東方皇堡水療報告

收藏  |  訂閱
29  16.0k

東方皇堡水療報告

我剛剛上星期四都去完,買套票搭11:15am船超早過去,套票$21XX,師父工換左大脾筋、揀女揀左個烏克蘭的model級鬼妹,合共加錢$750,不過反而無玩到AV主題。

因為超早去到(12:45pm)左右,去到食完野,問左有幾多女,知道當時只有兩三個,咁就坐下玩下手機先。當時除我之外,只有另一個客坐左我對面。師父工其實我一早已經諗住按大脾筋,問清楚係咩野人按,經理指一指對面幫個客按緊頭的師父,睇落個樣都ok,咁就叫經理安排。

出返黎約2:30pm,對面個客就已經叫經理call女出黎。原先我諗住三點先叫經理,但對面個客叫左,咁我當然都順便睇下。原先諗住咁早可能都係得五、六個,但竟然有10個左右,以呢個時間黎講我可以接受。其實對面個客揀女時,我已經睇中左一個,好彩個客無揀到。對面個客揀完,經理就叫D女擰過黎俾我睇。我再問清楚邊D要加錢、邊D唔駛加、要加的加幾多。然後再睇下D女,唔駛加錢的,OK但無個突出;Model級五個有三個我認為加錢都值。我當然係揀返之前一眼已睇中那個model。波略細但長腿兼曲線誘人,在我而言我可以接受波細少少但更看重曲線同長腿。

揀左女上房都係o個D野,不詳述。反而想講下首次試用0.01mm的套,好難套上細佬度,套的時候有點痛,不過插時真係happy D,最搞笑係插完後出返黎,我摸下細佬個心離一離,感覺唔到有套,唔通唔知幾時甩左?再摸真D,原來仲響度,只係太薄同平時手感爭好遠,所以有此誤會。

玩完女出去,見又有D肚餓,再食多一個飯先走人。

全部駛費,加埋哂3000大元找返少少。響香港玩,我通常都去大少少的桑拿,都要成1400左右一次。今次用兩倍價錢三倍時間過海,計返成本同所得,我覺得都係大概摸個和啦。汲取過今次經驗,反正去到都係等,下次如果又係咁早,就響附近行下搵下有無好野食先。雖則響間場度食係唔駛額外再俾,但款式大路質素一般,反正過開海,食下D有特色野先去餵細佬。

師兄既風格同我好接近,我都鍾意歎桑拿,鬼妹我未試過,呢件鳥克蘭可以諗諗。
BTW,如果喺香港,我去開尖咀紫荊泉,你去開邊間?我想試吓新嘢。

引用:
原帖由 ckm 於 2015-8-12 09:44 AM 發表 查看引用來源
師兄既風格同我好接近,我都鍾意歎桑拿,鬼妹我未試過,呢件鳥克蘭可以諗諗。
BTW,如果喺香港,我去開尖咀紫荊泉,你去開邊間?我想試吓新嘢。
其實我都唔係一心想試鬼妹,只係咁o岩出黎的10個女之中,個鬼妹樣同身材最合我心水。

紫荊泉係咪手提電腦睇相揀女那間?Ching最近幾時去過?我對上一次去好似兩年前,都要$2000了。不過有女可揀,而且入到房開住燈,條女全相睇得一清二楚,又係幾爽。

近幾年我較常去貴族,最近就去北角的海天。海天去過四次,頭兩次條女都幾好,第二次問左及記低左個number,第三、第四次都翻啅,呢條女招呼略求其,但樣同身材搭夠。Locker仔介紹左另一個number但一直都未有機會試。出入房間時,我都慣常四圍望,偶爾望見D女,普遍都OK,當然點都唔及去澳門的質素,但至少唔會又矮又肥睇見個樣即縮陽。以前響香港周圍試桑拿,真係試過條女無樣合我心水,插入後全程合埋眼靠幻想先出到。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 12/8/2015 05:50 PM 發表 查看引用來源

其實我都唔係一心想試鬼妹,只係咁o岩出黎的10個女之中,個鬼妹樣同身材最合我心水。

紫荊泉係咪手提電腦睇相揀女那間?Ching最近幾時去過?我對上一次去好似兩年前,都要$2000了。不過有女可揀,而且入到房開 ...
海天係咪以前嘉麗華果間,我都想試,不過怕係機場..無乜興趣..

依家行咩制..有無開大?

引用:
原帖由 reddoor 於 2015-8-13 10:32 AM 發表 查看引用來源

海天係咪以前嘉麗華果間,我都想試,不過怕係機場..無乜興趣..

依家行咩制..有無開大?
前身係乜我就唔知喇,我都係近一兩年先至去。

呢度可開大,成$1400。不過我次次開大,反而無問到唔開大又點計。

講返再再再之前,我多數去朗豪桑拿,而家執左架喇。當時朗豪收$900左右,但D女平均來計真係唔及海天同貴族。我就係響朗豪養成個習慣,就係入房唔刻意望條女個樣,出房時亦盡量避免望。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 12/8/2015 09:08 PM 發表 查看引用來源

前身係乜我就唔知喇,我都係近一兩年先至去。

呢度可開大,成$1400。不過我次次開大,反而無問到唔開大又點計。

講返再再再之前,我多數去朗豪桑拿,而家執左架喇。當時朗豪收$900左右,但D女平均來計真係 ...
有無part1先揼,part2再開大...有無佗地妹..

我玩開正骨多..呢幾少去邪骨..

以前去過麗晶..有開大d囡O.K不過都係講野有口音果種佗北...

引用:
原帖由 reddoor 於 2015-8-13 02:08 PM 發表 查看引用來源

有無part1先揼,part2再開大...有無佗地妹..

我玩開正骨多..呢幾少去邪骨..

以前去過麗晶..有開大d囡O.K不過都係講野有口音果種佗北...
係先揼的,但係我次次都手多,揼揼下就去摸佢,摸得兩摸佢就承機提早同我RPP,然後埋牙,所以揼那一part次次都提早完,但反正我都志不在此。

陀唔陀地我唔清楚,我最近三次做那個就無乜鄉音。

引用:
原帖由 ckm 於 2015-8-12 09:44 AM 發表 查看引用來源
紫荊泉係咪DUP+HJ, 冇得開大?

紫荊泉係揼加開大,依家都係2千左右,但依家係暗燈。呢間的女質素穩定,大多數我都滿意。
我鐘意大車,呢到好多女都有得車。
當然佢係貴,所以一個月一嘢,去唔到馬交,我通常去呢間。
如果貴族OK,我都想試吓。

引用:
原帖由 ckm 於 2015-8-13 11:39 PM 發表 查看引用來源
紫荊泉係揼加開大,依家都係2千左右,但依家係暗燈。呢間的女質素穩定,大多數我都滿意。
我鐘意大車,呢到好多女都有得車。
當然佢係貴,所以一個月一嘢,去唔到馬交,我通常去呢間。
如果貴族OK,我 ...
仲有無得電腦睇相揀女先?如果有,咁就更加放心。我都同意D女質素穩定,求其篤個都唔會差,再加埋有得睇相揀,仲更易揀著個合心水的。又難得佢兩年都無加過價喎。

貴族撞手神,我唔敢勸你改場。我都係因為貴族D女差左先至轉場去北角。我轉場後D女的質素有無反彈我就唔知喇。我最後去貴族o個次,反而最想搞的係個女經理。唔知有無ching試過抄到經理牌最後仲有得搞埋:smile_47當然要俾家用)

前往最後回覆