東方皇堡水療報告

收藏  |  訂閱
29  16.0k

前排去開藥房,見到有0.01MM的套賣,但都幾貴,百幾蚊得三個。雖然係咁,但都心思思想買黎用,不過又怕用慣左行唔返轉頭要以後都用貴野。

好似幾正,但有冇得浸池?紫荊泉同海天邊間個場同D女比較好?

回覆 1# 的帖子

Ching Thx!!!

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2015-10-18 08:25 PM 發表 查看引用來源
好似幾正,但有冇得浸池?紫荊泉同海天邊間個場同D女比較好?
講講下變左本地桑拿討論添。不過版主無移POST就繼續交流下啦

貴族有得浸,暖水熱水池都有,不過我個人比較怕悶,如果剛好電視播的節目我有少少興趣,咁就去浸下,否則的話就直接去休息室

海天就無得浸,講硬件,海天個沖涼房直程算係略舊添。不過休息室同DUP骨房都尚算新淨企理,唔駛擔心(去過旺角D平價桑拿,連休息室同骨房都殘舊)

如果講女,點講都一定係紫荊泉,一分錢一分貨。貴族曾經好過,年幾兩年之前我覺得差左後轉場去第二度,之後無再返過去,唔知近來有無好返。海天我都有幾個月無去,前後玩過四次但只試過兩個女,俱唔錯,加埋行過見到其他女望落都OK。幾個月無去唔係因為間場差左,而係見好耐無玩過淫K就改去玩下,可惜兩次皆失望而回,下次再去玩都應該會去返海天

師兄哥個套真係好正,我d同事去日本都有買番黎做手信

師兄你好,我想問問師傅工是否不用比tips?大比根想玩古惑野才帶錢比?感謝回答

引用:
原帖由 wch520 於 2015-12-26 04:03 PM 發表 查看引用來源
師兄你好,我想問問師傅工是否不用比tips?大比根想玩古惑野才帶錢比?感謝回答
我無俾tips呀。大脾筋我都只係由得佢按,反而佢撩過我俾佢打出黎,但我話唔駛喇,年紀大回氣慢,留返遲D玩女好過。

不過以我所知,如果你想俾tips,應該係簽簿認頭掛,無理由光脫脫入場沖涼仲帶住錢入去。

引用:
原帖由 kk563343 於 2015-12-4 12:00 AM 發表 查看引用來源
師兄哥個套真係好正,我d同事去日本都有買番黎做手信

但比起杜蕾斯好似比較細。條女好用力咁用口幫我戴套,搞到我好痛下添。後來自己買黎用,都係要花較多時間先戴到,反而用杜蕾斯通常一下過順利搞掂。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2015-12-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

我無俾tips呀。大脾筋我都只係由得佢按,反而佢撩過我俾佢打出黎,但我話唔駛喇,年紀大回氣慢,留返遲D玩女好過。

不過以我所知,如果你想俾tips,應該係簽簿認頭掛,無理由光脫脫入場沖涼仲帶住錢入去。
感謝師兄回覆,另外想問下鴛鴦浴用相同方法女女肯幫手打出來嗎?

引用:
原帖由 wch520 於 2015-12-31 10:56 AM 發表 查看引用來源

感謝師兄回覆,另外想問下鴛鴦浴用相同方法女女肯幫手打出來嗎?
未試過。正如我先前所講,年紀大回氣慢,留返D彈藥砌女,唔會玩其他野時出野。

以前響另一間場,就鍾意響個公眾大池攬條女浸,有少少野外露出feel,響其他路過的客人(或者其他一齊浸的客人和女)面前當眾搓波:smile_47:

前往最後回覆