上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.2k

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:24 AM 發表 查看引用來源
第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕 ...
係囉
個感覺好似以後唔會再見咁既...

不過, 會支持你

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2015-5-14 09:37 AM 發表 查看引用來源

我都真係想寫
最近工作比較忙, 而且又未寫過
唔知點寫好
想搵人睇吓, 先至出文

我會慢慢構思下 ^^
師姐出文的話,一定唻捧場
:smile_o12:

支持咗先,今集好有拍拖嘅感覺
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:24 AM 發表 查看引用來源
第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕 ...

因為Derek之前同Lina講過(在第六集),之後幾個月會好忙,會少d見面
而呢個日本之旅係就係Derek忙碌前的相處機會,所以似係會分開

當然,目前的故事係以Lina的角度,如果以現實情況去推測,就係..........嘿嘿.........
大家估下啦

已不是奴的角色、变了sp……

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:59 PM 發表 查看引用來源
因為Derek之前同Lina講過(在第六集),之後幾個月會好忙,會少d見面
而呢個日本之旅係就係Derek忙碌前的相處機會,所以似係會分開

當然,目前的故事係以Lina的角度,如果以現實情況去推測,就係..........嘿嘿......... ...
作者做乜咁奸嘅??
:smile_o10:

其實我寫緊愛情故事:smile_o05:
引用:
原帖由 Water_man 於 2015-5-15 12:00 AM 發表 查看引用來源
已不是奴的角色、变了sp……

第12集

「原來你自己一個人住?」
「係呀,爹地媽咪同阿哥阿嫂住」
「哦….」

由於落車時淋到雨,我就提議沖完涼先食晚餐,我入房拎衫時,佢跟埋入黎
「我仲以為你全間房都係粉紅色添!」
「我想架…不過我鍾意實木傢俬,襯粉紅色好怪,只好用米白色牆啦」

佢從後攬住我,問:「咁你d底衫褲呢?」

佢突然咁問,我不由自主咁臉紅,拉開左個櫃桶,「你自己睇啦,我去沖涼」

但係佢唔肯放開我,直接抱我去浴室,又要一齊沖….

雖然同佢做左咁多次,但係全裸時我仲係有d怕醜,佢話幫我刷背…胸貼胸咁攬住我,拎起沐浴球在我背後打圈咁刷…跟住我feel到佢用手指掃我背…掃到尾龍骨附近時,我全個人軟哂,更加貼近佢…佢隻手繼續向下移,掃到股溝…再向下…掃入去..

我全身一震,呢樣我真係接受唔到,於是輕輕推下佢
「唔好…」
「試下啦,好舒服架…」
「唔試…點都唔試….」我再推佢…
「好啦..唔試唔試,唔好嬲」

佢將隻手移去前面…捽我豆豆….再放入去,慢慢抽插…再加快…直到我的水水開始流出黎,佢用小DEREK的頭打圈咁磨,但唔入…

「我想要呀…」
「叫主人先」

我呆左兩秒,我以為佢唔再做主人…哈,原來只係我一廂情願
「主人…我想要呀…」

雖然好失望…但我唔想掃興,所以照樣叫主人…不過當佢插入黎之後,我好快就被激情蓋過理智….

「呀…..嗯….」

佢大約插左五分鐘就射,比平時快好多,但全程都好溫柔,我亦都好舒服…

沖完涼之後,等外賣的期間,我在整理行李,首先要執好聽日帶返公司的手信,期間主人的電話響,第一次遇到有人打比佢!!

「EDMOND. 係….好…聽日見」
主人講EDMOND的語氣好特別,唔似係打招呼,就喺呢個時候,外賣黎到喇

我地食完飯之後,喺我張床度做左一次…今次主人提出用套,話唔想整污糟我張床,等我做完就可以瞓夠,聽朝早起身返工

呢次係我地第一次,亦係我成世女第一次用….之前聽講有好大分別,但係我又唔覺丫…肉體上感覺差唔多,只係心理上,好似隔間左彼此

感覺好似要分開咁

唔知點解用唔到編輯,所以喺呢度補充返少少:

呢集寫得有d沉重,因為寫左就好似返唔到轉頭咁
Lina同Derek的裂痕又再加深了
以甜故的角度,呢d情節太多餘
但我係寫愛情故事嘛,所以呢段幾重要的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆