上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
1.2k  307.3k

日本人一向道貌岸然,上到床就另一回事,支持師姐繼續!

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-5-22 12:09 AM 發表 查看引用來源
Part 1 由淺入深

大家好,我初黎引版,想分享嘅經歷已經係十幾年前我係澳洲讀書時嘅事,我而家已經係中女一個,我主要係想分享下一d另類經歷,Part 1因為想交代多d我地嘅背景,所以長氣左少少,請見諒。

點解重 ...
好仔細嘅描述,超正,唔知仲有無更新呢?支持~

休息左一陣之後我就起身沖涼,跟住佢又跟埋入嚟,當然我哋唔會放過一齊鴛鴦戲水嘅機會啦,佢就好溫柔咁kiss我,又輕輕咁搓圓撳扁我對乳房,冇幾耐佢就用力按低我,我立即get到好配合咁跪低係佢雙腳中間,仰望住佢已經硬左嘅日本腸,我呢次冇急住咁含上去,我首先用一隻手由根部開始摔上去龜頭,再來回咁chok chok下,另一隻手就溫柔咁摸同掃佢袋袋同會陰位,仲間中有意無意之間摸下佢菊花口,我望住佢好享受嘅樣子,然後開始用嘴唇加舌頭吸啜佢袋袋同腸身,我又係由根部開始去啜同舔,由下至上去舔,舔到龜頭就用嘴唇加舌頭覆蓋含住,再打圈咁吸啜,再重複從下至上,左至右,直到成條腸都係我d口水。

佢開始發出d低呻聲,我加快力度同速度,集中係龜頭同個粗邊吸啜奶,又用條俐按住又大又圓的龜頭頂磨,間唔中又用好鬼淫蕩嘅眼神望住佢,佢個樣又辛苦又享受咁,然後我再用真空咀含哂成條腸入口,上上下下真空咁吸啜,每次含到頂就用嘴唇夾一夾個龜頭,再重新用真空咀含上含落,中間又用俐8字咁打圈舔,佢開始合埋雙眼,雙手放係我頭上享受著,我繼續吸啜,而且吸啜得越來越深入,越來越快,想盡辦法將整條腸含入口中,我感覺到佢龜頭不斷頂入我嘅喉嚨,我緊緊的吸啜住,每次含到去龜頭位我更加大吸啜力度啜到"扑扑"聲,直至佢開始忍唔住hold住我個頭停下來休息。

之後日本仔抽返條肉腸出黎左右打下我塊面,再帶我出shower,放條毛巾係洗手盆旁邊就叫我坐上去,首先佢先kiss同搓弄我乳房一陣,然後叫我用手臂撐住上半身,他就分開我雙腿M字腳,首先佢用一隻手張開陰唇大大打開,整個妹妹已經毫無保留展示出來,令日本仔可以觀賞到我妹妹,我覺得好羞但又好興奮,齋比佢望我已經有水流出來。然後佢彎身開始kiss我妹妹又用俐柔軟地不斷喺洞口附近輕掃,另一隻手就開始進攻我豆豆,然後佢好似先前咁用佢純熟嘅技巧,手口並用咁刺激我妹妹,我亦索性合埋對眼享受著,果然無幾耐我又高潮到,呢次唔同在我高潮到左佢手口都冇停低,當我好多水湧出來又震又嗌到拆樓咁佢都唔停,佢搞到我不斷咁係辛苦同高潮之間重複感受著,直至我成身軟哂雙手冇力撐住自己喇,佢先抱住我行去衣帽間放我係張矮四方形sofa上,分開我大肶佢就跪係到插入我妹妹,因為衣帽間兩面櫃門都係鏡,我係鏡度望住自己已經毫無還擊之力嘅身體比日本仔用唔同體位扑上扑落,而且因為經過多次嘅高潮之後,我嘅陰道已經完全充哂血,佢每下抽插我都感覺到陰道入面好脹好緊,我只能夠盡情咁淫叫,抽搐同高潮,我不受控和不斷收縮我的陰道,最後佢深深咁插入去頂住射左好多好多,我真正完全體會到咩叫慾仙慾死嘅感覺。

之後我涼都沖唔到就直接攤係佢張床度訓著左...直至快天亮我仲訓到朦朦朧朧之際,日本仔突然抬起我一隻腳放係佢膊頭,側身想插入黎,因為乜前戲都冇我妹妹未濕所以好難入,但因為佢條肉腸夠硬佢用力頂左幾下終於都插入左,我痛到雙手用力抓住床單大叫左出黎,雖然係痛但係我冇推開佢,我咬住下唇抵受住佢粗暴嘅抽插,我真係好淫底,冇幾耐我雖然覺得痛但居然感受到無比嘅快感,仲好快已經比佢插到又出哂水,我好配合咁換左好多姿勢比佢插,最後佢移上黎插入我口狂屌我個口,之後射哂係我口入面,我好淫賤咁張大口望住佢比佢射入去,仲要啜哂所有精吞哂仲奶乾淨條肉腸,之後佢就好溫柔地kiss我然後又攬住一齊再訓。

佢就係咁時而溫柔,時而粗暴,自此之後我已經完全臣服係佢嘅日本腸之下,大開眼界仲越玩越變態,最後我完全變成一個不知廉恥嘅女人,仲成為佢和佢朋友間嘅性玩具,各位有興趣可以繼續睇,但如不能接受重口味性愛請慎入,謝謝。

刺激

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-5-22 09:54 AM 發表 查看引用來源
休息左一陣之後我就起身沖涼,跟住佢又跟埋入嚟,當然我哋唔會放過一齊鴛鴦戲水嘅機會啦,佢就好溫柔咁kiss我,又輕輕咁搓圓撳扁我對乳房,冇幾耐佢就用力按低我,我立即get到好配合咁跪低係佢雙腳中間,仰望住佢已經 ...
精彩,師姐果然係淫底,功架唔錯,簫功一流,扯住旗嚟支持啊~~~

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-5-22 09:54 AM 發表 查看引用來源
休息左一陣之後我就起身沖涼,跟住佢又跟埋入嚟,當然我哋唔會放過一齊鴛鴦戲水嘅機會啦,佢就好溫柔咁kiss我,又輕輕咁搓圓撳扁我對乳房,冇幾耐佢就用力按低我,我立即get到好配合咁跪低係佢雙腳中間,仰望住佢已經 ...
師姐一寫就咁長,又生動<== 正
支持再出。

當時妳幾歲?

由剃毛,玩尿到多p,乜都有....

引用:
原帖由 fc1717 於 2015-5-22 12:16 AM 發表 查看引用來源
點重口味先

由剃毛,玩尿到多p,乜都有....

引用:
原帖由 american1234 於 2015-5-22 10:17 AM 發表 查看引用來源

師姐一寫就咁長,又生動
Sorry係有d長氣,之後我會盡量寫短d。

當年我17歲

甘而家仲有無出黎玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆