶 於 2015-10-24 03:56 PM 發表 查看引用來源
睇甜故睇到感動流眼淚都真係第一次 比個like你呀版主 !

GOOD POST

thx^^
引用:
原帖由 willis2600 於 2015-10-25 10:53 PM 發表 查看引用來源
GOOD POST

***繼續番外篇***

今晚我同Queena玩最近好hit的填色,我同佢都係三分鐘熱度,所以只係買左一本大家輪流玩,今晚我地就填同一幅

因為坐得近,我成日都望到queena個胸,真係好想摸下,場波去到下半場時,我趁住兩個男人都好專心睇波,好快手咁揸左佢個胸一下,原來大波真係好好揸架…正當我想伸手繼續時,佢拉左我入廚房

「衰妹,你做咩呀!」
「未揸過大波嘛….最多比你揸返囉,點都係我有著數」
我見到Queena塊臉愈來愈紅,唔知佢係嬲定係唔好意思,我正準備大笑時,佢竟然揸返我…好衰架……….

「咦…你真係揸我!」
然後我地就開始亙相攻擊,可能我地玩得太大聲喇,Edmond同Michael一齊走入廚房

當時我地都有d衣衫不整,佢兩個好驚訝咁望住我地
「你兩個做咩?」Edmond問

「冇咩呀…場波完左?」

「係呀...和波呀」我同Queena都算係和波,哈哈

大概係佢兩個都好奇我地玩d咩,所以Michael帶走左Queena,而Edmond就拉左我去梳化審問

「冇咩呀….我貪玩揸左佢胸,跟住佢又揸返我囉….」

「亙揸….你係貪得意定鍾意?」
「應該係貪得意…軟綿綿…揸落幾舒服」

「你唔係鍾意女人就得喇!」跟住佢又伸手埋黎「你對波仲好揸啦!」
「你有揸過Queena咩?你又知係我好揸d?」

其實我知道Edmond都Queena有d特別,只係一直冇機會問,難得而家講起,一於打蛇隨棍上!

<待續>

原本我想寫睇完波之後玩4P,但係大家唔鍾意,就改改啦~~

留低條毛,以示支持,努力

Good!!!

周圍都係你d毛呀!
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-10-30 11:42 AM 發表 查看引用來源
留低條毛,以示支持,努力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆