上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.3k

第10集  (諗唔到標題)
食完酒店的自助早餐之後,主人就幫我換左黑色的女僕服,配埋黑絲同尋日買的高踭鞋,就帶左我去行街

呢套衫我覺得似管家制服多過女僕,完全唔可愛,不過主人鍾意,冇辦法啦…佢依然唔比我著底底,但今次冇放蛋蛋…加上開始適應下面真空,今朝又做左一次,而家冇咁敏感,可以好似平時咁行了

我地去左附近的公園,主人拉開褲鏈,拎左jj出黎,叫我坐上去…我地做左咁多次,都未試過呢個pose…我好小心咁坐上去,主人叫我自己郁,我只好將手放去佢膊頭借力,慢慢咁un…

在戶外實在好刺激,呢個pose又可以比平時更入,我好快又到左….但主人都未射….
「餵飽你就得喇!」主人幫我清理左之後,就送左我返酒店,佢叫我上房休息下,或者自己周圍玩,但一定要著住呢套女僕服,佢約左生意上的朋友食lunch,大約黃昏先返酒店

其實著住呢套衫,我唔敢周圍去,所以打算便利店買飯糰同零食就返酒店

去到便利店,竟然遇到熟人!!! 有咩事比著住女僕裝遇到朋友更尷尬呢??
遇到的係我經常幫襯的蛋糕店老闆eric,佢好驚訝咁望住我

「hi,Lina,估唔到會遇到你喎」
「係呀…黎玩幾日…」
「你咁樣著好可愛呀!」
「嘻..係咩…」呢個話題太難尷尬,所以我嘗試講其他
「你自己黎?」
「係呀,試下呢度d蛋糕店,攞零感,有冇興趣一齊去?」
「我同朋友一齊黎…」
「哈,我傻左添,應該冇咩人一個黎玩啦!附近有間蛋糕店唔錯架,行過去唔駛兩分鐘,你可以同朋友去試下」

點同朋友試喎…主人都唔食甜嘢…..主人話我可以周圍行…咁食件蛋糕應該都冇咩問題丫….

「我同朋友分開玩幾個鐘,下晝再集合」
「咁我地而家過去啦」
「等我上房放低d野先啦」
「我幫你啦」
「唔駛喇,我同朋友同房,佢可能唔想比人見到間房亂」
「咁我在lobby等你啦」

我同ERIC食左好多蛋糕,邊食邊傾,原來同佢相處都幾舒服,我唔駛扮溫柔可愛,亦唔需要刻意討好佢………

下晝三點左右返到酒店房,主人已經返到,面色有D唔好
「去左邊?」
「喺樓下食蛋糕」
「一個人?」
「唔係呀…遇到個朋友,一齊食」
「我知,我見到自己個小女僕同第二個男人一齊食野,好嬲」
「主人唔食甜野嘛…呢個朋友在香港開蛋糕店的,遇到咪一齊食囉…」
「仲咁多藉口!」

主人突然將我推左落床,將我的手綁在床頭,我好驚…唔知佢想點
第一次見到佢咁惡

佢將我件衫拉低,用脷舔我….手指直接插入小穴…
「算你啦..冇濕, 如果你見到第二個男人而濕,我就唔要你架喇」

跟住主人拎左支假狗出黎…

「不過都要罰你…以後未經我同意,唔准同其他男人獨處」
「係…主人…放開我啦…我知錯喇…」
主人冇理我…將支假狗開著…慢慢放入去…
「呀….」高速轉動的棒棒,比蛋蛋更刺激,快感亦更大
「你食唔飽先會去偷食嘛,而家就餵飽你」主人將支假狗再推入…轉速更快…
「呀…唔得喇…唔好呀…」

主人將支假狗拎開,插入佢的JJ,佢按實我雙手,比平時粗暴N倍…
結果主人連續射左三次….將我射到全身都係精,先放開我….

<待續>
尋日連續寫左第9,第10集,第11集都寫左一半喇,我覺得自己今次好叻
終於有新角色了,故事發展會有其他角色加入
歡迎大家提議主角名

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-11 11:47 PM 發表 查看引用來源
食完酒店的自助早餐之後,主人就幫我換左黑色的女僕服,配埋黑絲同尋日買的高踭鞋,就帶左我去行街

呢套衫我覺得似管家制服多過女僕,完全唔可愛,不過主人鍾意,冇辦法啦…佢依然唔比我著 ...
唔知女主角之後會唔會同ERIC 有一手呢??
不過男主角嘅控制欲真係好強~~

綁左喇~~~
引用:
原帖由 473223173 於 2015-5-9 11:18 PM 發表 查看引用來源
玩綁

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-11 11:47 PM 發表 查看引用來源

呢套衫我覺得似管家制服多過女僕,完全唔可愛,不過主人鍾意,冇辦法啦…佢依然唔比我著 ...
好厲害呀
咁快寫到第10集

我仲唸緊個稿咋

你想男定女?

男: JERRY (我上司)
女: RACHEL (我同事)
唔介意你加埋我
:smile_30: :smile_30:

大大力支持!

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2015-5-12 08:52 AM 發表 查看引用來源

好厲害呀
咁快寫到第10集

我仲唸緊個稿咋

你想男定女?

唔介意你加埋我
Cathy 師姐有新作??

你快d寫啦~好想睇呀
引用:
原帖由 cathy_wa 於 2015-5-12 08:52 AM 發表 查看引用來源

好厲害呀
咁快寫到第10集

我仲唸緊個稿咋

你想男定女?

唔介意你加埋我

第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕瘀左少少,應該係頭先被綁住的痕跡,上面搽左藥膏,想起下晝主人的粗暴…我妄想係佢呷醋…誋起佢咁緊張我,又覺得有d心甜…

床頭有張memo,主人話出去飲野,雪櫃有壽司,如果唔想食,可以叫room service,我冇咩胃口,食左兩三件壽司,睇左一陣電視,又再瞓著了…

朝早瞓醒時,主人喺度玩緊電話,見我醒左就錫左我幾啖,佢依然幫我揀衫,今日係連身裙,係我自己帶黎的衫,而且有埋底底,我終於可以著了!!!

今日我地周圍行,好平淡咁觀光,終於似係去旅行了,我地都冇提起尋日的事,但好似仲有d隔膜

夜晚我地開始執行李,我就寫緊聽日最後衝刺的掃貨list,主人就問我有邊d玩具要帶返香港

「我有主人就得架喇…」
「咁支棒同蛋都唔要喇,只係帶d套同衫」
「主人決定啦…」其實除左我套粉紅色女僕服,其他在性商店買的,我全部唔敢放入行李箱,哈哈

最後一日,食完早餐之後,主人再次幫我換衫了,係白色吊帶衫同藍色牛仔短褲,而主人自己著住白色短袖tee同藍色牛仔長褲…呵呵…即係每個女仔都喜歡的情侶裝

「今日我唔做主人,只係做你的derek!」
我望住佢,甜笑,已經開心到唔知講咩喇
在餐廳時,佢提議我地影張合照,我當然贊成啦,識左咁耐,一張合照都冇,真係有d過份

由佢負責揸機自拍,本來都係貼住臉影的,但佢突然錫我塊面,結果張相只有佢的側面,而佢又唔肯再影,真係衰…….不過算啦,有呢張相我已經好滿足

落機之後,佢話先送我返屋企,今次我冇拒絕…但等的士時,突然落大雨
「不如我自己返去啦」
「落緊雨呀,我更加要送你」
「咁不如你今晚喺我屋企瞓啦…」
「真係可以?」
「嗯!」

<待續>

第11集了~~多謝大家的支持~~

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:24 AM 發表 查看引用來源
第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕 ...
呢一集淡淡道出兩個人之間嘅關係
唔知點解覺得有少少心up
Anyway, 加油吖!
:smile_o12:

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:13 AM 發表 查看引用來源
你快d寫啦~好想睇呀
我都真係想寫
最近工作比較忙, 而且又未寫過
唔知點寫好
想搵人睇吓, 先至出文

我會慢慢構思下 ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆