上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.1k

我覺得咁樣慢慢發展更貼近現實情況
引用:
原帖由 473223173 於 2015-4-30 08:13 PM 發表 查看引用來源
唔錯,個人比較鐘意慢慢黎

好好睇ar support!
期待更新

第五集    破處

Derek講笑咁問我會唔會比佢破處,我猶疑左一陣,雖然之前都諗過,而且佢頭先只係手同口已經令我咁滿足,比佢真正插入應該會超high,但我又擔心,佢實在太大條了,而我就最怕痛…

「你太大條喇…」
「傻妹! 一定入到的,只係頭幾次可能入唔哂,我會冇咁舒服」
「咁….嗯…」我輕輕點頭,開始有少少興奮同好奇,到底比男人的JJ插入係咩感覺呢?

佢好開心咁攬住我,錫左我一啖,「始終係你珍貴的第一次,我地要搵個好d的地方」
我聽到之後覺得好sweet,有邊個女仔唔鍾意浪漫呢~

之後我地再傾左一陣,決定在後日,星期六,去酒店…佢仲叫我呢兩日休息多D…同埋要忍住,唔好搞自己……..好衰架……………講到人地好淫咁………..
不過佢真係好…換左係其他男人,應該會即刻插入黎,飲左頭啖湯先…

好快就到左星期六,我特登買左套新的內衣褲: 粉紅色LACE

入到酒店房之後,見到有好大紮花,我驚喜地問:「點解有花ge?」
「你送咁大份禮物比我,我梗係要回禮啦」
「嘻嘻,你真係好~」
我行過去攬住佢,係我第一次主動,我抬起頭,佢好溫柔咁同我咀咀,錫左一陣,佢問: 「一齊沖涼定分開沖?」「分開…我沖先…」
我沖得好快,因為出門口前已經洗到乾乾淨淨,我在床上想像陣間會點樣,既緊張又期待,最怕係會痛,唔知佢會唔會用套呢?雖然我計過自己呢幾日係安全期,但怕佢有咩病…….
佢都好快就沖完出黎,只係下半身圍住條浴巾,而我就著住內衣褲,蓋住張被佢隔住張被,壓在我身上,不停咁錫我,再慢慢拉開張被,錫我頸..乳溝,除bra…含住我linlin啜….我比佢錫到全身軟哂,佢隻手伸左去下面…摸我大脾…再摸到底底
「你今日咁快就濕…」佢隔住底底係咁捽我豆豆,整到我條底底濕哂先除
跟住就錫落去….好似上次咁伸條脷入去打圈,我feel到自己d水又再湧出黎…佢轉用手指…先係兩隻…再插三隻…今次只係有少少唔自然,冇上次咁痛了
佢拉住我隻手去揸佢JJ,好硬又好熱….我再次擔心陣間會好痛…

「想唔想要佢?」
「想」我臉紅紅咁點頭
佢就拎左個套出黎,問「你的第一次想比我定係比個套?」
「你咁問架….」我輕輕打左佢一下,講笑咁問:「你……有冇病?」
「兩個月前驗過身,咩病都冇,而見過你之後都冇同其他女玩喇」
估唔到佢答得咁認真我望住佢甜笑,伸手搶左個套,扔埋一邊,
「我計過…呢幾日係安全期…」

佢好快咁分開我大脾,用龜頭頂住…慢慢磨…打圈,但冇入….
「嗯….呀…」佢整到我好痕….好想比人填滿,我攬實佢條頸,而佢就慢慢壓落黎…

「呀!!!!!!!!!好痛呀!!!!!!!!!!!」原來第一次真係好痛架….
佢好溫柔咁安撫我,錫我, 下面就停左唔郁,過左大約一分鐘,我冇咁痛了
「忍一忍,痛就咬膊頭啦」講完就再頂入黎,我好似比人撕開咁痛,不過我只係咬住下唇,唔想咬佢呢…
佢見到我咁樣,再次停低唔郁,錫下我,「你比我整穿左喇…等你冇咁痛我先郁」
「你入哂?」
「梗係冇啦….入左一半…」
「一半都頂到咁入???!!!」
「我長嘛,哈哈」
痛楚過左之後,我開始有D奇異的感覺,輕輕扭條腰
「冇咁痛?」
「嗯…」
佢開始抽左少少出去,再推入…每隔幾下就再推入D…
「呀….Derek呀…」
「Lina…你好窄呀….夾得我好實..」
我聽到佢講咁淫的說話,覺得更加興奮…好似係我令佢滿足咁…於是我再叫得淫d…...而我就愈來愈high….好快就到左….

我到左之後,佢再插左一陣….突然攬實我,跟住我feel到熱流….估唔到我破處的同時,比人中出埋…………

<待續>

我又寫到自己濕喇....

正,寫得好仔細!

多謝!
引用:
原帖由 hongsiu168 於 2015-5-2 10:37 AM 發表 查看引用來源
正,寫得好仔細!

非常好,最緊要自己開心,不過我都睇得興奮

多謝呀~~
等我努力d寫,令你再興奮d
引用:
原帖由 慢嘗君 於 2015-5-2 12:15 PM 發表 查看引用來源
非常好,最緊要自己開心,不過我都睇得興奮

寫得很好、但结局會是美好嗎?

結局仲係構思中,1-10集有大綱,之後的發展都諗左,結局未決定
我預算呢個故事20集左右
引用:
原帖由 Water_man 於 2015-5-3 08:33 AM 發表 查看引用來源
寫得很好、但结局會是美好嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆