上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.2k

引用:
原帖由 tsprivate 於 2015-4-29 10:40 AM 發表 查看引用來源
睇到我都想……射

睇完就想立即打飛機

引用:
原帖由 tsprivate 於 2015-4-29 10:40 AM 發表 查看引用來源
睇到我都想……射

傳言話,被含會舒服過打J,到底係唔係就唔知了

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-4-29 07:03 AM 發表 查看引用來源
暫時唔會加其他人,因為我又想寫愛情故事呀

只有兩個人的愛情故事?

很有趣,就看看沒有第三者的愛情故事如何寫得好看

暫時冇第三者,係因為我未諗到,哈哈
頭十集已有故事大綱,之後就要靠大家的意見了
引用:
原帖由 慢嘗君 於 2015-4-29 06:12 PM 發表 查看引用來源

只有兩個人的愛情故事?

很有趣,就看看沒有第三者的愛情故事如何寫得好看

第四集  初入時鐘酒店 (下)

「對唔住呀LINA,我幫你整返乾淨」佢去床頭櫃度抽左幾張紙巾幫我抹,但始終都有d黏住頭髮
「唔緊要啦…我入去洗頭」
「我幫你洗丫…」
「唔駛啦…」我講完就即刻沖左入toilet,我發現件衫都有少少,就除出黎洗,陣間用風筒吹一陣就ok,除左衫之後,就諗起一開始比derek錫同摸,特別係佢隻手放左去我下面…而家諗起都想要…就決定豁出去,先沖乾淨個身

當我沖完涼,只係包住條浴巾,好怕醜咁行出去,見到佢呆哂咁望住我,佢個表情好得意,為左掩飾我自己的害羞,我話:
「件衫比你整到少少…所以我洗左….」

佢將我抱上佢大脾,攬住我錫
「你幫我出左,我都想你舒服」

我低頭,臉紅,但冇出聲

佢好溫柔咁將我放落床,慢慢咁錫我,先係臉同咀….頸…胸……
「可唔可以繼續?」

我點頭,佢就拉開左條毛巾,我成廿歲女第一次在男人面前全裸……佢含住我左邊的linlin,啜下…隻手就揸右邊……間中兩邊一齊搓

佢的咀慢慢向下錫,錫到我肚臍時舔左幾下…再向下…錫到我d毛毛……我即刻夾住對腳,但佢輕力咁分開…

佢用手指輕輕掃左我粒豆豆幾下,我feel到好似有d水流出黎咁…我自己玩左下面咁多次,都未試過咁樣……..

跟住我feel到佢條脷伸左入去……..我完全唔識反應,於是合埋眼,咩都唔諗,我只係感覺到佢條脷愈來愈入…而我d水水就不停湧出黎………死啦…佢會唔會覺得我好淫呢,但我又真係覺得好舒服…我咬住下唇,怕自己引唔住叫出黎

突然…佢移開左個咀…我即時覺得非常空虛…好想有野填滿…正當我想出聲叫佢時,佢插左兩隻手指入黎,一下就插哂

「呀………..」突如其來的滿足感,令我忍唔住叫左出黎
「叫大聲d啦…我好鍾意聽你叫呀!」佢隻手抽插得愈來愈快….我下面開始收縮,我知道自己就快到高潮,佢停左一陣,唔郁

「你平時用幾多隻手指?」
「兩隻….…」
「有冇試過多d?」
「試過三隻….但好痛……..」
佢笑左一笑,「你太窄喇….不過而家咁多水,可能入到三隻………我幫你」

佢講完之後就抽返隻手出黎,再慢慢放入…

「呀…痛呀….」
「忍一忍啦….第日你比男人屌會更加痛呀!」

佢的手繼續插,同時又捽我的豆豆…慢慢我就適應左….覺得比之前更加舒服

隨住佢的速度加快,我的收縮都愈來愈頻密….好快就到左………
原來以前我自己玩的所謂高潮,只係今次的10%......
<待續>

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-4-29 06:50 PM 發表 查看引用來源
暫時冇第三者,係因為我未諗到,哈哈
頭十集已有故事大綱,之後就要靠大家的意見了

也不是說有第三者便一定好看,不過較易創造劇情及引發激情,否則兩個人只是不斷做愛怕你好快寫到無貨

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2015-4-29 08:16 PM 發表 查看引用來源

也不是說有第三者便一定好看,不過較易創造劇情及引發激情,否則兩個人只是不斷做愛怕你好快寫到無貨

不用睇落去都又妒忌又羨慕,故事的DEREK識到樓主又做愛,DEREK一定很幸福:')

我想樓主很快就會嫁給DEREK係咪?

下集都重有下集

唔錯,個人比較鐘意慢慢黎

拖長黎寫嘛
引用:
原帖由 tsprivate 於 2015-4-30 05:28 PM 發表 查看引用來源
下集都重有下集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆