東方皇堡水療報告

收藏  |  訂閱
29  16.0k

電腦揀相係重點,佢地自己都知,呢個係我其中一個鍾意去呢個場既原因。

引用:
原帖由 ckm 於 2015-8-14 10:06 PM 發表 查看引用來源
電腦揀相係重點,佢地自己都知,呢個係我其中一個鍾意去呢個場既原因。
下次我會打去海天問下locker仔介紹個number有無時間做,有得做就海天,無得做就紫荊泉:smile_47:

引用:
原帖由 reddoor 於 2015-8-13 10:32 AM 發表 查看引用來源

海天係咪以前嘉麗華果間,我都想試,不過怕係機場..無乜興趣..

依家行咩制..有無開大?
The address of 海天 should be:
香港英皇道338号1楼

(not the old address of 嘉麗華)

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2015-8-13 01:08 PM 發表 查看引用來源

前身係乜我就唔知喇,我都係近一兩年先至去。

呢度可開大,成$1400。不過我次次開大,反而無問到唔開大又點計。

講返再再再之前,我多數去朗豪桑拿,而家執左架喇。當時朗豪收$900左右,但D女平均來計真係 ...
Ching, what are the best times to visit 海天 to find beautiful bone girls?

Any good numbers to suggest? Thanks!

引用:
原帖由 billyham2006 於 2015-8-18 03:33 AM 發表 查看引用來源

Ching, what are the best times to visit 海天 to find beautiful bone girls?

Any good numbers to suggest? Thanks!
我講唔到咩野時間最好喎,因為我都無得揀,一定係下午到近黃昏左右的時間。我只能夠講,呢個時間海天都有唔錯的女(自己做過兩個唔同的女加埋行出行入目測其他行過的女)。夜晚有無更好的,我無去過唔清楚。

我自己做過*),樣同身材都幾好,揼得好唔好我就唔知喇,因為我次次都撩到佢提早開大。而我開完大後亦例必訓覺叫個女夠鐘入黎叫醒我。

另外locker仔推介過&&,我都未有機會試。聽聞好搶手,要打電話去留。

紫荊泉即係尖東富豪B3既301度....

引用:
原帖由 tsengchungyin 於 2015-8-18 04:12 PM 發表 查看引用來源
紫荊泉即係尖東富豪B3既301度....
紫荊泉我唔係成日去,就算以前玩得多,頂盡一年一兩次。有次唔知做乜鬼,落到B2見到個舖位吉左,以為佢執左就走人。

回覆 17# 的帖子

佢果度係無B2得B3...

引用:
原帖由 tsengchungyin 於 2015-8-19 09:38 AM 發表 查看引用來源
佢果度係無B2得B3...
總之係落少左層啦:smile_35:

所以我每次都搭升降機,一出就係。

前往最後回覆