意外地攪咗公司個妹妹仔 (updated on 27/08/2015)

收藏  |  訂閱
39  107.4k

意外地攪咗公司個妹妹仔 (updated on 27/08/2015)

( Updated on 27/08/2015#135,  #57,#64,#76,#88,#93,#98,#105,#114,#120,#135)

如果睇完覺得悶的, 就請見諒.

公司好幾個月前新請咗一個小妹妹, 太約23歲左右啦, 有幸地被人任命要我照顧小妹. 小妹樣貌中至中上咁啦.全身膚色都幾雪白. 身高有160左右, 身材唔差, 有33C, 23, 33. 經常著啲裙都幾短吓(我覺得係寫字樓入面叫短). 長度大約到大脾的中間咁. 不過對腳就唔夠條長, 可能有小小粗.開頭都無乜為意佢, 只係講解下公司政策, 教佢做吓啲日常野, 都叫做聽話. 有時就會一齊出去食吓 lunch 咁. 食 lunch 的時候, 大家都會講吓一啲background 咁. 知佢有固定的男友, 不過收入就一般啦. 個女知自己學力唔好. 咁就好努力進修中, 好似好乖女咁. 做咗大約一個月之後, 我開始覺得佢的眼神同埋啲行為, 有啲淫意. 唔識形容, 只係感覺. 仲要自己有時同佢一有眼神接解觸個吓, 下體即刻有啲反應. 當時我自己好努力咁有所顧忌. 因為女友, 係公司同事, 不過唔同 business line. 同埋一路都無乜公開過我地的感情. 只係熟個班朋友知的啫.  
好衰唔衰, 早前有個 project 接咗返唻做, 要搵個人幫我手做吓, 跟頭跟尾的工作, 出去見吓客咁. 點知老板就欽點咗佢幫我手. 咁好啦, 有時口多多, 就同小妹講啦, 今日會見個客戶代表, 但個代表係女人唻的. 咁我就提吓佢的衣著要保守小小. 因為對方都幾傳統吓. 點知佢對我淫笑一下(當時我覺得) . 好啦. 該次順利成功. 幾個星期後成功被邀約見客戶的大老板, 做埋簽合同的野. 小妹好醒咁話, 好肯定呢次要見男人啦. 因為我地相約的地方係一啲私人會所, 咁我話係呀, 開頭以為佢唔想去, 點知佢話OK無問題, 我知要著乜. 到簽約個一日, 見到佢, 我下體個種的反應超快. 因為佢著咗成身黑色窄身套裝, 個上圍仲要扣小粒摟, 張佢的身形突哂出唻. 好彩自己有件褸遮下. 吖, 點知個小妹, 有意無意咁打吓, 定係叫做摸吓, 比佢知道我硬咗…… 咁當然, 有佢係到份約都好快咁簽完, 因為個客對眼都未離開過佢, 佢仲要好識做咁,有意無意咁走吓光, 比人地睇自己啲底底. 事後, 佢仲要話事後要好好奬勵佢. 我話得, 我會同老板講今次的功勞, 因為妳肯走光. 點知比佢一野打小弟弟到, 痛死我.

咁之後, 有晚要OT, 點知佢自己又話要留係到幫手, 但要請佢食飯先, 咁我梗係如實 whatsapp 同女友講, 話今晚要 OT, 仲有邊小妹妹一齊, 因為佢好信任我, 所以佢自己返咗屋企先.  =.=”咁我當然都無預計會有事發生. 點知食完飯, 上去做野, 全公司的人都走哂. 得返我同小妹妹.  咁我叫佢幫我影印啲文件. 咁大家分開做啦. 我好快咁做好哂啲野之後, 就入去影印房睇吓做成點. 入到去, 見到佢都啱啱做完, 準備搬返啲野出唻. 入到去, 又係下體即時敬禮. 因為見佢個胸前個 bra, 盡入眼廉. 佢見到望佢都係個句話我咸濕. 佢話影印太熱. 我話咁啦, 一齊去 pantry 飲吓野先啦. 順便涼吓, 無咁熱. 做完野, 就梗係玩吓啦. 我就攞咗粒冰放係佢件衫入面, 佢就自然反應, 尖叫一下個啲. 大家啲手腳多咗, 身體接觸又多咗, 下體反應又大咗. 咁就攞粒cool down 吓自己啦. 點知佢又話要, 因為見我好似好舒服咁.  咁我當然照做. 攞粒冰唻幫佢按摩啦.

開頭都好正經咁, 頭, 脛, 手咁. 之後企咗係佢後由脛去到鎖骨位, 我的身理反應以經把持唔住. 小妹妹亦都合作用佢個 pat貼實我下體, 有些𧗬咁配合我去郁. 佢亦都張個身咁挨哂落唻我, 個頭轉埋過唻同我打車輪. 佢個條利呢, 都幾正, 好滑, 技巧呢家野, 我唔識, 但我覺得佢幾勁. 咁當然我隻手就繼續啦往下探, 去到個胸到. 就叫我停. 因為佢唔想整濕件 bra, 叫我解咗先. 咁解咗之後, 先用手去幫佢驗吓有無做假, 從後托佢個胸, 個手形正到, 又彈手, 絕無做假. 佢個乳頭都𥤮起哂. 點知𥤮然有個諗頭, 又攞粒冰出唻, 係佢個乳頭玩. 點知佢反應超正. 捉得我好緊, 又叫我繼續. 玩咗佢個胸一陣, 又開始繼續往下走啦.

清除所有衣物之後, 繼續玩冰, 放佢係 pantry 個梳化到, 用粒冰係咁玩佢妹妹. 每掂一下, 就郁吓郁吓, 都幾過好玩. 佢又叫得好鬼淫賤吓. 仲要有幾吓張粒冰放咗入去, 佢乜野粗口, 淫賤語都出哂唻. 擺明係 enjoy. 玩到差唔多我就比我條野佢玩, 佢一路食, 一路講. 話見到我就出水, 好想同我扑野……, 我話妳有男朋友架喎, 同埋妳知唔知我有女友架. 佢話都有打聽過我啲野. 所以知, 但佢自已見到我都真係好想同我扑野. 有時同佢男友扑緊野的時候, 都會諗住我, 當係比我扑緊咁. 咁之後, 我真同佢即刻唻料, 佢個小穴, 都幾窄, 太約換咗兩, 三動作. 我𥤮然又想玩吓, 經佢同意, 搵粒細冰, 放入去, 再插. 嘩, 今次的感覺正過用口玩冰火. 同埋佢個反應超激. 咁當然開頭的時間, 我唔敢插得太大力同插咁入. 因為唔知粒冰係入面會點. 玩多三, 四個字左右大家都滿足哂. 我先清理地方, 佢仲休息緊. 佢話佢仲溜水, 不過唔知係淫水, 定係冰水. 之後佢再到咗我屋企, 沖個涼, 又做多兩次正常做愛的事(因為我屋企無冰)就瞓咗.

第二朝, 佢係我屋企休息, 射波一天.  我就如常返工, 因為要比女友見到我有返工先得. 當然小妹, 下晏時間就自行離開我屋企啦. 不過當日, 有個諗法, 不如同女友提議玩吓冰先. 不過肯定佢唔肯, 佢比較保守.

p.s. 到宜家閒時都有同小妹攪吓野架, 玩吓新的野. 佢仲要抵死到, 我同佢玩完, 佢又教返佢男友. 佢仲要話偷睇到我上咸網, 睇到學返唻......真係吹帳.

回覆 9# 的帖子

我個心, 係自己個女友到的.
小妹妹比我的感覺係貪玩啫, 佢玩厭咗, 就會無架啦. 不過暫時每次都係佢主動要求的. 變相好似我做緊鴨咁.

咁又無試過喎

有問過,佢話一見鍾情個種,我又係佢鍾意的類型。聽完就算,因為都覺得無為太認真,都唔係咁相信佢。我只係覺得,佢都係貪玩的啫,過咗就無架啦。

其實師兄門,唔洗羡慕我。我以前都覺得呢啲機會唔係我的,但有時陰差陽錯,會有個bonus比你咁。
呢啲野話唔埋。

引用:
原帖由 hopelesss_hkd 於 15-7-2015 13:09 發表 查看引用來源
玩冰真係第一次聽
不過陰道咁暖應該好快溶

樓主係咪無戴套玩:smile_o13:
Bingo. 但絕無中出比佢。

引用:
原帖由 KK_CHAU 於 15-7-2015 12:27 發表 查看引用來源
正喎..........我又試下玩冰先
個feel幾好,不過粒冰最好留係室溫一陣,唔好玩啲啱啱攞唻個啲,因為會太凍,同會痴住。

引用:
原帖由 Bigsamson71 於 15-7-2015 16:56 發表 查看引用來源
之後點? 好羡慕呀!
佢仲係到做, 間唔中都有同佢玩吓, 不過就係佢需求多啲. 應該係次次都係佢要求或比暗示我佢有需要.

引用:
原帖由 chris@hk 於 15-7-2015 17:45 發表 查看引用來源
師兄,我真無你這個膽量。flirt 就有。

煮到埋唻就食架咋.

引用:
原帖由 ki225 於 15-7-2015 17:38 發表 查看引用來源
睇晒, 留名等師兄更新
咁就要令師兄失望. 之後的野都無乜特別. 因為多數都係我屋企, 或者係公司. 係公司的, 就多數係 pantry, meeting room 又或者係 server 房. 不過我地都唔係好多啫, 一個月, 暫時最多有兩至三次到.
有時真係唔得閒, 我會 say NO 架.

前往最後回覆