意外地攪咗公司個妹妹仔 (updated on 27/08/2015)

收藏  |  訂閱
39  107.4k

引用:
原帖由 1six8 於 15-7-2015 20:31 發表 查看引用來源

say no, 晒命?!

唔好咁講,我都要搵錢架。

引用:
原帖由 newuser0517 於 16-7-2015 09:07 發表 查看引用來源

食唔晒介紹條女比兄弟好喎..:smile_o10:

講笑咋,幾欣賞你,食橫食都會記得搵錢
當然啦,無錢,又點可以玩呢。

引用:
原帖由 福田友 於 16-7-2015 21:48 發表 查看引用來源
This definitely not an accident or coincident.
哈哈,師兄,意外可以指無厘頭有個妹仔比咗我啫。唔好執著。

有次要出 trip去Singapore五日, 我, 小妹再加多一個男同事去. 今次女友無跟埋唻, 因為佢覺得Singapore太熱, 所以唔覺意又製造咗個機會比我地. 訂房的時候, 當然一人一間房, 費事比人懷疑. 不過我就做咗小小手腳, 就係我同小妹的房間, 有度門, 打開咗可以互通的. 成個 trip 佢張床當然無瞓過啦. 因為過咗唻我到.

第一晚, 做完野食完飯, 就緊係大家各自返酒店梳洗同報到先啦. 之後呢, 佢換咗件淺紫色, 半 see through 的睡衣過唻, 入面就係紫色see through, 仲要加埋 T Back 的底底. 我第一個反應就話, 今年幾大呀. 按佢年齡唔合適. 只好同佢講, 成set衫幾好睇, 不過配落妳到, 就有點格格不入. 佢明顯地, 有啲唔開心, 我就話啦, 不過都唔緊要啦, 反正都係會除哂的. 無分別. 就比佢狠狠的打咗幾野。

之後就一般程序啦, 打吓車輪, 互摷, 除衫, 做愛. 做完之後, 大家攬咗一陣咁. 忍唔知, 問吓佢, 打車輪咁叻, 係咪工多藝術呀. 佢就話, 佢就話學佢男友的. 我就暗示吓, 如果佢呢個打車輪技巧, 用係吹功身上, 唔知會點. 哈哈. 點知比佢打咗幾野. 第二朝就叫佢起身啦就約埋另外個同事一齊食早餐返公
吹完水, 一齊去沖涼啦. 好可惜, 間酒店係無浴缸的. 所以一齊沖花哂. 但老實, 同小妹的關係咁新鮮, 又點會咁安守本份吖. 手就自然多架啦. 攪攪吓, 佢的呼吸慢慢開始加快. 咁我今次明示一下, 叫佢幫手吹吓先. 佢遲疑咗一陣, 就開始啦. 感覺上有啲生硬, 好小吹. 咁我叫佢, 好似打車輪咁就得架啦. 之後佢就利用佢條脷, 有進步. 吹咗一陣, 叫佢背住, 就起哂咁插.背向住我, 佢兩隻手比我捉住, 好似一個 Y 字咁. 差唔多的時候, 就抽返出唻, 沖落大海. 之後就出返去, 攬住一齊瞓啦.

引用:
原帖由 hopelesss_hkd 於 18-7-2015 15:25 發表 查看引用來源
點樣book酒店book到有互通房門:smile_41:  請指教
有啲酒店會有的,但要同酒店要求就得。尤其係個啲做商務客多的就一定有,不過唔多。大陸都有呢啲酒店架。

引用:
原帖由 hopelesss_hkd 於 18-7-2015 15:25 發表 查看引用來源
點樣book酒店book到有互通房門:smile_41:  請指教
仲有,兩間房各自都有門的。只要你唔unlock 的話對方係過唔到唻,放心。

到咗第二日, 早咗放工. 我地三個人, 就一齊先去個 happy hour先. 可能都比較早, 無乜人, 都乜女. 但比我𥄫到, 有個大隻老外, 𥄫到小妹實一實. 我就同埋個男同事行開, 隻老外就好快手咁問咗小妹攞電話抄佢牌. 不過小妺就玩野啦, 比咗我公司電話佢. 隻老外, 仲要即刻 send message 比佢. 之後仲要我block 咗佢個 account 先得. 所以當晚, 就要好好調教吓小妹先得. 返咗酒店, 落咗去買個厚身的 condom. 同埋入房前, 要求要啲冰粒. 無錯, 又係玩冰. 不過今次就入落個袋袋入面.

我地當然一齊沖個涼先啦, 順個便, 繼續幫佢補習吓口技. 原來佢只係幫佢男友吹過三次咁大把, 因為佢男友, 話佢咬到佢有啲痛. 有時仲要痛到軟咗…呢啲痛的經驗我都試過, 通常都係無乜經驗先會咁. 慢慢教就無問題. 既然佢男友唔教, 咪我幫幫佢先囉. 慢慢咁吹咗一陣, 佢話攰啦, 就快企係到做咗次先…今次先係後推,企缸係玻璃, 可以係塊鏡到睇到. 佢個口胸被我壓到扁咗.好似拍戲咁. 之後走咗入洗手盤係咁推…佢當然就咁扒咗係到, 我繼續推啦. 之後再轉吓身大家正面咁插. 我發覺佢愈插, 個樣就愈淫. 開始不受控咁叫同講野. 直到射為止.

出返去休息吓先, 我細聽咁同佢講一陣玩多次先瞓. 佢好吋咁講, 回咗氣先算啦. 當然, 佢明知我實得架啦. 因為唔係未試過. 上到床睇完個節目. 我就開始手多多, 開始又啜又摸佢個胸. 去到咁上去就去深探佢個小穴, 啲水, 又開始出唻. 我問佢, 我地第一次玩冰, 正唔正. 佢話好正, 間唔中, 佢都有玩. 我話, 不如我地今次又玩過. 佢同意, 我攞啲準備好的野出唻. 我叫佢先吹硬我先同佢玩. 咁佢就好用心咁幫我吹, 仲要整埋個淫樣咁望返我. 唔硬都唔得啦. 之後我示意, 大家69 位咁玩. 同一時間, 我用個袋袋咁入咗幾粒冰. 攪到成條假九咁. 先佢小穴口磨吓先, 佢宜經郁唻郁去咁. 不過佢仲可以繼續吹住我.

好啦, 差唔多, 我就張冰假九, 放入去, 佢個反應, 好似比碌好大假九插咁. 但呢支冰假九, 唔係好大架咋. 碌冰假九慢慢咁抽插, 比佢個洓激肯定好正. 仲正過比我插咁. 一路出出入入, 佢都唔識幫我吹咁, 只係識得含住, 唔識郁啦. 玩咗好一陣, 佢話訂唔順啦, 要抖抖. 咁我當然唔會咁乖啦, 攞咗出唻之後, 張佢擺正, 我對準, 用我的小兄弟插落去, 入去個野仲有啲冰涼的感覺. 同埋都開始有啲收窄咁. 插咗陣, 佢忍住一野咬咗我個 shoulder. 不過唔理得, 因為知佢係肉緊到呢. 最後張佢反轉身, 佢就咁扒係到瞓, 壓住佢個 pat 係咁郁, 係咁插. 最後全數射哂係佢背部到. 佢就氣喘咁扒係到, 要我幫佢清潔. 攪掂哂之後, 佢話佢一早比支冰假九插到, 都到咗. 因為又凍又粒粒突突, 好洓激吓.

之後個晚, 佢都有過唻瞓, 不過就話唔做得唔得. 因為尋晚, 做到佢好攰. 所以第三晚我地就休息.

到咗第四日,其本上啲野都做哂所以我地下晏同星期五就可以放假.  所以得返今晚玩. 不過估唔到個男同事,  佢就同我講, 佢想自由活動, 因為佢都係到搵到食. 所以把握時間. 我同呢位男同事都知大家玩得的.  佢知我有女友, 唔想帶壞我, 所以唔預我. 我心諗, 你唔知小妹的存在啫. 到時你就會話, 有好野做乜唔益我. 哈哈.下晏的時間, 都係先反酒店, 返到去, 梗係唻一次先啦. 點知做做吓的時候, 佢男友打唻. 咁我地就張啲動作收慢啦. 做完之後, 就出去食吓野. 因為小妹係第一次到呢區, 咁我就 call 咗架車, 帶我地周圍睇, 費事仲慢慢坐佢的 MRT. 同埋我自己都唔想行咁多. 夜晚, 今次都係做咗一次就休息. 有時有貨, 都唔好用哂佢. 不過小妹的表現在公在私都唔差. 抵我之後都點名叫佢同我一齊出trip.

引用:
原帖由 chris@hk 於 19-7-2015 21:35 發表 查看引用來源
玩到腳仔軟喇。
睇住玩,所以無軟到。

同小妹出咁多次 trip 得一次係無上床. 因為個次咁啱女朋友在場.  個次就三日兩夜. 咁就一行四人, 四間房. 女朋友要求, 關係繼續低調. 所以成個 trip 大家好似普通同事咁. 我同小妹隔離房, 女朋友同埋同事係對面房. 小妹好識做, 真係做足阿四的野, 又成日, 有意無意咁係我女友面前同佢男朋友講電話....

咁夜晚, 小妹當然無得過唻啦. 不過佢都算曳啦. 佢明知我同女友攪野的時候, 佢就係到攪住哂. 第一晚, 女友過唻我間房, 先係一齊沖涼啦, 攪吓先啦, 都有啲呻吟聲, 點知突然聽到小妹房, 開個收音機好大聲. 因為我地兩個洗手間相連的, 隔音可能無咁好掛. 我同女友對望, 大家不約宜同咁覺得小妹比個 signal 我地, 攪野唔好咁大聲. :smile_30:  咁我地出返去, 諗住繼續攪吓先啦. 隔咗一陣, 正想進入的時候.

吖, 點知門鐘又响. 我只好著返衫, 小兄弟硬住咁去開門. 點知原來係小妹. 個衰妹, 扮哂野咁, 比啲文件我睇, 又要我簽名. 之後細細聲聲咁講, 話我地攪到佢好濕, 又手多多, 咁摸吓我個小兄弟 . 幾驚女友見到. 摸咗大約都有分零鐘到, 就叫我返去插個飽. 我就梗係繼續同女友開波啦. 小妹就係隔離食自己. 事後佢講返, 我地攪幾耐, 佢就摸幾耐, 個到啲隔音呢, 真係差到呢.

但二晚我知機啦, 唔比佢禁門鐘, 就專登著咗個請勿打擾個 function. 費事比人抽水. 不過各位師兄, 唔洗問我, 會唔會3P個啲架啦. 係性個方面, 我比較保守, 接受唔到多個兩個人以上的活動. 即係 3 P 或以上的床上活動. 我比較喜歡一對一. 所以 sorry 啦, 就算有機, 都唔會試的. 更何況, 我女友係一個保守的人.

引用:
原帖由 gunfan 於 22-7-2015 15:42 發表 查看引用來源
Nice report, you are so lucky to have gf and sp in the same company :smile_o06:
無可否認,真的幾辛運,自己都無諗過。

前往最後回覆