<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
8  140.3k

咁快就第3集

好期待呢^^
會唔會有其他人加入?

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-11 11:47 PM 發表 查看引用來源
第10集  (諗唔到標題)
食完酒店的自助早餐之後,主人就幫我換左黑色的女僕服,配埋黑絲同尋日買的高踭鞋,就帶左我去行街

呢套衫我覺得似管家制服多過女僕,完全唔可愛,不過主人鍾意,冇辦法啦…佢依然唔比我著 ...
好厲害呀
咁快寫到第10集

我仲唸緊個稿咋

你想男定女?

男: JERRY (我上司)
女: RACHEL (我同事)
唔介意你加埋我
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:13 AM 發表 查看引用來源
你快d寫啦~好想睇呀
我都真係想寫
最近工作比較忙, 而且又未寫過
唔知點寫好
想搵人睇吓, 先至出文

我會慢慢構思下 ^^

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:24 AM 發表 查看引用來源
第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕 ...
係囉
個感覺好似以後唔會再見咁既...

不過, 會支持你

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-25 10:47 AM 發表 查看引用來源
第14集  Cathy的演出

舞台上,MC介紹自己叫亞樂,同場有著住普通恤衫西裙的Cathy

「Cathy,聽講你今晚帶住十位models展示你地公司的產品喎」
「係呀,大家陣間就可以睇到我地公司今年最新款的泳裝,陣間仲可以優先 ...

好多人, 多謝你加咗提議既人入去
令我睇完都...

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-28 04:34 PM 發表 查看引用來源
我想寫quuena,michael,lina,edmond玩4p...

好想queena試下巨根呀!!!
好感動呀:smile_40:

期待你出文
仲有好多人物都未出場...
我努力緊寫文, 希望部分可以同你故事有少少連繫 ^^
寫完, 先俾你睇下; 得你俾D意見我

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-29 10:22 AM 發表 查看引用來源
你係咪用cathy做主角?好想睇呀!!
我會想用cathy做第1身

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-30 07:42 AM 發表 查看引用來源
我覺得用第一身寫甜故容易d
都係架
不過有好多嘢想寫, 唔知點落筆好
1. 想交待下之前的CATHY係點, 不過驚會悶
2. 好耐之前的少少往事, 唸緊好無講...

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-7-1 12:05 AM 發表 查看引用來源
真係喜歡的故事,可以遲少少寫,寫下d短篇練下文筆同試水溫
我好鍾意小秘書呢個故事,又唔想寫得太差,
所以出左幾個小故事先寫
但而家最鍾意LINA同EDMOND呢個故事,哈哈

我都鐘意小秘書故事架
好, 得我試下寫短篇試吓先

前往最後回覆